Välkommen till FB P06
Halva laget på match mot Ersboda.

Vi är ett glatt gäng grabbar som gillar att lira boll.
Då det dags igen
2018-02-21 00:37
Hej mitt i vintern är vi och snart är det sportlov härligt .
Vill bara kolla att det vi skriver här under P 06 hemsida kommer fram till er ?
Om ni kommer ändra email adress eller infon ej kommer er tillhanda  så det viktigt ni hör av er till Mig eller Claes .
Håll koll här på hemsidan för snart det dags för möte angående 2018 års fotboll för P 06 .

Magnus och Claes

Valborg 2018
2018-02-06 18:07
Hej föräldrar!

Som många av er säkert känner till så är det i år P06-Fotboll samt P06-Innebandy som ansvarar för arrangemanget av majbrasan på Röbäcks IP. Vi lagföräldrar inom fotbollen och innebandyn har därför haft ett inledande möte för att börja med planeringen av detta uppdrag.

Vi vill passa på att uppmana alla föräldrar att redan nu boka upp denna helg i era kalendrar eftersom samtliga kommer att tilldelas en eller flera uppgifter i samband med detta. Uppgifterna kommer bland annat att röra fikaförsäljning, eldvakt, parkering, lotteriförsäljning m.m. Det vore väldigt bra om vi alla redan nu börjar på att kolla runt efter priser så att vi i god tid ser till att vi fått ihop ett prisbord till lotteriet. För att löpande få en uppfattning om hur många priser vi totalt har fått ihop inom de bägge lagen vore vi väldigt tacksam om ni kan meddela oss när ni får tag på några priser. Meddela detta gärna via mail till torbjorn.cederblad@gmail.com eller prata med någon av lagföräldrarna vid tillfälle.

Ifall det är någon som fått detta utskick och vet med sig att deras son inte längre spelar vare sig fotboll eller innebandy vill vi att ni meddelar någon av oss lagföräldrar alternativt någon av tränarna så att ni inte tilldelas någon uppgift vid arrangemanget. Vi kommer att fortsätta med vår planering och återkommer med mer information efter vårt nästa möte.

// Lagföräldarna.

(Carola Nilsson, Torbjörn Cederblad, Andreas Karlsson, Malin Nystedt, Janne Lindgren, Johan Eklund)

Ullmax
2017-11-15 21:08

Tjoho! Vi har sålt ullmax för drygt 98 000:-, vilket ger laget en vinst på 29 458:-!!!
Fikaförsäljningen på våra hemmamatcher gav en vinst på 2 946:- 👏 😊

Madde o Maggan
Futsal
2017-11-04 23:21
Hej för infons skull så jag lagt Futsal spelschemat under Dokument och heter Futsal.xlsx
Tider och platser finns där och jag sänder ut kallelser i början till matcherna.
Om det finns några fler som vill deltaga hör av er då snarast.
Med vänlig hälsning//

Magnus

Möte
2017-11-03 10:41

Hej tisdag den 7 november kl 1900 är det möte i Elofssonhallen för er föräldrar vars barn är anmälda för Futsal 2017/18 för Röbäcks P 06 .

Mötet är uppe i fiket och det är obligatorisk närvaro , nån måste komma pga det är viktigt möte.

Magnus M