Fotbollsträningar
2017-09-18 19:50
Ingen träning på onsdag. Vi verkar ha ett gäng trötta spelare och ledare, så inför helgens kommande aktiviteter tror jag det blir bäst att vila.

Sen tänker jag att om vi vill träna lite mer fotboll i höst, vilket jag tror kan vara bra för framtiden, är det viktigt att vi leker och har kul mellan övningar men koncentrerar oss och kör "riktig" fotboll där emellan. Då tror jag att det blir bäst.
Känner man att det inte känns hundra är det bättre att vila från träning.

/Johan
Info om Toughest!
2017-09-16 12:40

Det är start kl 11:55 - samling 11:15 vid Toughest Shop tältet.

Ta med vattenflaska, ombytt å klar för banan och de gympaskor som tål att blir ner smutsade  Inte helt fel med en torr tshirt & överdragsjacka efter loppet.

Efter loppet är det Pizza som vi käkar på samma ställe i skogen som i fjol - vi går i samlad trupp dit såklart.

Glöm inte att swisha 150kr till kassör Mr Götheson.

Vi ses imorgon - kämpa Röbäck P05 !!

OBS ändrad träningstid
2017-09-12 18:16
Vi samlas strax efter halv sju och kör en timme fotboll på onsdag (i morgon)
Avslutning fotboll
2017-09-10 20:27

En härlig fotbollssäsong går mot sitt slut och många nya erfarenheter har spelarna fått när det gäller 9manna och även provat på 11manna.
Säsongsavslut innebär även att det är tajm för en lagaktivitet.
Det kan vara läge att genomföra Toughest (family) på söndag 17/9.

Vi börjar , genomför och slutar loppet tillsammans - i grupp, som ett lag. För vi är - Röbäcks IF P05!

Det blir som ifjol Pizza efter att vi genomfört loppet tillsammans.

Det blir en kostnad för varje deltagare på 150kr som swishas till kassören Andreas m spelarens namn. Resterande del står lagkassan för.

Detta är även en intresse koll hur många spelare som har möjlighet att delta - vi hoppas ALLA kan.

Se nedan info om detta evenemang.

Hur långt är loppet?

Loppet är 2 km och innehåller 20 hinder. Det är Toughest standardhinder som är anpassade för att vara roliga och utmanande för både vuxna och barn.

Vem kan springa Toughest Family?

7-13 åringar tillsammans med en eller flera vuxna över 18 år. Det måste vara minst 1 vuxen och 1 barn i varje anmälan.

Hur strikt är åldersgränsen?
Toughest Family riktar sig till barn och vuxna som vill springa tillsammans. Därav åldersgränsen vuxna och barn mellan 7-13 år. Om det finns äldre syskon som vill springa är dessa självklart välkomna att vara med. Yngre syskon får vänta några år eftersom vi anser att säkerheten kommer först. Det är året barnet är fött som räknas, 7 år = född 2010.

Behöver jag kunna simma?

Nej – inte nödvändigtvis. Det kommer att finnas vattenhinder men dessa är valfria. Väljer du att inte göra hindret finns en alternativ väg.

Är det säkert?

Vi sätter alltid säkerhet i första rummet och skaderisken är generellt låg närmast att jämföra med en lekplats. Att ta sig runt en hinderbana innebär dock per definition olika fysiska ansträngningar. Med detta sagt kan skrapningar och stukningar inträffa precis som på en lekplats. Det kommer att finnas sjukvårdare på plats, både på eventområdet, ute på banan och i vattnet. Det är viktigt att målsman/ansvarig vuxen hjälper barnen att bedöma vilka hinder man genomför tillsammans.

Vilken nivå är det?

Din nivå! Klarar du det inte själv så klarar du det tillsammans med dina lagkompisar. Våra banor är anpassade för att alla ska kunna ta sig igenom dem. Det finns på flera hinder alternativa vägar som är enklare så det är mycket upp till var och en att sätta ribban utifrån sina förutsättningar.

Vad händer om jag inte klarar ett hinder?

Då kan du försöka igen eller springa vidare och satsa på nästa hinder.
Angående Dorotea
2017-08-30 20:10
Jag kallar ett lag som vanligt, dock med lite fler spelare, då vi har en del som är lite småskadade, det kan innebära att de som tränat lite lite får byta på tre på någon position.

Då det gäller själva resan gäller följande.

Samling 08:00 Röbäcks IP.
Avresa 08:15.
Första lunch innan match tas med och äts som en matsäck.
Match 12:00
Andra lunch äts på restaurang alternativ medtagen mat. Om ni ska äta på restaurang måste pengar till detta tas med.
Vi kommer hem mellan fem och halv sju. Jag återkommer när jag vet mer exakt.

Det finns 35 platser i bussen. Spelare plus ledare går först ca 18 platser.
Resterande platser kan upptas av supportrar. Skriv i gästboken hur många platser ni vill ha.

Jag kommer att kalla spelare under morgondagen. Presenterar truppen här vid tillfälle. Vid frågor, ring eller messa. 070-3205387
/Johan

Uppdaterad fikalista
2017-08-14 10:18