SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Enkätundersökning om RIF:s verksamhet
2021-06-10 14:38

Som en del av projektet Push Forward genomför vi en anonym enkätundersökning för att ta reda på vad våra barn, ungdomar, vårdnadshavare och ledare tycker om verksamheten. Sammanställningen av resultaten kommer ligga till grund för att utveckla föreningens verksamhet och anpassa kommande aktiviteter utifrån vad medlemmarna vill. 

 

Självskattningen är en del av Diplomerad förening, svensk fotbolls paketering av föreningsutveckling vars syfte är att det ska bli enklare och tydligare för föreningar att arbeta med sin utvecklingsprocess. Vårt mål är att nästan alla våra medlemmar kommer svara på enkäten. 

 

Läs mer om Diplomerad förening: www.svenskfotboll.se/diplomeradforening

Push Forward!
2021-05-18 17:24

Satsningen Push Forward är ett unikt samarbete mellan Röbäcks IF och Mariehem SK för att behålla fler ungdomar i föreningsidrotten samt stärka och utveckla det ideella ledarskapet i föreningen – utifrån ett breddförenings- och jämställdhetsperspektiv. Vi vill skapa en trygghet och hållbarhet i föreningen så fler unga stannar kvar och engagerar sig i ledarroller och därmed kan vara med och skapa förutsättningar för en livslång idrott. I breddföreningar finns goda förutsättningar för att utveckla dessa former och fortsätta bli ännu mer inkluderande. Vi vill belysa skillnader, aktivt arbeta med och vara ett föredöme i dessa frågor nu när det behövs mer än någonsin.

 

Syftet med Push Forward är att skapa ett livslångt intresse för idrott där våra unga vill stanna i föreningsidrotten hela livet och ser ett värde i engagera sig mer än som spelare. Vi vill öka tryggheten och jämställdheten i våra idrottsmiljöer både för befintliga och nya ledare samt ungdomar 13-20 år (samt närliggande åldrar) och stärka våra aktivitets- och organisationsledare så att de stannar kvar inom idrotten över tid. 

Under året kommer vi bland annat att: 

  • Utföra enkätstudie/självskattning med medlemmarna och analysera verksamheten
  • Ta fram strategier för att rekrytera, behålla och utveckla/stärka (främst unga) domare, tränare och organisationsledare
  • Rekrytera unga domare, tränare, ledare och erbjuda mentorskap 
  • Genomföra utbildningsinsatser och skapa nära samarbeten med våra lag 

Vi kommer sprida det vi gör via föreningarnas sociala kanaler så håll utkik och följ vårt arbete

 

Kontakt: 

Alexandra Nordh, Projektledare RIF
alexandra.nordh@outlook.com, 070 516 68 68

 

Sofia Skarin, Projektledare. Ordförande i MSK
sofiaskarin@hotmail.com, 073 076 82 39

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 08/02 14:08 
Fotbollssektionen, 05/10 10:49 
Fotbollssektionen, 01/06 09:18 
Fotbollssektionen, 24/04 08:13 
Fotbollssektionen, 13/04 12:23 
Fotbollssektionen, 27/02 11:41 
Nyheter från föreningen
Röbäcks IF, 12/04 08:20 
Röbäcks IF, 09/04 09:25 
Röbäcks IF, 28/03 14:36 
 
Våra sponsorer:
Partners till Röbäck Camp:
 
 
Domarlista klicka på pipan
För felanmälan på Röbäcks Arena klicka på gubben