Välkommen till Röbäcks IF!

Presentation av styrelsen i Röbäcks IF
2018-06-11 13:47
Styrelsen 2018

Under våren har en delvis ny styrelse kommit på plats och inlett sitt arbete med att driva och utveckla föreningen. Kontaktuppgifter till medlemmarna i styrelsen hittar ni under fliken "Kontakt" på hemsidan.

Fr.v: Hans Strand, (suppleant). Johan Forsgren, (ledamot och materialansvar). Jenny Röckner, (kassör). Robert Sondell, (ordförande). Alexandra Nordh, (vice ordförande och sammankallande för fotbollssektionen). Per-Håkan Sandström, (ledamot och kontaktperson för RAAB). Evelina Lindgren, (ledamot). Erik Gustafsson, (ledamot och sammankallande för innebandysektionen). Bakom kameran: Jonas Gunnarsson (suppleant).

Med önskan om en trevlig sommar!

Med vänlig hälsning styrelsen i Röbäcks IF

Nu kör vi - Röbäckscupen 2018!
2018-06-06 23:39

Fjolårets dundersuccé är tillbaka, ännu större, ännu roligare!

9–10 juni fyller vi hela Röbäcks Arena till max. 10 fotbollsplaner, 130 matcher, 65 lag födda -09, -08 och -07. Det kommer bli årets händelse som ni inte vill missa!

Kom förbi med hela familjen och njut av pulsen, engagemanget och glädjen. Kika på fotboll i världsklass, käka grillade burgare i solen, busa på Fun Court bland hoppborg, bumber balls, 3-mannaplaner och testa lyckan på lotteriet med massa priser.

Lämna bilen hemma om det är möjligt. Vi ses där!

(OBS! Bollek för barn födda -12 tar träningsvila denna helg, sommaravslutning 17/6)

Hantering av personuppgifter (GDPR)
2018-05-25 17:02

Det har nog inte undgått någon att EU:s nya förordning, GDPR, träder i kraft den 25 maj i år. Det här utskicket skickas till samtliga spelare, ledare och vårdnadshavare som finns registrerade hos oss via SportAdmin.

Vi vill kortfattat informera dig om hur vi hanterar de personuppgifter du lånar ut till oss och vilka rättigheter du har. För oss är det viktigt att du kan känna dig trygg med att låna ut dina personuppgifter till oss. Vi i Röbäcks IF jobbar för att hantera personuppgifter på ett varsamt och vettigt sätt.

Varför behandlar vi dina personuppgifter?

I enlighet med RF:s ”Uppförandekoden” sparar och behandlar Röbäcks IF de personuppgifter som krävs för att vi ska kunna bedriva vår idrottsliga verksamhet. I grunden behandlar vi för- och efternamn, personnummer, e-post och mobil, licens/medlemstyp samt i vissa fall, kontouppgifter för utbetalning av ersättningar.

RIF behandlar personuppgifter för att administrera löpande föreningsaktiviteter (ex. träningsverksamhet och medlemsmöten), kommunicera med medlemmarna (kallelser till aktiviteter, information till målsmän m.m.) samt hantera medlemsrelaterade ekonomiska transaktioner (medlemsavgifter och tävlinsavgifter m.m.).

Vi hanterar även personuppgifter i samband med ansökan om tävlingslicens till SF/SDF. Utöver behandlingen av personuppgifter vid licensansökningsprocessen behandlas personuppgifter vid varje tävlingstillfälle kopplat till licensens regelverk. Personuppgifterna behandlas vid anmälan till tävling, under pågående tävling och efter tävlingstillfället vid resultatrapportering.

Vi behandlar även personuppgifter för att ansöka om bidrag från bland annat Riksidrottsförbundet och från kommunen. Vi strävar efter att inte lagra personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för att kunna bedriva vår verksamhet. Vissa uppgifter är dock av den art att vi av lagliga skäl behöver behålla dem, ex fakturor och aktivitetsstöd, då raderar vi övriga uppgifter som inte är direkt kopplade till detta.

Dina rättigheter

Vi vill också informera dig om dina rättigheter gällande de personuppgifter du lånar ut till oss.
Du har rätt att;

·         få tillgång till dina personuppgifter

·         få felaktiga personuppgifter rättade

·         få dina personuppgifter raderade om uppgifterna inte längre är nödvändiga för det ändamål som de samlades in för eller av lagliga skäl behöver finnas kvar

Personuppgiftsansvarig för Röbäcks IF är styrelsen. Vid frågor kring vår hantering av personuppgifter och om du vill få något rättat eller raderat, kontakta oss på robacksif@idrottsservice.com

Tack till alla som deltog på städdagen
2018-05-23 21:16

Vi vill tacka alla medlemmar som i söndags hjälpte till och gjorde vårfint kring arenan! Er insats är otroligt värdefull för att vi ska kunna fortsätta att förvalta och utveckla vårt gemensamma arenaområde på ett bra sätt.

/Styrelserna i Röbäcks IF och RAAB

Städdag för medlemmar i Röbäcks IF
2018-05-15 09:10
Söndag den 20/5  kl. 9-12 är det städ/fixardag inför sommaren för alla medlemmar i Röbäcks IF.

Vi möts vid klubbstugan.

Detta skall göras:

* Trimma gräs kring alla fotbollsplaner, skyltar och parkering. (Medtag egna verktyg)
* Plocka skräp, ta bort det som är trasigt.
* Räfsa (Medtag gärna egen)
* Elofssonhallen - se över
* Städa klubbstugan inkl. omklädningsrum
* Städa fotbollsförråd
* Se över fotbollsmålen

Vi bjuder alla som deltar på varmkorv och dryck efter arbetet.

Mvh// Röbäcks IF
FB F07, 19/06 22:47