Välkommen till Röbäcks IF!

Röbäcks IF söker idrottskonsulent
2018-08-05 11:41

Röbäcks IF bildades 1954 och består av tre sektioner; fotboll, innebandy och motion. Totalt har föreningen ca 800 medlemmar, varav ca 500 är aktiva. Föreningens verksamhet ska kännetecknas av delaktighet, respekt för individen, glädje, gemenskap och bidra till att vår arena blir en naturlig samlingspunkt i byn. Föreningen är ägare av arenabolaget Röbäcks Arena AB (RAAB) som driver och utvecklar Röbäcks Arena som bland annat innefattar Elofssonhallen, klubbstugan, konstgräs- och naturgräsplaner.

Föreningen söker nu en idrottskonsulent som ska hjälpa till att utveckla vår förening, arenan och samarbetet med närliggande skolor. Mer info om tjänsten här.

Kansliet önskar er en härlig sommar
2018-07-11 21:31

Bitte hälsar alla medlemmar en härlig sommar och meddelar att kansliet har semesterstängt från den 13/7 till den 5/8.

Brådskande ärenden hänvisas under perioden till ordforande@robacksif.se

Konstgräset delvis avstängt v.29 och v.30
2018-07-11 21:24

Med start v 29 kommer vi att renovera staketet runt konstgräset. Vissa stolpar måste gjutas om medan andra kommer att förstärkas och rutnätet kommer att bytas/renoveras. För att hantverkarna ska kunna göra ett bra jobb ber vi er alla att respektera avstängningarna kring de delar som renoveras och förmedla detta till era spontanidrottande barn och ungdomar. Den här renoveringen kommer att kosta ca 50k, en satsning som vi hoppas slippa göra om de närmaste åren. Som ni säkert vet är det vi medlemmar i Röbäcks IF som är delägare i arenan, så nu hjälps vi åt att hålla den snygg tillsammans!!

Bästa sättet vi kan göra detta på är att:
* Använd ingångarna, hoppa/ klättra inte över staketet då det inte håller för det.
* Kryp inte under nätet. Risk att riva sönder kläder och nätet förstörs.
* Skräpa inte ned.

MVH Styrelserna för RAAB och Röbäcks IF
Presentation av styrelsen i Röbäcks IF
2018-06-11 13:47
Styrelsen 2018

Under våren har en delvis ny styrelse kommit på plats och inlett sitt arbete med att driva och utveckla föreningen. Kontaktuppgifter till medlemmarna i styrelsen hittar ni under fliken "Kontakt" på hemsidan.

Fr.v: Hans Strand, (suppleant). Johan Forsgren, (ledamot och materialansvar). Jenny Röckner, (kassör). Robert Sondell, (ordförande). Alexandra Nordh, (vice ordförande och sammankallande för fotbollssektionen). Per-Håkan Sandström, (ledamot och kontaktperson för RAAB). Evelina Lindgren, (ledamot). Erik Gustafsson, (ledamot och sammankallande för innebandysektionen). Bakom kameran: Jonas Gunnarsson (suppleant).

Med önskan om en trevlig sommar!

Med vänlig hälsning styrelsen i Röbäcks IF

Nu kör vi - Röbäckscupen 2018!
2018-06-06 23:39

Fjolårets dundersuccé är tillbaka, ännu större, ännu roligare!

9–10 juni fyller vi hela Röbäcks Arena till max. 10 fotbollsplaner, 130 matcher, 65 lag födda -09, -08 och -07. Det kommer bli årets händelse som ni inte vill missa!

Kom förbi med hela familjen och njut av pulsen, engagemanget och glädjen. Kika på fotboll i världsklass, käka grillade burgare i solen, busa på Fun Court bland hoppborg, bumber balls, 3-mannaplaner och testa lyckan på lotteriet med massa priser.

Lämna bilen hemma om det är möjligt. Vi ses där!

(OBS! Bollek för barn födda -12 tar träningsvila denna helg, sommaravslutning 17/6)

Herrlag Fotboll, 15/08 18:31
FB F03/04, 14/08 21:34