P-06
Välkomna till P-06 innebandy!

På denna sida kan ni hålla er uppdaterade om viktiga och intressanta aktiviteter som gäller laget.

Ta för vana att besöka denna sida med jämna mellanrum.
Mvh/ Maggan, Johannes  och Magnus
2018-02-08 23:14
Hej ursäkta sent mail men ville bara tala om vad killarna är duktiga på träningarna..
Kan ju vara kul få lite feedback vad vi gör på träningarna ?
Ex så prova vi ny övning idag som är lite svår men även stor utmaning för killarna och dom gillar utmaningar .
Vi kör stenhårt att varje träning börjas med knäträning som jag även kör lite mer rygg och mage nu också för variera lite mer .
Skulle vara intressant med lite feedback tillbaka så inte nån känner dom får ont efteråt ??
Ha en go helg //

Valborg 2018
2018-02-06 17:58
Hej föräldrar!

Som många av er säkert känner till så är det i år P06-Innebandy samt P06-Fotboll som ansvarar för arrangemanget av majbrasan på Röbäcks IP. Vi lagföräldrar inom innebandyn och fotbollen har därför haft ett inledande möte för att börja med planeringen av detta uppdrag.

Vi vill passa på att uppmana alla föräldrar att redan nu boka upp denna helg i era kalendrar eftersom samtliga kommer att tilldelas en eller flera uppgifter i samband med detta. Uppgifterna kommer bland annat att röra fikaförsäljning, eldvakt, parkering, lotteriförsäljning m.m. Det vore väldigt bra om vi alla redan nu börjar på att kolla runt efter priser så att vi i god tid ser till att vi fått ihop ett prisbord till lotteriet. För att löpande få en uppfattning om hur många priser vi totalt har fått ihop inom de bägge lagen vore vi väldigt tacksam om ni kan meddela oss när ni får tag på några priser. Meddela detta gärna via mail till torbjorn.cederblad@gmail.com eller prata med någon av lagföräldrarna vid tillfälle.

Ifall det är någon som fått detta utskick och vet med sig att deras son inte längre spelar vare sig fotboll eller innebandy vill vi att ni meddelar någon av oss lagföräldrar alternativt någon av tränarna så att ni inte tilldelas någon uppgift vid arrangemanget. Vi kommer att fortsätta med vår planering och återkommer med mer information efter vårt nästa möte.

// Lagföräldarna.

(Carola Nilsson, Torbjörn Cederblad, Andreas Karlsson, Malin Nystedt, Janne Lindgren, Johan Eklund)

Arenavärdskap v3
2018-01-09 21:14

Hej

Nu finns allt ni behöver veta under dokument/arenavärdskap på p06 hemsida. Läs alla 4 dokumenten. Hör av er om ni undrar över något. Lisa (Albin K) 073-8502475

2018-01-08 00:04
Hej nu kör vi igång igen med träningen för 2018 .
Knäträning som vanligt före ordinarie träning ombytt och klar  ( Obligatorisk )  måndagar 1650 och torsdagar 1750 .
Vid sjukdom eller annan frånvaro kontakta tränarna så vi vet om ni kommer eller ej.
Detta underlättar för oss tränare, syns på hallen.

Mvh//

2017-12-22 09:28

Hej i julstöket ..

Vi börjar träna igen den 8 januari kl 1650-1800 .

Se nu till bibehålla formen genom att röra klubban minst 15 minuter med boll  om dagen under julen.

God jul på er alla //