Röbäck innebandy pojkar -07

Träningstider är:
Måndagar klockan 18:00-19:00
Fredagar klockan 16:00-17:00

Obligatorisk utrustning:  Skyddsglasögon samt skor för inomhusbruk.

Matchställ: Röd matchtröja, blå shorts samt röda strumpor
Borta/träningsställ: Blå träningströja, blå shorts, röda strumpor.

Övrig utrustning: Klubba, vattenflaska

Övrigt:
Kallelser skickas ut till både match och träningar. Besvara dessa för att underlätta planering och laguppställningar.
Kom ihåg att anmäla eventuella ändringar för adress och kontaktuppgifter till ledarna.

Tränare/ledare:
 Patrik Andersson070-3149630  patrik.andersson@ume.se
 Aleksander Brännström070-3883310 aleksanderbrannstrom@hotmail.com
 Andreas Göthesson
 Jens Vallström
 Jerker Andersson

Swish: 123 480 3698

Oktobercupen i innebandy
2017-09-15 11:50
Den 15/10 kommer vi att arrangera en cup i innebandy (som i fjol) och vi har bjudit in 10 lag.

Den 1/10 är det sista anmälningsdag för lagen och när det är klart kommer information om exakta tider att meddelas.

Till lagföräldrarna: Föreslås karbonpapper på förra cupen.
Innebandysäsongen inleds med...
2017-09-13 12:45
... ett föräldramöte i samband med vår första träning.

För att vi ska kunna fortsätta i samma fina anda som vi haft under fotbollssäsongen behöver vi ta upp vissa saker och då är det lämpligt att det mötet hålls i klubbstugan samtidigt som barnen inleder sin träning.

En förälder per spelande barn ska närvara så att ni får framföra synpunkter, tankar och förslag. Funktioner för laget kommer att ses över och då är det bra om så många som möjligt kan vara på plats och tala om vad man kan hjälpa till med.

Datum: 18/9
Plats: Klubbstugan

/Tränarna
Söndagens cup föll väl ut
2017-04-03 15:15
Stort tack till samtliga som gjorde en insats under vår cup nu i helgen!

Fungerade perfekt i alla led vad vi kunde se. Intäkterna från försäljningen var god och jag tror inte att det hade kunnat gå så mycket bättre.

All heder åt er som lämnade in bidrag till lotterivinsterna. Dessa täckte alla domarkostnaderna som normalt tar ett stadigt grepp kring lagkassan... :)

Och så alla fantastiska idrottsliga insatser icke att förglömma. Barnen gjorde en otroligt fin insats som höll ångan uppe HELA dagen och jag gissar att det var lättnattat på kvällen.

Avslutar detta med att påminna om att det snart är cup igen, Umecupen, som kommer att spelas 7-8-9/4.

/Tränarna

Information om Umecupen
2017-04-03 13:09
Nästa helg kommer lagen att spela i Umecupen och få möta lite roliga lag utanför vår kommungräns. bland annat ett finskt lag.

Umecupen är en stor cup och de har valt att skicka ut information via sajten Sportswik.com.

Samtliga gör klokt i att tanka ner den appen till sina smartphones för att ha info nära till hands. Resultat kommer även att rapporteras där.

Det roliga med sportswik är att alla som har tillgång till det och är kopplat till sitt lag kan lägga till filmsnuttar, referat, lägga in intervjuer och mycket annat roligt som göra att det blir en levande kanal.

Information om Umecupen finns att hämta här:

Så här använder du sportswik:

Kallelse kommer!

Tränarna