Röbäcks IFs Dam utveckling Laget med stort hjärta och stora möjligheter.
20210810
Vi finns nu under rubriken- Damer och Herrar / Damlag innebandy
Välkommen att följa oss där.

Hej Tjejer!
2021-06-24 12:01

Hej Tjejer!

Lite sommarinfo från ledargänget:

Nu är det ju sommaruppehåll (trots att några av er fortfarande tränar 1g/vecka), men vi räknar med att ni under sommaren håller igång så att vi är väl förberedda när hösten kommer och vi startar upp igen. Vi har planerat för några utomhuspass i Augusti som en  bra uppstart på höstens säsong, vi återkommer med info när det är dags.

Det kommer att bli en jättespännande säsong till hösten med 12 lag i Div 1 (22 matcher) samt Damer Utveckling Serie  A där vi kommer att spela och 15 matcher. Vi har ju lite av en ”ny” sammanslagen stark trupp och det kommer att bli jättespännande att se vår utveckling när vi får spela ihop oss och ha riktigt kul tillsammans.

Ha nu en fin sommar med bra och skadefri grundträning så ses vi i Augusti!

Mathias, Niklas, Jocke, Inger och Urban

Inför säsong 21/22
2021-04-29 16:44

Hej på er alla innebandyspelare i RIF damlag och damutvecklingslag!

Vi har påbörjat arbetet med att planera innebandyspel för nästa säsong. Efter att ha inventerat både damlagstruppen och damutveckling så ser det riktigt positivt ut då de allra flesta har tackat ja till fortsatt spel, känns jättekul!

Inför hösten ser vi att det är små trupper i båda lagen (framför allt i utvecklingslaget), så att driva båda lagen som egna träningsgrupper kommer inte att vara ett alternativ.  Vi tror att träningskvalitén kommer att bli mycket bättre med trupperna ihop slagna till en gemensam stark trupp.

Vi kommer att anmäla ett lag i Div.1 damer och ett lag i utvecklingsserierna så det kommer att finnas goda möjligheter att få mycket speltid för spelarna.

Gällande tränare så pågår samtal med samtliga tränare från båda lagen om en fortsättning nästa säsong, träningstider eller dagar till hösten vet vi inte något om i dagsläget utan det blir en senare fråga.

Sommarträning:

Det kommer att dyka upp ett träningsprogram som ni kan köra på egen hand under säsongsuppehållet, vi hoppas också kunna köra några fyspass i sandgropen i augusti liknande förra hösten innan vi kommer igång inomhus.

Så se till att sköta fysträningen på egen hand (extra viktigt för er som inte håller på med andra sporter under sommaren) så att vi är väl förberedda när hösten kommer!

Ha det fint så hörs vi framöver!

Urban och Inger

Ändring v7 Träningstider ny hall
2021-02-08 10:46
Måndag   1900-2030 Umeå Energi Vind

Ändrad pga att UE Vind stängd pga takunderhåll
Torsdag 2100-2230 Musköten 1

Vi tar en vecka i taget men hoppas snart få komma hem till vår egen hall.
Leta fram utrustningen, nu kör vi!
2021-02-06 09:59
Leta fram utrustningen nu kör vi!
Tyvärr är Elofsson stängd minst en vecka till vilket innebär att vi inte har några egna tider utan vi får boka lediga tider i andra hallar.
Så fort vi vet vilka dagar, tider och hall meddelar vi det i chatten så håll ögonen öppna :)

Viktigt!
Vi måste alla ta vårt ansvar och följa FHM råd bla:
  • Kom bara om du och din familj är friska, hur kul innebandy än är, är hälsan för dej och dina kompisar viktigare!
  • Tvätta händerna ofta
  • Kom ombytt
  • Håll avstånd, och även om det känns urdumt samåk inte.
  • Lyssna på tränarna om dom påminner er är det för allas skull.
  • Och allt jag glömt skriva :)
/ Inger

Filmning av hemmamatcher
2020-10-23 09:15
Röbäcks IFs Damlag och Utvecklingslag kommer att livesända sina hemmamatcher via appen Solidsport.

För att titta laddar ni hem appen Solidsport, skapar ett eget användarkonto och söker rätt på vår gemensamma livstream som heter Röbäcks IF A-juniorer Damer.

Ni kan välja att köpa ett månads abonnemang för 69kr och få tillgång till alla våra hemmamatcher , en månad i taget eller så köper man match för match.

Vi får pay back från solidsport på köpta matcher, det kostar oss inget att sända.

/Filmteamet via Inger

Nyheter från sektionen