Inbetalning
2018-02-17 11:45
Hej!
Det saknas inbetalning från 8 stycken kakförsäljare.
Betala in visa swish till Josefin Hägglöf på
073-061 17 41 omgående så fakturan kan betalas.
Trevlig helg!
/Anneli
Kakor och godis har kommit!
2018-02-09 15:33
Hej!
Nu har kakor och godis kommit och finns att hämta på Paletåvägen i den nedre kvarterslokalen. Hämta så snart som möjligt, senast måndag kl.20:00.
Kommer att finnas hemma från kl. 17:00 i dag 9/2.
Ring mig (Anneli) 070-689 01 68 eller
Alexandra 073-067 26 91 så lämnar vi ut godsakerna.

Då ni fått betalt för alla kakor/godis swishar ni den totala summan till Josefin Hägglöf, 073-061 17 41. Märk betalningen med spelarens namn. Betalningen till Josefin ska vara gjord senast fredag 16/2.

Välkomna!
/Anneli
Lämna in försäljning av kakor
2018-01-29 15:46

Hej,

Det är information på Linblomman ikväll så många kan inte komma på träningen samt att Alex inte kan ta emot era ordrar. Men ni kan ta ett kort på er beställningslista och mms:a den till henne ikväll (Eller senast imorgon) så lägger hon in beställningen så snart som möjligt. =)

Alex: 073-067 26 91

Och för er som hellre köper sig fri, glöm inte att swisha 1000kr till Josefin senast 31/1. =)

Josefin: 073-061 17 41

//Sofia

Nu är det dags!
2018-01-12 07:53

Hej på er,

På föräldramötet tidigare i höst beslutade vi att alla betalar in 500kr/spelare samt att vi skulle anordna en cup över trettondagshelgen för att få in pengar till laget. Dock fick vi inte ihop tillräckligt med lag till en cup så intäkterna uteblev tyvärr.

Så nu behöver vi få in pengar på annat sätt så vi kan åka på cup och göra annat roligt med laget. Alex kontaktade mig och frågade om hon skulle dra igång en kakförsäljning och jag blev jätteglad att ett sådant initiativ kom. På måndag på träningen lämnas det ut info och underlag så ni kan ta upp beställningar. Vi säljer i 2 veckor sen lämnar vi in ordrarna till Alex måndag 29/1. Målet är att alla ska sälja minst 10burkar. Ja, man kan få köpa sig fri och då kostar det 1000kr.

Swisha 500kr/spelare till Josefin på 073-0611741 senast 31/1 och skriv spelarens namn som meddelande.

Vill du köpa dig fri från kakorna swishar du 1000kr till Josefin senast 31/1 och skriver "Friköp kakor +namn" som meddelande så hon vet vad det är som inkommer.

Har ni frågor så slå mig en signal på 070-2246873, har ni själva någon bra ide på hur vi kan utöka vår kassa på ett bra sätt och vill driva det så är det fritt fram att ta initiativ. =)

Trevlig helg!

//Sofia

Arenavärdar v.1 - Hjälp!
2017-12-22 14:32

Hej på er,

Vi är arenavärdar vecka 1 och både jag och Anneli är bortresta fram tills mitten av veckan. Vi behöver alltså hjälp av någon förälder som kan hämta/ta emot nyckeln av P08 lagförälder Maria Holm 070-2165501 som har arenavärdsskapet under v.52 och titta till hallen lite nu och då under veckan. Det ser inte ut att vara några speciella aktiviteter inplanerade vad jag kan se i kalendern så det är bara tillsyn/underhållande städ som behövs då. Jag vet inte hur ni alla har det veckan efter nyår och vilka som är hemma så det vore toppen om någon som är hemma kan meddela mig bara så jag vet att det ordnat sig. =)

Vi har 2 träningsmatcher på söndagen 7/1 dr vi tänkte sälja lite fika och där har jag fördelat passen på nedanstående:

11.30-13.30

Alfred Westerlund

Kerstin Hultqvist

13.30-15.30

Emanuel Nestander

Ludwig Hägglund

Har ni inte möjlighet så får ni försöka byta med någon annan. Vill passa på att påminna om att det är allas vår hall och vi har ett gemensamt ansvar att se till att det är fint där, även om man själv inte är ansvarig just den vecka eller tid man fått tilldelat.

Med det sagt så önskar jag er alla en underbar jul och ett gott nytt år så ses vi!

Kram

Sofia och Anneli

Påminnelse gällande representant till innebandysektionen
2017-11-12 14:50
Hej på er!

Fick detta mail av sektionen så jag hoppas att jag får in ett namn så snart som möjligt. Vi måste alla dra vårt strå till stacken och jag vet att vi är många föräldrar som är glada och tacksamma att det finns ett lag och en förening där våra barn kan känna gemenskap och glädje flera dagar i veckan. Och jag hoppas att ni också vill att de även nästa år ska ha möjlighet till det. :)

”God förmiddag alla ledare.
Detta är en påminnelse.
Den 30/10 skickad jag ut en uppmaning till samtliga innebandyledare i föreningen om att utse en representant till Innebandysektionen.
Därefter har ETT namn tillkommit och idag 12/11 var deadline för uppdraget.
Som det ser ur i dagsläget har följande lag en representant i sektionen.
P06

Framöver kommer sektionen kräva en representant från alla lag som anmäler sig i seriespel eller sammandragsserie.
Utan representant riskerar laget bli utan träningstider från nästa höst.
Så vill man vara med från början i denna nystart så blir det ju roligare om man börjar på en gång.

Nu kommer det bli ordentligt kort varsel eftersom sektionen ska ha möte med styrelsen nu på tisdag den 14/11 kl 20:00 i klubbstugan. Men som jag skrev tidigare så är detta enpåminnelse.

Skicka namn och kontaktuppgifter samt övriga frågor till innabandysektionen@robacksif.se

Sektionen genom Evelina Lindgren”