Välkommen till Röbäcks IF!

Kvarglömda kläder!
2020-02-13 21:05
Nu hänger en hel del kvarglömda kläder på läktaren i Elofssonhallen. Om 2 veckor kommer de kläder som inte tagits tillvara att skänkas till en insamling.

/IB-sektionen
Motioner inför årsmötet
2020-02-07 14:58
Årsmötet är planerat till den 24/3 kl 19,00 i Linneaskolans matsal.

Förslag till ärenden att behandla på årsmötet mailas till kassor@robacksif.se senast den 24/2.

/Styrelsen
Information från valberedningen
2020-02-07 14:56

Vi behöver fler nomineringar till föreningens styrelse! Fem nya personer behöver väljas in i styrelsen i samband med årsmötet i mars och eftersom det hittills har kommit in ytterst få tips och nomineringar börjar det nu brinna i knutarna.

Vi vill därför att alla lag i RIF, innebandy som fotboll, lämnar in minst ett namn på en person som kan tänka sig att sitta i styrelsen. Det behövs suppleanter, ledamöter, ordförande och kassör. Meddela gärna vilken roll personen kan tänka sig när ni lämnar era förslag. Vi är särskilt intresserade av personer som har erfarenhet inom ekonomi eller sälj/marknad men det viktigaste är ett intresse för att föreningen ska fungera. Kom ihåg att det finns mor- och farföräldrar där ute som också behöver aktiveras, det måste inte vara någon som redan är medlem!

Vi vet att många av er redan idag är engagerade i sektioner, som ledare och tränare, men det finns också många fler i föreningen som ännu inte har någon särskild roll och som nu har ett gyllene tillfälle att få dra sitt strå till stacken. Utan ett aktivt engagemang finns det ingen förening, så enkelt är det, men ju fler som hjälper till desto enklare blir det!

Som medlem i styrelsen får du lära känna trevliga människor samtidigt som du får en bättre insyn i föreningen och möjlighet att påverka verksamheten!

Lämna era förslag på nya styrelsemedlemmar till daniel.westholm@gmail.com senast den 29:e februari.

Sommarjobba hos oss!
2020-02-03 07:55
Nu är intresseanmälan öppen för sommarens olika uppdrag hos oss.
Alla kan visa intresse men vissa åldersgrupper kommer att prioriteras till respektive uppdrag, se mer info i formuläret.

Senast söndag 1 mars vill vi ha din intresseanmälan.
För att komma till formuläret, klicka här

Vid eventuella frågor, kontakta:
Victor Öberg, victor@robacksif.se
Grattis Kalle och tack för din tid i föreningen
2020-01-30 16:32
Det är med både glädje och sorg vi meddelar dessa nyheter.

För det första säger vi grattis till vår idrottskonsulent Kalle som blivit pappa igen för några veckor sedan! Sen vill vi också passa på att tacka Kalle för hans tid och insatser i föreningen och hoppas på ett snart återseende. From den 1/2 så kommer Kalle att prova på nya utmaningar hos en annan arbetsgivare men vi förväntar oss att han inom några år när barnen blivit större står i en ledaroverall på Röbäcks Arena.

Därmed hänvisas from samma datum era frågor till följande kontakter;
Verksamhetsfrågor, fotboll: fotbollssektionen@robacksif.se
Verksamhetsfrågor, innebandy: innebandysektionen@robacksif.se