Röbäcks IF/IBF Dalen P05

Matchvärdar 8/11
2020-11-07 11:48
På söndagens match har dessa personer följande uppgifter:
Informationsansvarig: Anneli
Matchvärdar: Månsson & Micke Johansson
Sekretariat: Persson*2
Film: Björk

Ha en fortsatt fin helg☀️🍁
/Anneli
Arenavärd i helgen
2020-10-23 16:52

Hej på er!

Jag vill tacka för att ni är en fantastisk föräldragrupp! Fick imorse veta att vi är arenavärdar och att informationen kring det inte gått ut som tänkt. Men tack vare att ni är underbara och ställer upp när det behövs så har det nu löst sig. Eftersom det är Corona så får vi tyvärr inte sälja fika så det är enbart öppning/stängning med tillsyn under dagen och städning som behövs. Nedanstående gäller, får ni förhinder så byt eller fixa ersättare.

Lördag

09.30 Öppnar hallen och ser över lokalen så det ser ok ut och är trevligt att komma till. SAMUEL ACKEMO

13.00 Tillsyn, städa vid behov och se till att allt är som det ska. ARVID BERGSTRÖM

17.00 Tillsyn och städning inför söndagen. Kontrollera att det är tomt och stäng hallen. BERTIL BJÖRK

Söndag

09.30 Öppnar hallen och ser över lokalen så det ser ok ut och är trevligt att komma till. OLLE LUNDSTRÖM

15.00 Tillsyn och städning inför söndagen. Kontrollera att det är tomt och stäng hallen. ALEX GÖTHESSON

Än en gång... tusen tack för att ni finns och att vi kan hjälpas åt att lösa även akuta jobb. :)

Trevlig helg!

/Sofia

Paket på vift
2020-10-22 19:57
Hej!
Är det någon som har fått ett paket för mycket i sin Newbody order?
Göthesson saknar ett paket Hipster Exclusive earth medium.
Hör av er om ni felaktigt fått detta i er order.
/Anneli
Newbody
2020-10-19 18:28
Hoppas ni delat ut korv, ost och godis för nu är det dax för Newbody. Era varor finns att hämta på Paletåvägen från och med NU. Hämta gärna så snart som möjligt då vårt garage inte är då stort😬 Har ni inte möjlighet i kväll kommer vi att vara hemma från kl.16:00 resten av veckan.

Betalning görs till 070-396 47 36, Mikael Johansson, på er totala försäljningssumma senast 28/10 då fakturan ska vara betald.
Kom ihåg att märka betalningen med spelarens namn och  Newbody.

En påminnelse till er som inte betalat in för Delikatesskungen, gör det så snart som möjligt. Märk den betalningen med namn och Delikatesskungen.

Hör av er vid funderingar
/Anneli 070-689 0168
Hjälp
2020-10-16 18:16
Inför söndagens match får det inte vara någon publik men vi behöver ändå fylla en del ansvarsområden som             1 informationsansvarig, 2 matchvärdar, 2 i sekretariatet,      och 1 som filmar matchen.
Denna gång föll lotterna på:
Informationsansvarig: Alexandra Berg
Matchvärdar: Nordin och Magnusson
Sekretariat: Persson*2
Film: Westerlund

Har du inte möjlighet, känn dig fri att byta eller hör av dig.
/Anneli 070-689 01 68

Bifogar riktlinjer för Röbäcks IF gällande matcher i Elofssonhallen.

” Riktlinjer för Röbäcks IF gällande matcher i innebandy och futsal i Elofssonhallen.
Vi följer VIBF:s riktlinjer under covid-19
Det finns Arenavärdar som ansvarar för upplåsning och skötsel av hallen men dessa ansvarar inte för att släppa in motståndarlag, ledare eller funktionärer eller se till att ingen publik finns i hallen.

Det egna laget
Varje lag i Röbäcks IF har ansvar för att ingen publik (endast funktionärer) finns under matcher. Lagen bör utse särskilda personer ur föräldragruppen att ansvara för de olika funktionerna.
Informationsansvarig informerar motståndarlaget (görs av lagledare eller tränare eller annan utsedd person)
Sekretariat två (2) personer ansvarar för sekretariatet
Filmansvarig En (1) person ansvarar för att filma matcher om detta är beslutat av laget
Matchvärdar två (2) personer (varav en är Matchansvarig)
• Ansvarar för att hantera ingen publik i hallen samt att se till att motståndarlagets spelare och
ledare tas emot och släpps in samt släpper in ”skjutsande föräldrar” (se nedan).
• Matchvärdarna kommer i mycket god tid innan match så man kan ta emot motståndarlaget.
• Man ansvarar att dörren hålls låst och att ingen obehörig (med tagg) vistas i lokalerna.
• Matchvärdarna tar också emot och släpper in domarna samt ev domarstöd samt VIBF-funktionärer. Matchvärdarna ansvarar också för närvarolistan, att den är korrekt ifylld och att den följs. Även Arenavärdar skall skrivas in på närvarolistan. Närvarolistan finns i musikskåpet i Elofssonhallen och läggs efter matchslut i brevlådan utanför Johans kontor på Elofssonhallen.
• Matchvärdarna kan inte räkna med att se annat än delar av matchen då ansvaret framför allt ligger i att se till att ingen obehörig tar sig in.
• Skjutsande föräldrar får vänta utanför hallen i avvaktan på att bli insläppta vilket sker efter att motståndarlagets funktionärer, från föregående match, lämnat hallen.

Motståndarlaget
• Informeras vid inbjudan om vad som gäller av hemmalaget.
• Har möjlighet att ha max fem (5) ledare med vid match
• Har möjlighet att utse fem (5) skjutsande föräldrar som får närvara vid match. Att vara skjutsande förälder innebär att man har status som funktionär.
• Ledare och skjutsande föräldrar skall namnges innan själva matchen
Ledare får gå in tillsammans med laget och förbereda för match, funktionärer väntar utanför tills de blir insläppta.
Styrelsen och innebandysektionen”