Domarlista - klicka på pipan
För felanmälan på Röbäcks Arena - klicka på gubben

Välkommen till Röbäcks IF!
Från och med måndag 3 oktober är klubbstugan numera bemannad på måndagar kl 17:45-18:45. Då kan du som ledare, aktiv eller endast medlem komma förbi och få hjälp med eventuella frågor och funderingar.
Röbäck Camp 2016 är nu fullt!
2016-04-21 09:08
Som vi tidigare berättat på våra sociala medier så har Röbäck Camp för första gången sprungit ikapp och förbi Landslagets Fotbollsskola i antalet anmälda deltagare. Lägret är just nu fullt men det går att ställa deltagare i kö via formuläret för Efteranmälan som ni hittar på Röbäck Camp-sidan.

Viktig info för alla anmälda till både Röbäck Camp och Landslagets Fotbollsskola:
Återbud efter onsdag 18 maj kommer debiteras med 200 kr för Röbäck Camp och 299 för Landslagets Fotbollsskola. Det är kostnaden för det deltagarpaket man får till respektive arrangemang. Vid återbud efter 18 maj får man alltså
deltagarpaketet ändå.

Fotbollslek för barn födda 2010
2016-03-30 16:38
I år är det dags för flickor och pojkar födda 2010 att börja leka och lära fotboll med oss.

Lördag 7 maj kl 10-11 hålls ett första föräldramöte i klubbstugan på Röbäcks Arena.

Söndag 8 maj kl 10-11 genomförs det första träningstillfället.

Därefter blir det träningar kl 10-11 varje söndag, de tre första veckorna med erfarna ledare från Röbäcks IF. Därefter ska lagets egna ledare utses. Söndag 22 maj i samband med träning hålls det andra föräldramötet då ledarrollerna fördelas i föräldragruppen.

Vid föräldramötena informerar vi om hur verksamheten fungerar och vad det innebär att vara medlem och ledare hos oss. Utbildning erbjuds för blivande ledare.

Har du frågor eller vill anmäla ditt intresse att vara ledare?

Kontakta Mikael Wallin, 076-807 0596, wiwillin@hotmail.com eller ta upp det vid föräldramötena. Ingen föranmälan till träningar/möte behövs.

Nu öppnar vi anmälan till sommarens arrangemang!
2016-03-15 11:00
Nu är det äntligen dags för oss att öppna anmälan till sommarens två stora arrangemang - Landslagets Fotbollsskola och Röbäck Camp 2016! I fjol slog vi deltagarrekord på båda arrangemangen med 100 st (!) deltagare på en fulltecknad fotbollsskola och 66 deltagare på Röbäck Camp som vuxit varje år som vi genomfört det.

Mer info och anmälan till Röbäck Camp hittar du under "Röbäck Camp 2016" i menyn längst upp på sidan. Röbäck Camp är vecka 26 (27 juni-1juli)

Mer info och anmälan till Landslagets Fotbollsskola i Röbäck hittar du här. Notera att lunch går att köpa till i år! Fotbollsskolan är mån-ons vecka 25 (20-22 juni).

Båda arrangemangen erbjuder 100 deltagarplatser så in och säkra dina platser så snart du kan! Vid eventuella frågor kontaktar du:
Victor Öberg
victor@robacksif.se
Lär känna vår styrelse - Jessica Sandström
2016-03-13 09:00
Vem är Jessica Sandström?

Med tre barn, av vilka två spelar fotboll med RIF, har jag på något vis åtagit mig flera engagemang inom föreningen. Jag är lagledare för P00, lagförälder för P03 och sedan ett år tillbaka är jag marknadsansvarig i styrelsen.

Vad innebär uppdraget du haft det senaste året?

Försöka överblicka vilket behov föreningen har att synas och marknadsföra sig. Både utåt och inom föreningen.

Vilka utmaningar kan du se i ditt uppdrag samt i vår organisation?

Att få fler att engagera sig i föreningen. Med den tänkta strukturen vi vill jobba med där arbetet ska göras i tvärgrupper som har olika ansvarsområden tillåts man ju engagera sig på ett begränsat sätt med en tydlig uppdragsbeskrivning. Det går alltså att engagera sig både så mycket och så lite man vill. Om många gör lite blir mycket gjort. Alla har egenskaper som kan komma till användning för föreningens bästa och just kring marknad har vi oändliga möjligheter eftersom vi äger vår egen arena och kan skräddarsy lösningar för exponering till exempel.

Lär känna vår styrelse - Evelina Lindgren
2016-03-12 09:00
Vem är Evelina?
En levnadsglad trebarnsmorsa från Skravelsjö. Jag tycker det är viktigt för våra barns framtid och fritid att vi som föräldrar engagerar oss. Med många vuxna runt barnen skapar vi trygghet för alla.

Vad innebär uppdraget du haft det senaste året?
Mitt uppdrag som suppleant och sammankallande i innebandysektionen det senaste året har gett mig större insyn i föreningen samt möjlighet att diskutera och påverka beslut som ska fattas.

Vilka utmaningar kan du se i ditt uppdrag samt i vår organisation?
Utmaningen har i första hand varit att få tiden att räcka till, vilket jag tycker att jag lyckats med. Därefter har min personliga utmaning varit att sätta mig in föreningens och innebandysektionens arbete.
Kommande utmaningar består i att synliggöra vårt arbete för alla och att locka fler till att vilja engagera i våra barn och ungdomar.

Vill du veta mer om uppdraget eller engagera dig kring innebandyverksamheten i föreningen? Maila lindgrenevelina61@gmail.com!
Herrlag Fotboll, 30/09 11:04
IB P06, 30/09 00:12