Röbäcks IF Fotboll flickor-11
Fotbollssäsongen 2018 är igång!
Vi tränar Måndagar 17.00-18.00 på Röbäcks Arena.

Sista träningen för våren är den 25 juni. Uppehåll i juli och omstart igen den 6 augusti.

Välkommen alla gamla och nya spelare!

Nyfiken på fotboll? Kom och testa tre gånger med oss innan du bestämmer dig!

Kom ihåg benskydd och vattenflaska.

/Tränarna
Sista träningen 25 juni - Match mot vuxna m.m.
2018-06-16 20:51
Sista träningen för vårterminen är måndag 25 juni. Då blir det bland annat lite lekar för stora och små, och så hoppas vi att ni alla törs ställa upp och spela match mot era barn! Vi ser fram emot stor uppslutning och en rolig kväll!

Efter sista träningen tar vi sommaruppehåll hela juli, och sedan drar vi igång igen den 6 augusti.

Alla tider för träningar och matcher finns på hemsidan i Kalendern och under "Kommande aktiviteter".

Hör gärna av er till någon av oss tränare om ni har några funderingar.

Vi ses! / Ida, Åsa och Hans
Påminnelse om benskydd
2018-06-16 20:30
Vi vill påminna alla om att det är obligatoriskt att använda benskydd vid match.

Om någon har glömt benskydden vid träning, eller om någon vill provträna och inte har hunnit skaffa benskydd, så sker deltagande i träningen på vårdnadshavarnas ansvar.

Hela ben = Roligare sommar!

Lite info inför matcherna
2018-05-28 20:25
Alla kommer att få spela ett sammandrag var, och då båda matcherna den helgen. Vi skickar ut kallelser för ett sammandrag i taget. Den kommer på måndag kväll efter träningen. Svara på den om ni kommer eller inte. Har ni inte svarat när anmälningstiden gått ut kallar vi in en ny spelare.

På plats när det är match vill vi att ni föräldrar tänker på att ge era barn uppmuntran utan att ge direktiv. Fin passning! Bra kämpat! Var stödjande och låt oss tränare och spelare koncentrera oss på spelet.

Anteckningar från Föräldramötet
2018-04-26 21:13
Hej!
Anteckningar från föräldramötet finns nu att läsa under Dokument.
/Tränarna
Tack för den här säsongen!
2017-09-22 20:46
Hej!

Vad roligt att så många kunde komma på vår sista träning för säsongen nu i söndags! Det var härligt att se så många engagerade föräldrar och vi hoppas att både ni och barnen hade roligt tillsammans. Vi ser fram emot nästa fotbollssäsong och hoppas även att tjejerna ses när innebandyn drar igång nu i höst.

Ha det gott!