Välkommen till Röbäcks IF!

Avtalet med Adidas avslutas
2019-12-13 13:07

Vi har kommit överens med Adidas om att avsluta avtalet för inköp av sportkläder sista december 2019.

Förhandlingar med ny leverantör av sportkläder till Röbäcks IF har pågått i några veckor
och kommer att presenteras snart. Nytt avtal kommer gälla från 1 januari 2020.

Frågor kring detta besvaras av Johan Forsgren material@robacksif.se eller 0701808580

/Styrelsen

Information från valberedningen
2019-12-09 18:38

Hej alla medlemmar!

Nu har valberedningen satt igång arbetet med att ta fram förslag till nya styrelsemedlemmar inför årsmötet som går av stapeln i mars 2020. Den här gången är det många som behöver väljas in i styrelsen vilket betyder att vi alla måste hjälpas åt att hitta rätt personer för att säkerställa föreningens fortsatta framgång!

Ta chansen att påverka föreningens utveckling och nominera dig själv eller någon annan du tror skulle passa i RIF:s styrelse. Personen behöver inte vara aktiv i klubben nu för att kunna bli nominerad utan det viktigaste är att hon eller han kan tänka sig att bidra i det gemensamma arbetet för klubben.

Den nuvarande styrelsen har under hösten påbörjat ett utvecklingsarbete för att tydliggöra ansvar och roller i föreningen. Arbetet görs tillsammans med SISU Idrottsutbildarna och kommer att fortsätta även nästa år. De nya styrelsemedlemmarna kommer därför in i ett tacksamt läge med stora möjligheter att påverka hur arbetet i föreningen ska bedrivas framöver.

Vilka roller behövs:

En Ordförande
Tre Ledamöter varav en person med ekonomisk kompetens vore önskvärt.
Två Suppleanter

Vi ser gärna en spridning av åldrar, unga som gamla, alla behövs!

Gör så här:

Kontakta Daniel Westholm, sammankallande i valberedningen, med era nomineringar. Vare sig det är er själv ni nominerar eller någon annan. Har ni frågor hör ni av er till nedanstående, så svara vi så gott vi kan!

Mail: daniel.westholm@gmail.com

Ha en bra jul och ett gott nytt år!

/Valberedningen

Trygg Idrott för våra barn!
2019-12-06 14:22

Riksidrottsmötet 2019 tog beslut om att föreningar ska begära begränsat registerutdrag ur belastningsregistret för den som anställs, har uppdrag i föreningen och där har direkt och regelbunden kontakt med barn. Beslutet träder i kraft den 1 januari 2020.

Föreningen är ansvarig för att kontrollen genomförs. Det är däremot den enskilde ledaren som begär utdrag från Polisen och uppvisar det för sin förening. Föreningen ska kontrollera utdraget och dokumentera att kontrollen har genomförts. Inga utdrag ska arkiveras av föreningen.

Att begära in utdragen är en del av ett förebyggande arbete och något som bör gälla lika för alla, oavsett hur länge en person verkat i en förening eller hur väl man känner varandra.

Detta är förstås något som Röbäcks IF står bakom och genomför för fullt. Om du som ledare inte beställt detta underlag så är det hög tid att göra detta! Beställ här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

Kvällstider ni kan möta representant från styrelsen på Elofssonhallen och visa ert utdrag:

9 dec 18-19
16 dec 17-19
19 dec 18-20
11 jan 12-14

Vill ni läsa mer så finns frågor och svar här: https://www.rf.se/RFarbetarmed/Tryggidrott/fragorochsvaromregisterutdrag/

Semester – Bitte/Kansliet
2019-11-20 12:45

Tor 28/11 – Tor 5/12

Åter fredag 6/12 - 9:00-12:00

Vid brådskande ärenden kontakta:

1:hand - kalle@robacksif.se gällande IBIS- FOGIS

Byte av klädleverantör?
2019-10-31 13:00
Det ryktas bland ledare och aktiva att vi skall byta leverantör från Adidas till något annat märke på vår kläder.

Med anledning av detta vill styrelsen meddela följande:

1. Något beslut om att byta leveratör är inte fattat.
1. Nuvarande avtal går ut 2020-12-31, alltså hela nästa år.
2. Just nu pågår förhandlingar med adidas om hur vår gemensamma fortsättning skulle kunna se ut.
3. För att skapa ett underlag för förhandlingen är det brukligt att man också tar in förslag från andra leverantörer.
4. Detta är en normal process som inte skall ses som att vi är på väg att byta leverantör.
5. När förhandling med nuvarande leveratör är färdig kommer styrelsen att lämna besked om utfallet.

Styrelsen genom Johan Forsgren, Materialansvarig
IB P05, 13/12 12:54