Röbäcks IF Fotboll flickor-11

Tack för den här säsongen!
2018-09-29 20:03
Hej!
Vi vill här passa på att tacka alla tjejer och föräldrar för den här härliga fotbollssäsongen. Roligt också att så många kunde vara med på avslutningen!

Om ni är sugen på att träna innebandy i vinter så börjar det på Lördag 13/10 kl.9.00-10.00 i Elofssonhallen. Alla är välkomna!

Ha det så gott, så hoppas vi att vi alla ses igen nästa sommar!
//Tränarna
Hur är man en bra kompis och lagkamrat?
2018-09-02 12:12

Nu har vi spelat de sista matcherna för säsongen. Vi tycker att det har varit jättekul och hoppas att era barn håller med! Vi kommer att fortsätta med träningarna september ut, så sista tillfället i höst blir den 24 september.

Som ni vet har vi i samband med matcherna delat ut gröna kort för att uppmärksamma spelare som utmärkt sig på ett schysst sätt. På träningen imorgon kommer vi fortsätta att prata om fair play, men framförallt om hur man kan vara en bra kompis och lagkamrat. Vi tror att barnen själva har många goda idéer och tankar, och ni får gärna prata hemma om detta både före och efter träningen.

Just nu skiner solen men skulle det vara svalare imorgon så skicka gärna med en extra tröja eftersom vi alltså kommer att sitta stilla och prata mer än vanligt på morgondagens träning.

Fotbollshälsningar!

Tränarna

Träning måndag 6 augusti kl. 17
2018-08-05 12:00
Välkomna tillbaka efter sommaruppehållet!

Vi börjar träna igen på måndag den 6 augusti kl. 17-18 på naturgräset.

Kom ihåg benskydd och vattenflaska.

Nya spelare är som vanligt välkomna att prova på.

Vi ses!
/Tränarna genom Ida
Sista träningen 25 juni - Match mot vuxna m.m.
2018-06-16 20:51
Sista träningen för vårterminen är måndag 25 juni. Då blir det bland annat lite lekar för stora och små, och så hoppas vi att ni alla törs ställa upp och spela match mot era barn! Vi ser fram emot stor uppslutning och en rolig kväll!

Efter sista träningen tar vi sommaruppehåll hela juli, och sedan drar vi igång igen den 6 augusti.

Alla tider för träningar och matcher finns på hemsidan i Kalendern och under "Kommande aktiviteter".

Hör gärna av er till någon av oss tränare om ni har några funderingar.

Vi ses! / Ida, Åsa och Hans
Påminnelse om benskydd
2018-06-16 20:30
Vi vill påminna alla om att det är obligatoriskt att använda benskydd vid match.

Om någon har glömt benskydden vid träning, eller om någon vill provträna och inte har hunnit skaffa benskydd, så sker deltagande i träningen på vårdnadshavarnas ansvar.

Hela ben = Roligare sommar!

/Tränarna