Bli medlem i Röbäcks IF
Välkommen till Röbäcks IF!
Aktuellt om corona/covid-19

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att idrotts- och fotbollsverksamhet upprätthålls även under rådande pandemi. För att våra medlemmar ska känna sig trygga måste vi alla hjälpas åt med att begränsa smittspridningen genom att följa rådande rekommendationer och bestämmelser.

Via länken hittar du aktuella bestämmelser för fotbollsverksamheten. Senaste uppdateringarna gjordes den 26 april. http://www.robacksif.se/nyheter/?ID=13773&NID=68815

Naturgräset är avstängt!
2020-06-03 09:24
För tillfället är naturgräset avstängt och inte tillgängligt för träningar. Gräset behöver få återhämta sig efter vintern innan vi kan släppa på med träningar där. Vi informerar så fort som ytorna är redo för träningar.
Städvecka på arenan med laguppgifter
2020-05-25 07:39

Hej alla medlemmar i Röbäcks IF!

Som ni vet brukar vi tillsammans nu på våren snygga upp på vår gemensamma Arena. Dvs Elofssonhallen,  Klubbstugan,  konstgräset,  naturgräset samt ytorna runt om.

I år är läget ett annat pga. covid19… Städdagen blir istället städveckan där lagen innebandy/fotboll får specifika arbetsuppgifter tilldelade sig. Respektive grupp väljer själv när ni gör detta under veckan.

Under vecka 22 är denna tänkta städvecka. Då kommer även en container (brännbart) att finnas på plats mån- fre.

Räfsor och dylikt man kan tänkas behöva använda tänker vi att de flesta har hemma och tar med sig. Sopsäckar kommer att ligga intill container.

Nedan följer det vi behöver göra tillsammans:

Plocka skräp runt konstgräs F/P -08, F/P -09

Plocka skräp runt naturgräset F/P -07

Plocka skräp runt Elofssonhallen och Klubbstugan F/P -12 -13

Städa och sopa tennisplanen F/P -10 -11

Rensa förråd i Klubbstugan – Röbäcks IFs styrelse delegerar till berörda.

Rensa förråd i Elofssonhallen - RAAB

Röja sly från skylt uppe vid vägen mot klubbstugan till – Herrlagen

Röja sly vid naturgräset – P/F -05 -06

Laga nätet på naturgräset. F/P -07

Röja i boden vid 11-manna planen på naturgräset- Damlaget/Utveckling.

Röbäckscupen inställd!
2020-05-05 15:23

Tyvärr så måste vi idag meddela att årets upplaga av Röbäckscupen ställs in. In i det sista har vi dragit på beslutet med en förhoppning om att omvärldsläget skulle förbättras men vi gör nu bedömningen att vi inte kan genomföra Röbäckscupen som den folkfest vi vant oss vid och ställer därför in arrangemanget. Vi hoppas att så många som möjligt återkommer till 2021 istället.

/Cupledningen
Seriepremiär för damjuniorerna!
2020-05-05 12:37
I söndagens seriepremiär mot Umedalens IF/IFK Umeå invigdes det nya matchstället och det gjordes med en smått unik detalj i laguppställningen. Den innehöll nämligen de tre tvillingparen Hegethorn, Thunell och Lindahl samt två syskonpar i Sandgren och Wilhelmsson-Andersson. Matchen då? Ja, den vanns med 9-1!

Bildtext: Övre raden från vänster: Mimmi Hegethorn, Clara Thunell, Wilma Sandgren, Josefine Wilhelmsson-Andersson, Paulina Lindahl och Olivia Lindahl. Nedre raden från vänster: Jennifer Hegethorn, Frida Thunell, Emma Sandgren och Victoria Wilhelmsson-Andersson

Fotbollslek 3 maj kl. 10-11
2020-05-02 21:16
Söndag 3 maj börjar Fotbollslek för barn födda 2014.

Välkomna!
Damlag Innebandy, 05/06 08:38