SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bestämmelser för idrottsverksamheten i Röbäcks IF med anledning av corona/covid-19
Vi har alla ett ansvar att hjälpa till att förhindra smittspridningen av covid-19 inom samhället och Röbäcks IF. Även om många restriktioner har hävts behöver alla medlemmar fortfarande följa föreningens bestämmelser nedan, samt vara beredda på att nya restrktioner kan komma att införas med kort varsel. 
 
Bestämmelserna är senast uppdaterade 2021-11-18. 
 
Generellt för all idrottsverksamhet i RIF gäller följande:
1. Alla ska vara friska och symtomfria för att få närvara vid föreningens aktiviteter. Detta gäller deltagare, ledare, föräldrar och eventuella övriga på plats. 
2. Alla ska tvätta händerna före och efter träningar eller andra aktiviteter. 
3. Allt deltagande i föreningens verksamhet är frivilligt. Detta gäller såväl deltagare som ledare och ska alltid respekteras. Särskild vikt ska läggas vid att ingen spelare pressas/frestas att delta i träningar utan att vara fullt frisk för att öka träningsnärvaron i syfte att få mer speltid vid matcher. Detta innebär också att träningar kan komma att ställas in på grund av att ledare inte finns att tillgå. 
4. Ifall en ledare eller deltagare i något av våra lag testat positivt för covid-19 och har deltagit i träning/aktivitet inom 48 timmar innan symtomdebut ska hela gruppen vara uppmärksam på symtom i fjorton dagar från smittotillfället. Personer identifierade som "nära kontakter" ska följa gällande rekommendationer från smittskyddet. Med nära kontakt menas en person som man under ett dygn träffat sammanlagt minst 15 minuter inom två meters avstånd, även utomhus. Ledare ska informera föreningens ordförande vid smitta i laget.
5. Fortsätt att följa råd och förhållningsregler från Folkhälsomyndigheten och Smittskyddet.
 
Vid frågor kontakta respektive sektion: innebandysektionen@robacksif.se eller fotbollssektionen@robacksif.se
 
Var rädda om er och om varandra!
 
Röbäcks IF Styrelse, Innebandy- och fotbollssektion
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 11/05 07:56 
Fotbollssektionen, 03/03 10:01 
Fotbollssektionen, 07/10 13:07 
Fotbollssektionen, 17/06 22:44 
Fotbollssektionen, 10/06 23:43 
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer:
Partners till Röbäck Camp:
 
 
 
Domarlista klicka på pipan
För felanmälan på Röbäcks Arena klicka på gubben