Välkommen till Röbäcks IF!
Kansliet är stängt 24 juli-14 aug. Fakturafrågor hänvisas direkt till Handelsbanken.
Matsedel kommande veckor
2017-06-16 14:34
Kommande två veckor är det dags för Landslagets Fotbollsskola och Röbäck Camp. Nedan ser ni matsedeln för de som köpt till lunch på fotbollsskolan samt lunchen som alla deltagare får på Röbäck Camp:

Landslagets Fotbollsskola 19-21 juni
Måndag - Köttbullar och makaroner
Tisdag - Fiskpinnar med potatismos och kall sås
Onsdag - Kycklingwok med nudlar och aioli

Röbäck Camp 26-30 juni
Måndag - Korvstroganoff med ris
Tisdag - Fiskburgare med bröd dressing och klyftpotatis
Onsdag - Skinkgratäng med pasta
Torsdag - Kycklinggryta i curry med ris
Fredag - Spagetti med köttfärssås

Röbäckscupen är här!
2017-06-07 14:20

Missa nu inte årets händelse i Röbäck när Röbäckscupen går av stapeln 10-11 Juni!

Kom förbi och avnjut pulsen, engagemanget och glädjen när Röbäcks Arena står i full blom med fotboll i världsklass. Varför inte avnjuta en grillad burgare i solskenet…testa hoppborgen för de yngre…eller spänn bågen och utmana om Röbäcks kraftigaste slägga i speedshooting!

Parkera bilen hemma, för Röbäcks Arena kommer bli fylld till bredden! Nu kör vi.

Vi är igång 09:00-18:00 både lördag och söndag och spelar sex stycken matcher parallellt med start varje heltimme!

Norrmejerier sponsrar Röbäck Camp och Landslagets Fotbollsskola!
2017-06-01 09:00
Vi har tidigare berättat att Coop kommer leverera mellanmål till årets upplaga av Röbäck Camp. Nu har vi även gjort klart med Norrmejerier som kommer sponsra båda sommarens arrangemang. Sponsringen innebär att alla deltagare kommer få dricka mjölk till luncherna.

Oavsett om man har med sig egen lunch till fotbollsskolan eller om man har valt alternativet att köpa lunch till dessa dagar så kommer man få mjölk att dricka. På Röbäck Camp ingår lunch som bekant för alla.

Tack Norrmejerier!
Erbjudande till spelare, ledare och föräldrar!
2017-05-26 09:00
Röbäcks P-05 har tryckt upp exklusiva mössor med texten ”Röbäcks IF”. Vi vill med denna mössa förstärka gemenskapen ytterligare i föreningen. Spelare och Tränare i föreningen får köpa denna ”one of a kind” mössa för det reducerade priset 100kr medan övriga supportrar/familj får möjligheten att köpa den för 120kr.

Vi säljer dem styckevis men vill ni göra en lagbeställning så går det givetvis också bra. Kontakta Sofia Björk på 070-2246873 så löser vi det. (Ev. leveranstid kan uppstå om efterfrågan är stor).

Mössorna kommer finnas i 2 olika färger, röd eller blå. Intäkterna går givetvis oavkortat till P-05:s lagkassa för kommande cuper och äventyr.

Bro & Tak går in som föreningssponsor
2017-05-24 09:00
Sist ut att presenteras av våra nya föreningssponsorer är Bro & Tak. Som vår ordförande tidigare uttalat sig om är vi grymt nöjda med vår line-up av samarbetspartners. Avtalet med Bro & Tak är skrivet på tre år.

Ordförande Aleksander Brännström om nya samarbetet med Bro & Tak:
”Precis som med övriga sponsorer så känner vi att det här är win-win för båda parter. Bro & Tak kommer fungera perfekt som partner till både vår verksamhet och vår arena som vi är väldigt stolta över.”

Johan Thomasson, VD och ägare Bro och Tak säger så här:

"Bro och Tak väljer att stötta en stabil förening med sunda och framtidsbyggande värderingar, där glädje, gemenskap och delaktighet genomsyrar verksamheten och där idrottsutövarna välkomnas utan förbehåll. Givetvis innebär detta samarbete att vi vill synliggöra vårt företag och vi når en stor målgrupp genom att stötta Röbäcks IF där många människor är engagerade".

Utv.dam, 18/08 07:40
Herrlag Fotboll, 16/08 21:47