FOTBOLL F07, VÄRLDENS BÄSTA GÄNG!
Hej alla glada fotbollsfantaster!

Nu är det dags för en fantastiskt rolig säsong med fotboll igen!
Vi kommer att fr.o.m i år köra 2 träningar/vecka. Kallelser kommer att skickas till VARJE sammankomst. Så se till att svara på dom. Bättre att svara ja direkt, och sen ändra än att inte svara alls!

Träningstiderna i år är 18.00-19.00, tisdagar och torsdagar. Vi håller till på konstgräset, den bortre delen(mot skogen). Denna tid kan under säsongen komma att ändras då tiderna för naturgräset släpps!

Ser verkligen fram emot årets fotboll. Nytt för i år är att vi spelar 7-manna och även att vi fått en storlek större boll.
Ska bli så kul att se laget fortsätta att utvecklas, både som individer men också som lag. Sjukt roligt ska vi ha, hoppas att alla tjejer är lika taggade som oss tränare!!

VARMT VÄLKOMNA ALLA! NU KÖR VI!!!

Fikalista hösten 2017
2017-07-31 20:48
Hej.

Nu ligger fikalistan för höstens hemmamatcher på hemsidan. Så gå in och kolla nu för att se när ni har ansvaret!

/Lagföräldrarna via Erik
Tips inför fikaförsäljning
2017-05-11 00:28
Hej.

Nu finns en fil på lagets hemsida under "Dokument" där ni kan läsa på lite
tips och tricks angående fikaförsäljningen.

Vet inte om jag nämnde det tidigare men fr.o.m i år så har vi bara fikaförsäljning, vi bjuder inte på fika efter matcherna.

Ni som inte har kollat när ni har fikaansvar ber jag: gör detta nu. Så att vi slipper strul under säsongen. För nu på söndag drar säsongen igång!!

/Erik
Fikalista fotboll våren 2017.
2017-05-08 14:18
Hej alla.

Nu har Tobbe och Andreas färdigställt fikalistan för vårens hemmamatcher.
Så in och kolla när ni ska fixa fika till matcherna, länk till dokumentet hittar ni nedan! Kom ihåg: DET LIGGER PÅ RESP. FÖRÄLDERS ANSVAR ATT FIXA ERSÄTTARE OM MAN INTE KAN!!

Vi kommer INTE att servera fika till motståndarlaget fr.o.m denna säsong, utan bara ha fika till försäljning. Det betyder att vi inte behöver köpa in mackor och dyl., utan vi siktar på att ha kaffe, saft och ett par långpannor med kakor. Less is more...

Har ni frågor, kontakta lagföräldrar. Fikakassan kommer att finnas i fikapåsen som står i vårt bollförråd på IP. Där kommer även Swish-nr. att finnas med!!

Uppdaterat matchschema
2017-04-30 15:22
Nu har jag uppdaterat matcherna för vårsäsongen!
Vissa bortamatcher kommer att ändras, samt att vissa inte är satta än.
Men hemmaschemat är klart med tider och allt, vilket är positivt!
Så in på hemsidan och kolla nu!!

Ny träningstid
2016-06-03 20:39
Fr.o.m 7/6 och framåt så tränar vi tisdagar på naturgräset 18-19. Träningstiden på onsdagarna utgår.