Välkommen till Röbäcks IF´s F05/06 fotboll!

Kryddor på vift!!
2018-06-15 15:30
Fortfarande saknas 3 st Traditions förpackningar, om någon fått för mycket? samt om någon fått en American för mycket men saknar en Rub så hör av er snarast. PÅMINNER även om betalningen av kryddorna, SENAST måndag 18/6.
Nytt om Spicy dream!!!
2018-06-11 14:47
Tyvärr så har det uppstått fel i kryddbeställningarna. Det som Spicydream levererat stämde med det vi lagt in som totalbeställning, 714 förpackningar. Nu när alla har fått sina leveranser så saknar jag till mina kunder 2 st American, 2 st Grillsås, 2st Olivolja, 2st Rub 3pack och 2st Tradition. Produkter som jag inte kan dela ut eftersom de inte finns. Troligen är det då 2st som glömt att räkna med visningspåsen i sin totalbeställning. Sedan så har även jag råkat räkna fel eller delat ut fel till några av er. Vänligen kontrollräkna era leveranser mot era beställningar. Gör det snarast! och hör av er till mig. Fakturan ska vara betald den 18/6, 52000 Kr, så swisha mig så fort ni fått in betalningen av era kunder.
Mvh Susanne, lite trött i ögat...
Spicy dreams
2018-06-07 20:24
Hej. Nu har kryddorna kommit! Finns att hämtas nu ikväll eller från och med imorgon fredag 8/6 eftermiddag och hela lördagen. De som inte sålt av alla produkter i visningspåsen tar med sig dessa nu vid hämtningen. Vid frågor ring Susanne 0730-486613, Adress: Stöcksjö Kläppgränd 4.
Spicy dream 2018
2018-04-26 11:54
På föräldramötet bestämdes det att vi i laget ska sälja Spicy dreams även i år. Som några redan märkt har ni fått inbjudan till försäljning skickade till er på mail, dock bara en av föräldrarna har fått mailet, så kolla med varandra! Ni ska gå in och registrera er och därmed kan ni påbörja er försäljning. Ni kan gå runt med försäljningskitet och visa upp produkterna och ha kunderna att skriva på beställningslistan eller göra beställningen direkt på webshoppen. På webben finns fler produkter att välja mellan än de som finns i påsen. Där kan men bara beställa de produkter som det står finns i lager. Som det var i fjol så tog ju vissa populära produkter slut, el del fanns inte alls att beställa under vår period och andra fanns efter ett tag. Så gå in och kolla eller låt kunden göra det själv. Ni kan ju dela er webshop på sociala medier och dylikt. OBS!!! välj er själva som säljare. Annars blir det jag som står som säljare och det försvårar bara leveransen sedan när jag inte vet vem som ska ha varorna.
Som ifjol så är försäljningskiten som ni får hem INTE en gåva utan ingår i vår försäljning. När försäljningstiden är slut lägger ni in alla produkter som ni sålt som er beställning. Spicy dream levererar då dessa till mig men räknar av de produkter som vi redan fått levererat i o m försäljningskitet = 96 paket. Så gör ni fel blir det ju någon annan som blir utan. Var noga innan ni skickar in beställningen och dubbel kolla alla beställningar.
Nytt för i år är att man kan göra företagsbeställningar, tex sommarpresenter till sina anställda. Under dokument finns 3 infoblad om all försäljning. Bifogar också länken för registrering här nedan. Lycka till och hör av er vid frågor och funderingar.// Susanne 0730-486613 el susronn@hotmail.com

Länk för registrering
Fikalista HT 2017
2017-08-07 21:13

Hej. Under dokument finner ni höstens fikalista såsom matcherna ligger idag.

Vill också påminna om inventeringen vi ska utföra 31 aug. Kallelse kommer inom kort.