Välkommen till Röbäcks IF!

Stötta Röbäcks IF via Sponsorhuset!
2020-01-16 14:08
Vad roligt att många av er har börjat använda Sponsorhuset. Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta Röbäcks IF när du ändå handlar eller bokar hotell på nätet.

Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och Röbäcks IF pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar. Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får du en biobiljett och stödjer oss med hela 50 kr! Kom igång här och tipsa gärna era vänner https://www.sponsorhuset.se/robacksif/intro
Nu är anmälan till Röbäckscupen öppen!
2020-01-15 12:23
Årets upplaga genomförs 6-7 juni på Röbäcks Arena.
Anmälan och mer info här.

Röbäckstjejer som representerat Västerbotten!
2020-01-15 08:00
Den 3-6 januari genomfördes distriktslag-SM för 16-åringar. Spelorten var Gävle och i Västerbottens tjejlag var två röbäckstjejer uttagna. Linnéa Bäckström var på plats i Gävle och Frida Thunell var reserv på hemmaplan, redo att rycka in. Bra jobbat tjejer och roligt för Röbäcks IF så klart att vara representerat i ett sånt sammanhang!

Resultatmässigt gick det bra för tjejerna från Västerbotten. Man var obesegrade fram till semifinalen där Skåne blev för svåra men lyckades till slut vinna ett brons att ta med hem. Stort grattis till alla inblandade från oss!

På torsdag kommer laget att hyllas i samband med IKSU´s match i SSL.

På killsidan deltog Pelle Stenmark som har Röbäcks IF som moderklubb och numera representerar Umeå City IBK.

Kansliet informerar
2019-12-18 15:40

Kansliet är öppet alla mellandagar 9:00-12:00.

Jag önskar er alla en härlig Jul och ett Gott Nytt År

OBS! jag skull gärna vilja att ni lägger alla årets domarkvitton i
brevlådan på Elofssonhallen senast 22/12

Tack på förhand!

/Bitte

Projekt: Utveckling av Röbäcks Arena
2019-12-18 10:54

Vårt arrendeavtal för naturgräset är uppsagt från och med 20201231, detta innebär att våra nuvarande förutsättningar att bedriva framförallt fotbollsverksamhet drastiskt försämras då vi blir av med yta motsvarande sju fotbollsplaner. Röbäcks IF ser detta som en möjlighet att göra något bra ännu bättre. Föreningen har startat en projektgrupp som ska arbeta fram ett förslag på hur vi kan utveckla vår arena. Gruppen kommer bland annat att titta på möjligheterna att anlägga större och fler konstgräsytor, multiarena och mer hallytor.

Vill du vara med och påverka framtidens aktivitetsmöjligheter samt se till att barn, ungdomar och vuxna har en naturlig mötesplats i Röbäck? Ta i sådana fall kontakt med Robert Sondell (ordforande@robacksif.se) 070-30 50 904. Det kan vara insatser i både stort och smått. Du kanske har kontakter som kan vara värdefulla i projektet? Eller så är du en person som kan bidra med erfarenhet och olika perspektiv.

FB P08, 20/01 13:01
IB F2010, 20/01 09:37