Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Till dig som förälder - Röbäck Camp 2020

Vi har lyssnat på feedbacken från tidigare år och kör 2020 med samma start- och sluttid för alla åldrar. Alla deltagare börjar 08:00 och slutar 14:00.

Första dagen respektive vecka inleds med incheckning där alla grupper tilldelats ett eget omklädningsrum. I det omklädningsrummet kommer resterande dagar att både startas och avslutas.  


Lunchen kommer att serveras mellan kl 11:00-1200, beroende på vilka aktiviteter man haft kan lunchtiderna för respektive grupp variera lite grann under veckan. Lunch och mellanmål ingår i priset för alla deltagare.


Röbäck Camp kommer precis som tidigare år att fokusera på sociala aktiviteter. Röbäcks IF är en förening som bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och motion. Nu vill vi ha roligt med andra aktiviteter och det är Röbäck Camp vårt verktyg för att åstadkomma! Exempel på aktiviteter från tidigare år på Röbäck Camp - badutflykt, parkour, tårtbakartävling, skateboard, baseboll och cheerleading.


Vi vill trycka lite extra på att Röbäck Camp handlar om att våga testa nya idrotter och aktiviteter i sällskap av både nya och gamla kompisar. Vi skulle därför uppskatta om ni föräldrar uppmuntrar era barn som ska delta att just våga testa det som erbjuds. Alla kommer inte att tycka om allting på schemat och det är helt okej, det viktigaste är att man i alla fall provat.


Ledarna är ungdomar födda 2002-2004, de kommer utbilda sig inom ledarskap inför och även planera genomförandet tillsammans med Röbäcks IF´s idrottskonsulenter. 

 
Våra sponsorer:
Partners till Röbäck Camp:
 
 
 
Domarlista klicka på pipan
För felanmälan på Röbäcks Arena klicka på gubben