Kontaktlista
2017-10-16 14:05

Hej,

Felix mamma Caroline samlade ihop lite kontaktuppgifter till vårat lag så det är lättare att samordna sig vid aktiviteter mm. Har lagt upp en sammanställning under dokument i mappen 2018. Det saknas några spelare med resp. uppgifter och några kan kompletteras. Kan kanske ha smugit sig in ett och annat stavfel också men vill ni lägga till/ändra något så kan ni bara maila mig så adderar jag det så snart som möjligt så försöker vi hålla den här listan uppdaterad. =)

//Sofia (sofiamansson81@gmail.com)

Städdag söndag 15/10 kl.09-12
2017-10-10 08:13

Hej! (Sista infon för idag jag lovar...)

Ville bara påminna om att det är städdag på söndag för alla medlemmar i Röbäcks IF. Möts upp vid klubbstugan kl.09.00, de bjuder alla som deltar på lunch efter arbetet är slutfört.

Vill påminna om vad Inger (Ordförande RAAB) sa på föräldramötet i början av säsongen då jag tycker det är viktigt att vi alla tar med oss. IP och Elofssonhallen är vår, vi alla är ansvariga för att det är fint, städat och trevligt. För många av våra barn är det lite av ett "andra hem" där de tillbringar väldigt många timmar/vecka. Ser vi något som inte är som det ska så åtgärdar man det själv i första hand eller anmäler det vidare om man inte själv kan åtgärda det.

Följande ska göras på söndag:

*Trimma gräs kring alla fotbollsplaner, skyltar och parkering. (Ta med egna verktyg)

* Plocka skräp, ta bort det som är trasigt

* Räfsa (Medtag egen räfsa)

* Elofssonhallen - se över (Här har vi i P-o5 redan tagit köket och hallvärdsrummet så det är klart)

* Städa klubbstugan inkl. omklädningsrum

Mycket lämpligt att barnen också hjälper till och därigenom också förstår att det är ett gemensamt ansvar att underhålla. Vi har så pass stora barn att de kan utan tvekan hjälpa till att bla. plocka skräp och kratta.

Sekretariatet
2017-10-10 08:07

Hej,

Simon och Viktors föräldrar har erbjudit sig att bemanna sekretariatet på alla våra hemmamatcher denna säsong. Det kan ju vara så att de av någon anledning inte kan eller behöver hjälp och då tänker jag att vår rutinerade "sekretariatspool" går in om det krisar. =) Så tack till Håkan och Jenny och varmt välkomna till P-05!

Grupp för "vikarier"

Anders Mauree

Simon Björk

Simon Rudolfsson

Andreas Wikman

Andreas Göthesson

Per Elofsson

Mats Lundström

Mikael Johansson

Fikaförsäljning i helgen 14/10
2017-10-10 07:57

Hej på er!

Vi har fått möjligheten att sälja fika under lördagen då det är en hemmamatch för damlaget först sen våra två träningsmatcher. Vi säljer enbart kaffe/Te/saft samt fikabröd. Jag tänker mig följande uppdelning:

Joar Enström

Felix Sjöqvist

Olle Lundström

Emanuel Nestander

Kan man inte ta sitt pass så är det upp till er att byta med någon annan i laget. Sen är vi andra på plats under em så då får vi hjälpas åt om det behövs. =)

Två st träningsmatcher
2017-10-09 16:14
Träningsmatcher
Vi delar laget rakt i två färger. Blå och Röd. Alla spelare får spela 1 st match.
Vore skoj om alla spelare kollar på matchen de inte blir kallade till.

Lördag 14 oktober
Elofssonhallen

13.00-13.30 Röbäcks IF Blå - Sandåkerns SK P05
14.30-16.00 Röbäcks IF Röd - GUIF P05
Samling 30 min före.

Kallelser kommer till matcherna.
* Vet ni redan nu att ni inte kan delta hör gärna av er

IBK Dalen-Storvreta
2017-10-05 10:55
Vi har biljetter till matchen mellan IBK Dalen och Storvreta.
Spelarna i laget går tillsammans med ledarna.

Om föräldrar vill gå på matchen se till att förboka egna biljetter. Kommer vara mycket folk på matchen och begränsat antal biljetter att köpa.

Kom ihåg:
Vi i laget klär oss i Röbäcksfärgerna.

Matchstart 20.00.
Mer info om detta kommer under cupen.