P 06
Sista träningen för fotbollsåret 2018 och vi fick besök av Max från Ufc Akademin

Målvaktens dag
2018-09-24 14:16

Hej !

Nu på lördag den 29 september bjuder Röbäcks IF och IFK Umeå in till målvaktens dag för spelare 6-13 år .

En rolig avslutning på fotbolls året och extra roligt för våra målvakter i Klubben .

Passa på att testa målvaktsspel med riktiga målvakter proffs från UIK !!

Alla är välkomna , ta med syskon eller kompis och lira med oss .

Anmälan till

fotbollssektionen@robacksif.se

Välkomna....

Tack
2018-09-20 22:33
Hej i höstmörkret eftersom igår var sista fotbollsträningen för denna säsong och jag ej kommer närvara vid Cupen på söndag vill jag ta tillfället i akt och tacka alla
killar , föräldrar och Anna-Sara och Anneli och Erik samt tränarkollegor och övriga  för denna säsong .
Vart en lång och rolig säsong och killarna ska ha all eloge för detta år.
Syns på gräset till våren .

Mvh//

Magnus

2018-09-16 23:14
Hej nu på onsdag sista träningen och vi tränar inför cupen ( 9 manna ).
Eftersom cupen spelas med 9 man så det bra om alla som ska spela cupen försöker komma på träningen så hinner vi träna 9 manna upplägget innan cupen.
Kan ju vara bra tränat det samt testa på det inför nästa år när vi ska gå från 7 till
9 manna fotbollen.
Påminner om att 2 st från UFC akademin kommer och tränar med oss och kan ju va kul visa vad ni kan för dom.
En av dom har Röbäcks IF som moderklubb .
Så ni som ska lira cup kom och träna kl 1800 på konstgräset .

2018-09-12 22:31
Hej nu börjar fotbollssäsongen gå mot sitt slut .
Vi kör fyspass imorgon kl 18 ( årets sista för fotboll ) och måndags träningen den 17 september är inställd pga Innebandy träning .
Onsdag kl 18-ca 1915 blir sista träningen och då kommer 2 st från UFC akademin
och tränar med oss . Max ena spelaren har Röbäcks IF som moderklubb och dom har en uppgift att träna med sin moderklubb och ta lite bilder och snack med killarna som dom sen redovisar för deras klubb UFC akademin.
Mvh//
Matchtid
2018-09-07 10:01

Hej som ni säkert vet nu så är matchen på söndag 9 september mot Mariehem SK P 06  flyttat från kl 1300 till kl 1600.

Sen är matchen flyttat till Konstgräs planen  från 7 manna gräs planen.

Kom och se killarna lira matchen//