Välkommen till Röbäcks IF!

Vad är kön? Vad är identitet?
2018-10-17 13:34
Annelie Salminen pressbild fotograf Jakob Sjöman

Onsdag den 7 november 18:00-20:00 får vi besök av Annelie Salminen, ordföranden i Transammans.

Delaktighet och respekt är två av Röbäcks IF kärnvärden. Traditionellt kan dock idrott vara väldigt exkluderande för transpersoner. Vi vill att alla ska känna sig välkomna. Därför bjuder vi nu in till en föreläsning om Transkunskap, för att kanske kunna skapa en bättre förståelse och kunskap och på så sätt skapa en verksamhet som inkluderar.

Annelie går igenom de grundläggande begreppen kring trans och kön och vänder och vrider på normer och föreställningar. Transpersoner är en större grupp än du tror och många har dagligen självmordstankar. Några av orsakerna till detta är dåligt bemötande och okunskap från sin omgivning. Föreläsningen "Transkunskap" ger dig nya synsätt på de normer som finns i dagens samhälle.

Vi hoppas så många som möjligt tar tillfället i akt och kommer och lyssnar på Annelie. För att veta ungefär hur många som kommer ser vi gärna att du mailar oss, anmälan är inte bindande och det går självklart bra att bara "dyka upp" också. Väl mött!

Innebandylek för barn födda 2012
2018-10-05 11:25

Vi ska nu starta igång innebandylek för killar och tjejer födda 2012 i Röbäcks IF. Ingen föranmälan behövs utan det är bara att komma och prova på några gånger, vill man sedan fortsätta så är den enda kostnaden det första året medlemskapet i föreningen. Träningarna sker på söndagar i Elofssonhallen i Röbäck, med start den 28/10 kl 8:00-9:00.

I samband med den tredje sammankomsten(den 11/11) kommer det att hållas ett föräldramöte uppe vid cafeterian i Elofssonhallen, samtidigt som barnens träning. Där kommer det att utses ledare samt övriga stödfunktioner runt laget/lagen.

Utrustningskrav: Lämpliga skor, klubba, glasögon
Vid eventuella frågor, skicka ett mail till innebandysektionen@robacksif.se

Välkomna!

Leverans av kläder från klubbkvällen
2018-10-02 11:06

Sportassistans meddelar att alla kläder som beställts under klubbkvällen kommer att vara färdigtryckta imorgon onsdag. Ni som beställt kläder kan hämta ut dessa imorgon kväll (Ons 3/10) mellan kl 18:30-19:30 på Elofssonhallen.

Har man absolut inte möjlighet att hämta kläderna under den tiden så får man maila Kalle på kalle@robacksif.se och komma överens om en tid för uthämtning på dagtid.

Målvaktens dag 6/10
2018-09-24 15:34
Nu är det dags att uppmärksamma våra fotbollsmålvakter lite extra! Röbäcks IF och Umeå IK anordnar tillsammans Målvaktens dag. Agnes Granberg och Tove Norin, målvakter i Umeå IK, kommer leda aktiviteterna.

Lördag 6 oktober kl 13.00-15.00 på Röbäcks Arena.

Vi vill med denna dag inspirera fler till att vilja spela målvakt. Alla mellan 6-13 år är välkomna, oavsett erfarenhet av målvaktsspel. Passa på att testa och lära av riktiga proffs!

Vad ska vi göra?
- Träningspass
- Frågestund och föreningen bjuder på fika

Anmäl spelare till fotbollssektionen@robacksif.se. Har du missat anmälan är du självklart välkommen ändå!

Ta med kläder för väder och målvaktshandskar om du har. Det går lika bra att vara med utan målvaktshandskar.

Välkommen!

Kansliet informerar
2018-09-19 13:12

Kansliet är stängt för utbildning den 9-10 oktober pga utbildning. Den 15-16 oktober har Bitte semester, under dessa dagar finns Nina tillgänglig och svarar i kanslitelefonen under ordinarie telefontider (vardagar 9-12).

FB F05/06, 21/10 16:58
FB P08, 21/10 14:55