Bli medlem i Röbäcks IF
Välkommen till Röbäcks IF!

Bestämmelser för idrottsverksamheten i Röbäcks IF med anledning av corona/covid-19
2021-02-23 21:08
Folkhälsomyndigheten rekommenderar att idrottsverksamhet upprätthålls även under rådande pandemi under förutsättning att åtgärder vidtas för att minimera risken för smitta. Vi har alla ett ansvar att hjälpa till att bromsa smittspridningen av covid-19 inom samhället och Röbäcks IF. För att föreningen ska kunna fortsätta att bedriva verksamhet under rådande omständigheter krävs därför att alla medlemmar följer bestämmelserna nedan och i övrigt gör allt för att undvika att sprida eventuell smitta.
Årsmöte RIF 2021 23 mars kl 19:00
2021-02-22 13:47

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2021

Röbäcks IF kallar till årsmöte tisdag 23 mars kl 19:00.

Plats: Där du är, årsmötet genomförs digitalt LÄNK TILL MÖTET

Möteshandlingar: presenteras här på hemsidan, senast 7 dagar innan årsmötet.

Kallelse och dagordning: Dagordning

Årsmötet detta år kommer att hållas på länk via plattformen Webex, för att följa FHM:s rekommendationer. Vi hoppas att du trots detta (eller kanske just pga detta) vill mötas med oss!

Eventuella motioner till årsmötet ska vara inne senast den 2 mars (maila ordforande@robacksif.se)

Att tänka på inför digitalt möte:

• Se till att du både har tillgång till ljud och bild – vi behöver både se och kunna höra dig!
  • Läsa igenom alla handlingar innan så att du är förberedd
  • Logga gärna in lite före mötet startar så du har tid att kolla så att allt fungerar. Det går att logga in i mötet 45 minuter innan årsmötets start.
  • Se till att du har nära till allehanda energipåfyllnader – så att du lätt kan ta en kaffe, kaka, frukt, vatten eller det du behöver för att vara på topp under hela mötet.

Om Du önskar testa länken till det digitala mötet kontakta Johan Forsgren ordforande@robacksif.se

Väl mött!

// Styrelsen RIF

Uppdatering Elofssonhallen
2021-02-10 11:43
Limmet kommer i slutet på veckan och arbetet kommer igång under måndagen. Förhoppningsvis kan vi börja med städning i mitten/slutet av nästa vecka - så fort vi vet mer exakt så kommer den informationen att komma ut.

RAAB
Uppdatering Elofssonhallen
2021-02-04 15:33
Det är många som funderar kring hur länge hallen kommer att vara stängd och tyvärr kan vi inte säga exakt när vi kan öppna igen - allt beror på limleveransen.
Alla arbeten som vi har kunnat förbereda är gjorda och allt material förutom limmet är på plats.
Limmet förväntas ankomma till Röbäck/Sverige någon gång under nästa vecka och efter det så väntar 4-5 arbetsdagar innan vi kan öppna hallen igen. Naturligtvis gäller detta under förutsättningar att inga oförutsedda händelser inträffar - då kan tidsplanen förlängas.
När entreprenören är klar så ska hallen städas. Städningen kommer att utföras av oss medlemmar och när vi vet (kan bli med kort varsel) att entreprenören är klar så kommer lagledare för IB-lagen kontaktas som då ansvarar för att skicka föräldrar att hjälpa till med städningen.

Nu håller vi tummarna för att limmet kommer som utlovat.

RAAB
Sommarjobba hos oss!
2021-02-03 11:31
Nu är intresseanmälan öppen för sommarens olika uppdrag hos oss.
Alla kan visa intresse men vissa åldersgrupper kommer att prioriteras till respektive uppdrag, se mer info i formuläret.

Senast söndag 28 februari vill vi ha din intresseanmälan.
För att komma till formuläret, klicka här

Vid eventuella frågor, kontakta:
Johan Bergstrand, johan@robacksif.se
IB P06, 16/02 15:26