SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Röbäcks IF ansluter sig till Hemmavinsten

Hemmavinsten har äntligen kommit till Umeå! Hemmavinsten är ett lotterikoncept där alla föreningar i Umeå Kommun erbjuds chansen att ansluta sig och tjäna enkla och roliga pengar. Kolla gärna in Hemmavinstens vinstbarometer i Jönköpings Kommun.

 

Hemmavinsten är ett prenumerationslotteri som betalas via autogiro. En lott kostar 100 kr/månad och för varje såld lott går minst 34 kr direkt till det lag som sålt lotten. Den som köper en lott anger på anmälningsblanketten vilket lag i föreningen man vill stötta och efter det får alltså laget en stadig inkomst året om.

 

42 kr/lott som är såld av alla föreningar i Umeå Kommun går till vinstpotten som någon lottköpare har chansen att vinna två gånger varje månad. Med andra ord, om föreningslivet i Umeå tillsammans säljer 1 000 lotter så lottas 21 000 kr ut två gånger varje månad.

 

Några enkla räkneexempel:

Om Röbäcks IF´s damlag i innebandy säljer 40 st lotter (2 st/person) så får de in

1 360 kr/månad och 16 320 kr på ett år. Man drar alltså in majoriteten av sin lagavgift på en enkel säljinsats till nära och kära.

 

Röbäcks IF´s P06 i fotboll har en lagavgift på 2 000 kr/säsong. Om deras föräldragrupp säljer endast 5 lotter totalt så tjänar de fortfarande på ett år ihop sin lagavgift (2040 kr). 

 

Möjligheterna är oändliga och det bästa av allt är att man som lottköpare stödjer sitt lag och förening samtidigt som man har chansen att vinna mycket pengar varje månad.

 

För att köpa lott:

Boka din hemmavinstlott smidigt här
 
Länken finner ni här: https://www.hemmavinsten.se/umea
 

Skriv ut och fyll i anmälningsblanketten. Sen lämnar du den antingen i föreningens brevlåda på Röbäcks Arena eller skannar in den och mailar den till victor@robacksif.se. Första dragning är i oktober 2014.

 

Mer info om detta kommer på föreningens 60 års-firande, alla kommande ledarträffar och övriga mötesplatser.

 

Vid frågor, kontakta:

Victor Öberg - 070-553 57 39, victor@robacksif.se

 
Våra sponsorer:
Domarlista klicka på pipan
För felanmälan på Röbäcks Arena klicka på gubben