Bli medlem i Röbäcks IF
Välkommen till Röbäcks IF!
Anmälan till Röbäck Camp 2020 är nu öppen!
Inget valborgsfirande på Röbäcks Arena i år
2020-03-27 13:57
I och med regeringens beslut att förbjuda folksamlingar större än 50 personer så ställer vi in Valborgsfirandet i år. Vi önskar er alla en fin Valborg och ser fram emot att få fira Valborg tillsammans nästa år.

/Styrelsen
Anmälan öppen till Röbäck Camp 2020!
2020-03-27 11:43
Nu är anmälan till Röbäck Camp 2020 öppen. För mer info om arrangemanget och COVID-19, se Röbäck Camp-sidan.

Vid frågor och funderingar, kontakta:
Victor Öberg
victor@robacksif.se
Webbshop - föreningskläder
2020-03-27 08:25

PREMIÄR!
Vi är stolta att kunna presentera vår nya klubbshop i samarbete med Team Sportia Umeå!

Ofta har du som medlem provat dina föreningskläder i butiken eller i samband med en klubbträff
- nu ges du även möjlighet att göra dina inköp när det passar dig.

I Klubbshopen kan du välja mellan att betala med kort, faktura eller delbetalning. Betalningen reserveras på ert konto men ni betalar inte förrän era produkter är klara och finns att hämta ut i butiken. Visa upp det mail ni får i kassan för att hämta ut er beställning efter den leveranstid som uppges i shopen.

Så här gör du för att handla föreningskläder online:

1.       Logga in i vår klubbshop, https://www.teamsportia.se/klubbshop/

2.       Gå till Skapa konto

3.       Fyll i dina uppgifter (hitta på ett användarnamn)

4.       Fyll i din Butikskod: Z7TXA1MW

5.       Klicka på Registrera

6.       Fyll i din föreningskod: VMR6G

Sedan är det bara att klicka på föreningsloggan och börja handla!
(Du behöver ha fyllt 18 år för att genomföra köp)

Tips! Är du medlem hos fler föreningar kan du fylla i deras föreningskod längst ner så läggs den Klubbshopen till på din sida.

Har du frågor angående din Föreningsshop:

Team Sportia Umeå

Klubb.umea@teamsportia.se

Hälsningar från årsmötesordförande
2020-03-26 16:02

Tack alla närvarande vid årsmötet, på länk och på plats, så kul att vi kunde pröva nya mötesformer. Tekniken levererade.

Som mötesordförande vill jag passa på att uppmärksamma och tacka avgående styrelse för det år som gått, en extra stor och varm applåd till Alexandra Nordh som avgår i styrelsen efter att ha innehaft olika styrelseuppdrag sedan 2013.

-Tack Alexandra för alla timmar du lagt ner i styrelsearbetet och tack för att du fortfarande finns kvar i föreningen som bla Cupgeneral för Röbäckscupen.

Vi har en fantastisk förening med otroliga förutsättningar i människorna, arenan och tack vare ett gediget jobb från valberedningen Daniel, Fredrik och Stina har vi en ny taggad styrelse. Den nya styrelsen är en blandning av både nya och gamla ledamöter, det känns tryggt.

Det kommande året är fullt av utmaningar, både kända och okända. Genom att prata med varandra, hjälpa varandra och respektera varandra tar vi oss igenom det tillsammans med förhoppningsvis många skratt. Vi tillhör alla samma lag.

MVH Inger Thunell

Röbäcks IF öppnar för träningar igen
2020-03-22 21:57
1. Med hänvisning till Folkhälsomyndighetens rekommendationer 2020-03-20 gällande idrottsrörelsen öppnar Röbäcks IF upp för möjligheter till träningar och samlingar igen. Förutsättningen är att man löpande följer direktiv från Folkhälsomyndigheten och styrelsen.

2. Det är viktigt att komma ihåg att vi är en ideell förening och allt bygger på frivilligt deltagande, så även våra ledare. Det kan innebära att man av olika anledningar väljer att stanna hemma både som deltagare och ledare. Risken finns att vi inte har tillräckligt med ledare för vissa grupper och då kommer de aktuella träningarna inte att kunna återupptas. Om träningarna startas upp kommer inbjudan skickas ut.
Tänk på att visa förståelse och respekt för de som av olika anledningar inte kan eller vill delta eller hålla i kommande träningar.

3. DE SOM KÄNNER MINSTA SJUKDOMSINDIKATION MÅSTE AVSTÅ FRÅN NÄRVARO!

4. Alla skall tvätta händer innan och efter träningen!

5. De som skall träna kommer ombytta och klara till träningen

6. Alla måste vara beredda på att förändringar som kan innebära träningsstopp eller träningsbegränsningar kan komma med kort varsel
IB P05, 05/04 09:00
IB P05, 31/03 21:04