P-06
Välkomna till P-06 innebandy!

På denna sida kan ni hålla er uppdaterade om viktiga och intressanta aktiviteter som gäller laget.

Ta för vana att besöka denna sida med jämna mellanrum.
Mvh/ Maggan, Johannes  och Magnus
Spelschema
2018-10-15 22:30
Spelschema finns under matcher nu på vår hemsida.
Vissa matcher är det 2 tider/datum  på men det är inte tiden som det står 00:00 på utan matchtiden som ligger under som gäller .
Det är kopierat från IBIS systemet därav dubbla på vissa matcher och detta för
vissa matcher tillhör både div 12 och 13  Pantamera och räknas som match i både div 12 och 13 .
Mvh//

Tränarna
Arenavärdskap
2018-10-09 21:52
Hej. P06 ansvarar för v49 och v12. Förbered er på att få arbetsuppgifter dessa veckor. Mer info kommer.
IKSU BESÖK
2018-10-04 12:14
Hej välkomna till klubbstugan onsdag 10 oktober kl 1800 då vi får besök av
2 spelare från världens bästa kvinnliga innebandy lag IKSU .
Hela familjen välkomna och få info om Iksu Campen som är under höstlovet .
Ta tillfället i akt och kom dit 😊😊.
Se information från Iksu här under i texten .

Hej!

Under vecka 44 (29 oktober – 1 november) så arrangerar vi, IKSU innebandy tillsammans med IKSU, ett höstlovsläger för alla barn födda mellan 2004 och 2009. Vi har arrangerat lägret flertalet gånger och tycker att det ska bli lika roligt nu!

Dagarna på campen handlar om sport, träning, gemenskap, glädje och upplevelser. Lägret erbjuder de barn som deltar olika aktiviteter under dagtid där innebandy, klättring, racketsport, kampsport och basket bara är några av de sporter som vi brukar erbjuda under dagarna.

Vi vill komma och informera just ert lag om campen. Därför vill vi veta när ni under vecka 40 och 41 har möjlighet att ta emot två spelare från IKSU innebandy. Spelarna som kommer har med sig information om campen, berättar om den i korta drag och så gott de kan svarar på de frågor som ni ledare, barnen eller eventuellt föräldrar kan kommas ha. Som en extra morot för barnen kan ni berätta att några av världens bästa spelare från världens bästa lag kommer och besöker just ER.

Mer info finns även på www.iksusportscamp.se

Med vänlig hälsning,

Cornelia Fjellstedt

IKSU innebandy

Leverans kläder
2018-10-02 11:38
Leverans av kläder från klubbkvällen
2018-10-02 11:06

Sportassistans meddelar att alla kläder som beställts under klubbkvällen kommer att vara färdigtryckta imorgon onsdag. Ni som beställt kläder kan hämta ut dessa imorgon kväll (Ons 3/10) mellan kl 18:30-19:30 på Elofssonhallen.

Har man absolut inte möjlighet att hämta kläderna under den tiden så får man maila Kalle på kalle@robacksif.se och komma överens om en tid för uthämtning på dagtid.

önskemål
2018-09-25 00:05
En liten vädjan till er föräldrar att se till att era söner är i tid till KNÄTRÄNINGEN 15 min före ordinarie träningstid .
Då skall dom vara ombytta och klara inne i gymmet .
Detta pass är förberett  och inplanerat och funkar ej om några kommer 5 min sent eller 10 min sent !!
Vi gör detta för att förebygga skador och stärka upp barnens knän och då mäste man hålla tiderna också .
Mvh//

Magnus M