Bli medlem i Röbäcks IF
Välkommen till Röbäcks IF!

Aktuellt corona/covid-19

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att idrottsverksamhet upprätthålls även under rådande pandemi. För att våra medlemmar ska känna sig trygga måste vi alla hjälpas åt med att begränsa smittspridningen genom att följa rådande rekmmendationer och bestämmelser. Här hittar du aktuella bestämmelser för idrottsverksamheten. Senaste uppdateringen gjordes 9 april.

Bollek för barn födda 2015
2021-04-11 22:44

I år är det dags för alla barn födda 2015 att börja leka och lära fotboll med oss på söndagar kl. 10-11.

Första tillfället är söndag den 2 maj kl. 10-11 på konstgräset på Röbäcks Arena.

Ett digitalt föräldramöte inför första träningstillfället kommer hållas torsdagen den 29 april kl. 19:30. Länk till mötet läggs upp som en nyhet på www.robacksif.se två dagar innan mötet. Där tar vi upp allt praktiskt inför uppstarten som ni föräldrar behöver veta.

De tre första tillfällena håller befintliga föreningsledare i, sedan ska lagets egna ledare utses bland föräldrarna.

Söndag den 16 maj i samband med träningen hålls ett föräldramöte på läktaren bredvid konstgräset om coronarestriktionerna tillåter, annars bjuder vi in till ett digitalt möte. Då fördelas ledarrollerna ut bland föräldrarna och ges också mer information om hur verksamheten fungerar och vad det innebär att vara medlem hos oss.

Vet du redan nu att du är intresserad av att bli ledare för ditt barns fotbollslag kan du kontakta fotbollssektionen@robacksif.se eller ta upp det vid första föräldramötet.

Ingen föranmälan till träningar/föräldramöte behövs.

Ta del av föreningens senaste information gällande corona och restriktioner här

Välkomna att prova på fotbollslek!

Uppdaterade coronabestämmelser
2021-04-09 21:58

Nu har utomhussäsongen startat och flera av våra fotbollslag har redan hunnit påbörja sina träningar på konstgräset medan andra står i startgroparna att få ge sig ut på planen. I samband med detta har vi uppdaterat coronabestämmelserna med bland annat en uppmaning till föräldrar och andra att inte stanna kvar runt fotbollsplanerna under träning, allt för att undvika trängsel och att folksamlingar bildas.

Utifrån pandemilagen har föreningen beräknat hur många personer som maximalt får vistas i olika utrymmen i Elofssonhallen, omklädningsrum osv och satt upp anslag om detta. Håll utkik efter anslagen och hjälp varandra att hålla maxantalet.

Läs mer i de fullständiga bestämmelserna: http://www.robacksif.se/start/?ID=318143

Var rädda om varandra!

/Coronagruppen Röbäcks IF

Erbjudande från Team Sportia
2021-04-08 10:42
Ladda album (+1 bilder) >>

Då nuvarande smittoläge och restriktioner sätter stopp för klubbkväll på Team Sportia så vill de flagga för möjligheten att beställa kläder via webbportalen (instruktioner för detta finns under fliken dokument på hemsidan) samt extrapriser på fotbollsskor och målvaktshandskar under den närmaste månaden. Vill man prova storlekar kan man besöka butiken utifrån de restriktioner som gäller. När det gäller skor tar man kontakt med butiken om man inte vill komma in i butiken( 090-717970 )

Valberedningens förslag till styrelse inför årsmötet
2021-03-21 14:49

Hej här kommer Valberedningens förslag till styrelse inför årsmötet 2021-03-23.

Ordförande:

Johan Forsgren (omval 1 år)

Ledamöter:

Emma lilja (sittande 1år kvar),

Emma Mushi (sittande 1år kvar),

Alexander Lonnakko (sittande 1år kvar),

Jenny Röckner (omval 2 år),

Alexander Teir (nyval 2 år)

Suppleanter:

Robert Sondell (omval 1 år),

Elin Hellström (nyval 1 år)

Tack till alla som engagerat sig!

/Valberedningen

Daniel Westholm, sammankallande

Alexandra Nordh

Jonas Gunnarsson

Tekniktest inför årsmötet
2021-03-21 12:49

Det kommer finnas möjlighet att testa årsmöteslänken 30 minuter innan årsmötet börjar dvs kl 18:30

den 23 mars kan man börja logga in via årsmöteslänken.

FB P2011, 14/04 17:02
FB F2010, 14/04 05:08