Välkommen till Röbäck Camp 2017!
Sommaren är här och Röbäck Camp närmar sig med stormsteg! I år erbjuder vi lägerverksamhet för barn/ungdomar födda 2010-2005 under vecka 26. Röbäcks IF hälsar dig välkommen till en vecka fylld med kamratskap, varierade aktiviteter och roliga minnen efteråt.

Raminformation för födda 2010-2008:
Datum: 26-30 juni
Tid: kl 08:00-14:00
Utgångspunkt: Röbäcks Arena
Pris & anmälan: Se "Anmälan och pris" i menyn till vänster

Raminformation för födda 2007-2005:
Datum: 26-30 juni
Tid: kl 09:00-15:00
Utgångspunkt: Röbäcks Arena
Pris & anmälan: Se "Anmälan och pris" i menyn till vänster

Totalt erbjuds 120 deltagarplatser!
Nu är schemat klart!
2017-06-20 08:00
Nu har vi fyllt de sista luckorna på schemat. Pusselbitarna som lagts till idag är handboll på onsdagen för de yngre när de äldre är på Olearys samt boxning för de äldre på torsdagen när de yngre testar parkour.
Till handbollen får vi besök av instruktörer från GUIF och till boxningen kommer det minst en, förhoppningsvis två, från IFK Umeå Elit Boxning. Kommer bli grymt!

Nu är det mindre än en vecka kvar, let´s go! I slutet av veckan kommer ett utskick med slutgiltig info till alla föräldrar.
ThorenGruppen är partner till Röbäck Camp
2017-06-14 09:00
Årets tröja som alla deltagare får.
Vi är väldigt glada över att ThorenGruppen AB är en av våra partners som möjliggör Röbäck Camp och för andra året nu ser till att vi kan fylla vårt schema med roliga och varierade aktiviteter. ThorenGruppen är ett norrländskt och familjeägt utvecklingsföretag med sitt huvudkontor i Umeå. Idrott och hälsa ligger ThorenGruppen väldigt varmt om hjärtat och därför passar samarbetet med dem klockrent med Röbäck Camps syfte.

På tal om vårt schema och varierade aktiviteter, kolla in de senaste uppdateringarna i menyn till vänster. Bara några luckor kvar att fylla nu innan det är dags!
Ny aktivitet!
2017-06-09 09:00
På torsdagen kommer våra deltagare att få testa parkour tillsammans med en instruktör från Umeå Gymnastikförening. Våra äldre deltagare kommer köra på förmiddagen när de yngre är och badar och efter lunch får yngre testa.

Aktivitet för de äldre på eftermiddagen hoppas vi kunna presentera inom kort!

Nya aktiviteter klara!
2017-05-29 09:00
Nu ligger det ett aktuellt schema för Röbäck Camp 2017 i menyn till vänster. Vi kommer så klart fortsätta fylla på eftersom men som ni kan se så är tisdagen helt klar nu.

Utöver uppblåsbart med prylar från Megazone så kommer vi få besök utav Umeå Baseboll på förmiddagen och på eftermiddagen arrangerar vår samarbetspartner Svenska Kyrkan Tegs Församling pyssel för de yngre.

De yngre deltagarna kommer även få åka på utflykt. Som ni tidigare vet så kommer de äldre få en dag på O´learys Umeå Bowling. Utflykten för de yngre blir på torsdagen då vi åker och badar på Aquarena i Holmsund!

Kommer bli grymt!
Ny aktivitet klar!
2017-05-23 09:00
Schemat fylls sakta men säkert på och vi kan nu presentera en helt ny aktivitet, som aldrig funnits med på Röbäck Camp tidigare.

På måndag eftermiddag, första lägerdagen alltså, kommer Umeå Orienteringsklubb och låter våra äldre deltagare (födda 2005-2007) testa just orientering.

Mer aktiviteter kommer släppas inom kort! När schemat är lite mer välfyllt kommer ni kunna följa det under "Schema 2017" här på sidan.