Välkommen till Röbäck Camp 2018!
Sommaren är en bit bort men vi är redan nu igång med planering av årets Röbäck Camp. I år kommer vi växla upp och erbjuda två lägerveckor, både vecka 26 och 27.Detta för att försöka tillgodose det enorma intresse som varit de senaste somrarna. De båda veckorna kan komma att skilja sig åt lite i innehåll. 2018 riktar sig lägerverksamheten till barn/ungdomar födda 2011-2006. Röbäcks IF hälsar dig välkommen till två veckor fyllda med kamratskap, varierade aktiviteter och roliga minnen efteråt.

Raminformation för samtliga åldrar:
Datum: 25-29 juni och 2-6 juli
Målgrupp: Barn/ungdomar födda 2011-2006
Tid: kl 08:00-14:00
Utgångspunkt: Röbäcks Arena
Pris & anmälan: 599:-/person, länk till anmälan i menyn till vänster på sidan.
Vi vill ha din anmälan senast söndag 3 juni för att kunna garantera deltagarpaketet vid lägerstart.

Totalt erbjuds 200 deltagarplatser (100 st/vecka)!
Aktiviteter klara!
2018-06-14 16:27
Nu kan ni följa årets schema under "Dokument" till vänster här på sidan.
Aktiviteterna kommer som tidigare år att skilja sig lite åt för de olika åldersgrupperna. Klara inslag på årets schema är:
- Bad på Navet
- Besök av Umeå Cricket Club
- Bowling på Olearys
- Utflykt till Hopp & Skoj
- Besök av Umeå Baseboll & Softbollklubb
- Besök av brottninginstruktörer

Mer aktiviteter kommer inom kort!
Matsedel båda veckorna
2018-06-13 08:38

Korvstroganoff med ris

Grönsaksstroganoff med ris (veg)

Fiskpinnar örtdressing och kokt potatis

Grönsaksbiff med bröd dressing och klyftpotatis (veg)

Skinkgratäng med pasta

Svamp och grönsaksgratäng (veg)

Kycklinggryta i curry med ris

Quorngryta i curry med ris (veg)

Spagetti och köttfärssås

Spagetti med vegfärssås (veg)

Köttgrytagryta med ris

Veg och ört kryddad grönsaksgryta med ris (veg)

Fiskburgare med bröd dressing och klyftpotatis

Oststekta grösaksbiffar med bröd dressing och klyftpotatis (veg)

Köttbullar med pasta

Falafel med pasta (veg)

Pastasallad med skinka /Alt Varm pasta pytt

Pasta och ost bönsallad (veg)

Lasagne

Veg Lasagne (veg)

Maten levereras av Karlavagnen Catering AB.

Mellanmål från COOP!
2018-06-11 16:09
För andra året i rad kommer vi få mellanmål till alla deltagare på Röbäck Camp. Det är vår samarbetspartner COOP Röbäck som säkerställer detta och det är vi så klart väldigt glada och tacksamma för.

Röbäck Camp är ett sommarläger fyllt av varierade aktiviteter och massa spring vilket kräver att våra deltagare får i sig tillräckligt med energi. Det vore ju inte så bra om barnen inte orkar prova allting som hamnar på schemat. Så återigen, tack COOP Röbäck!

Nu är schemat klart!
2017-06-20 08:00
Nu har vi fyllt de sista luckorna på schemat. Pusselbitarna som lagts till idag är handboll på onsdagen för de yngre när de äldre är på Olearys samt boxning för de äldre på torsdagen när de yngre testar parkour.
Till handbollen får vi besök av instruktörer från GUIF och till boxningen kommer det minst en, förhoppningsvis två, från IFK Umeå Elit Boxning. Kommer bli grymt!

Nu är det mindre än en vecka kvar, let´s go! I slutet av veckan kommer ett utskick med slutgiltig info till alla föräldrar.
ThorenGruppen är partner till Röbäck Camp
2017-06-14 09:00
Årets tröja som alla deltagare får.
Vi är väldigt glada över att ThorenGruppen AB är en av våra partners som möjliggör Röbäck Camp och för andra året nu ser till att vi kan fylla vårt schema med roliga och varierade aktiviteter. ThorenGruppen är ett norrländskt och familjeägt utvecklingsföretag med sitt huvudkontor i Umeå. Idrott och hälsa ligger ThorenGruppen väldigt varmt om hjärtat och därför passar samarbetet med dem klockrent med Röbäck Camps syfte.

På tal om vårt schema och varierade aktiviteter, kolla in de senaste uppdateringarna i menyn till vänster. Bara några luckor kvar att fylla nu innan det är dags!