Röbäcks Fotboll Pojkar -07
Välkommen till Röbäcks Pojklag födda -07!

Vår ambition är att alla barn skall få en kul och stimulerande idrottsupplevelse där dom vill stanna länge för att dom har roligt och vill lära sig mer. Det uppnår vi på så vis att alla får vara med, efter egen förmåga och genom att vi tillsammans tar hand om, stöttar och uppmuntrar varandra.

Våra träningstider är: tisdagar och torsdagar, kl 18.00 på konstgräsplanen.

Ni kontaktar någon av de två första personerna på listan om ni har några frågor.

Tränare/ledare:
Patrik Andersson070-3149630  patrik.andersson@ume.se
Aleksander Brännström070-3883310 aleksanderbrannstrom@hotmail.com
Linda Ericsson
Jens Vallström
Markus Ådahl

P07 har även en egen facebookgrupp:

Swish: 123 480 3698
Tack för fotbollssäsongen 2017
2017-09-15 10:10
Då var det officiellt slut på fotbollssäsongen för detta år och vi hoppas att alla har upplevt det som en bra sådan.

Vad vi som tränare erfar så tycker barnen att det har varit det i alla fall och det är viktigast. Det är så roligt att se hur de har utvecklats till nya färdighetsnivåer och att de växer in mer i spelet och dess finesser.

Vi tackar samtliga för era insatser, stora som små, och genom dessa gjort det möjligt att driva vårt gäng på ett smidigt sätt.

Ett särskilt tack går till lagföräldrarna som roddat och fixat med allt det som vi tränare inte skulle haft tid till.

Nu blir det innebandy under vintern och förhoppningsvis hänger de flesta av barnen med över dit, annars ses vi kommande säsong.

Tack för fotbollsåret 2017

Tränarna
Vid behov av extra spelare inför match
2017-08-27 17:31
Det framkommer synpunkter om hur vi har löst tillsättning av vakanser i lagen vilket vi givetvis vill adressera.

Hittills har vi gjort det enkelt för oss genom att skicka textmeddelande till de som vi vet svarar med vändande "post", men framgent kommer vi att lösa det på följande sätt:

• kallelse kommer att skickas ut via sportadmin där den som FÖRST svarar på kallelsen spelar, eller så snart erforderligt antal uppnåtts.
  • antal kallade spelare är beroende av hur många vakanser vi har för respektive lag.
  • är kallelsen ej längre möjlig att svara på är behovet uppfyllt.
Vi passar även på att be om ursäkt ifall vårt tidigare sätt att lösa vakanser på något sätt har fått någon av pojkarna att känna att de inte "platsar".

Så är inte fallet...!

För oss är alla barn i våra lag lika mycket värda och vi vill på inget sätt förfördela någon utan vi har, som nämnts tidigare, löst ett uppkommet problem på absolut enklaste sätt.

Ledarna

Sommaruppehåll från 27/6
2016-06-26 16:00
Hej föräldrar!

Nu har vi spelat den sista matchen för vårterminen och vi lägger in ett sommaruppehåll så ni föräldrar får koncentrera er på att inte hålla träningstiderna ett tag... :)

Egen träning med boll får ju absolut förekomma för att bibehålla den fina utveckling killarna har visat under våren.

Meddelande/kallelse kommer när det är dags igen för nya tag efter uppehället.

Trevlig sommar på er alla!
//Tränarna
Inställd match på Söndag för P07 Blå
2016-06-14 11:09
Matchen som vi skulle spela mot Teg på Tegstunet nu på söndag måste flyttas på grund av krock med ungdomscupen.

Ny tid meddelas senare.
Ingen träning måndag 13/6
2016-06-12 19:42
Måndagens träning utgår med tanke på helgens matcher samt att det är skolavslutning i morgon.

Kallelse för onsdag kommer.

/Patrik