SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fotboll P14
Välkomna till en ny fotbollssäsong!
 
Första träningstillfället kommer att vara onsdagen den 3 maj klockan 18-19. 
Vi ses redan den 23 april för föräldramöte på klubbstugan klockan 15:00.

Vi vill att alla som är med på träningarna är medlem i föreningen för att försäkring ska gälla. Genom att klicka på bli medlemsknappen på första sidan på Röbäcks IF:s hemsida genomförs tecknande av medlemskap.
 
I samband med träningarna vill vi att alla kommer i tid med:
- Knutna skor
- Fylld vattenflaska
- Benskydd på
 
Nu kör vi!
 
//Tränarna
Höstens fotboll
2022-08-04 18:37

Hej alla,

 

Hoppas att ni har njutit av sommaren och semestern!

 

Onsdagen den 10 augusti är det dags för första träningstillfället och vi kör som vanligt klockan 17:00 nere på naturgräset på Röbäcksarena.

 

Vårt första sammandrag är redan på helgen i samma vecka, men vi har fortfarande inte fått inbjudan om det är lördag eller söndag, men vi återkommer snarast då vi vet. (De flesta matcherna under våren var på söndagar).

Första sammandraget är i Robertsfors.

 

Vi kommer själva att arrangera sammandrag helgen efter den 21 augusti med start klockan 11:30. Det fungerade väldigt bra med sammandraget vi höll i våras, så att Lagteam fika och Lagteam Sammandrag får lösa det lika bra även denna gången.

 

Vi ses på onsdag!

 

/Tränarna

Första träningen
2022-04-25 18:51

Då är det dags för fotbollen att dra igång.

Vi träffas för första tillfället nu på onsdag den 27/4 strax före klockan 17:00, då träningen börjar.

 

Har ni någon kompis som inte har spelat fotboll ännu, ta gärna med dem, så att vi blir fler som har kul tillsammans!

 

Vi kommer att kalla till ett föräldramöte inom kort i samband med någon träning, för att kunna involvera och informera hur fotbollsåret ser ut och hur vi tänker.

 

Ha nu en fortsatt bra vecka, så ses vi på onsdag!

 

/Tränarna

Summering och planering
2021-08-23 13:22

Datum denna säsong

  • Vi planerar att spela fotboll till och med torsdagen den 16 september, med en avslutande föräldramatch om rådande situation tillåter.
  • Vi kommer att genomföra ett föräldramöte i början av träningen torsdagen den 9 september, där vi har för avsikt att summera denna säsong och informera om kommande säsong.
  • Vi har blivit inbjudna till träningsmatcher i Ersmark, som också spelar med mixade lag lördagen den 4 september, som vi har tackat ja till att vara med på. Separat kallelse kommer till detta.

Kommande träningar är torsdagar mellan 17:00 – 18:00 och söndagen den 12 september 09:00 – 10:00.

 

Lagföräldrar

För att vi ska kunna bedriva en rolig verksamhet framöver med längre resor och eventuellt cuper som kostar pengar, kommer vi att behöva två lagföräldrar, en till killarna och en till tjejerna, för att ta hand om administrativa sysslor såsom planering av fikaförsäljning och kassörroll.

 

Sportadmin

För att vi ska kunna kommunicera och planera för hur många som medverkar på träning och matcher måste medlemskap lösas, då sportadmin och hemsida är de kanalerna vi kommer att använda för kommunikation. Sportadmin finns även som en app att ladda ner.

Vi vill att alla svarar på kallelser om man kommer på träning/match eller inte, då detta ligger till grund för planering av träningar och matcher.

 

Vi skulle samtidigt vilja berömma alla härliga barn för att sprida glädje och energi i samband med träningar, matcher, vid hämtning på skola, på badstranden eller på andra ställen.

 

/Tränarna

Fotboll hösten 2021
2021-08-05 20:24

Hej!

 

Hoppas ni alla haft en bra sommar, kanske med en hel del EM och OS-fotboll?!

 

Träningar ht 2021

 

Vi kommer börja träna igen torsdagen den 12:e augusti klockan 17:00 på naturgräset och hoppas att era barn är lika peppade som vi.

Fokus kommer som vanligt att vara på glädje!

Under augusti sker träningar endast torsdagar. Från och med september blir det även träning söndagar klockan 09:00.

 

Matchspel

 

Liksom innan sommaruppehållet kommer det att anordnas matchsammandrag där våra barn spelar matcher mot andra föreningar i spelformen 3 mot 3 där fokus är att ha roligt. Vi har tre mixade lag som kommer att deltaga under hösten. Då vi är många barn kommer inte alla att kallas till varje sammandrag men vi gör vårt bästa för att det ska bli så rättvist som möjligt. Deltagandet i match är såklart frivilligt. Om ert barn inte vill spela match så ser vi gärna att ni meddelar oss detta då det underlättar vår planering.

Det första sammandraget sker redan helgen den 14:e-15:e augusti i Stöcke och Hissjö, och kallelse för detta har gått ut.

 

Kallelser

 

Vi vill uppmana er alla att svara på kallelser i Sportadmin. Detta gäller både i samband med matcher, men även för träningar då era svar gör det möjligt för oss att planera bättre samt ger pengar till klubben i form av aktivitetsstöd.

 

Inför nästa år

 

Tanken från oss ledare är att inför nästa år dela upp gruppen i tjejer och killar. Vi tycker alla att det är roligt att ha en mixad grupp men börjar fundera på om vi riskerar att tappa spelare, framförallt tjejer, om vi skulle fortsätta att köra mixat. Här får gärna ni föräldrar komma med inspel och tankar!

 

Ha en fortsatt bra sommar och heja Sverige!! Väl mött nästa torsdag.

 

Mvh

Ledarna

Förtydligande gällande träning
2021-06-05 12:50

På grund av att vi har seriesammandrag på söndag är träningen inställd. Detsamma kommer att gälla samtliga söndagar fram till midsommar. (6/6, 13/6 och 20/6).

 

Vi önskar alla en skön sommardag!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 08/02 14:08 
Fotbollssektionen, 05/10 10:49 
Fotbollssektionen, 01/06 09:18 
Fotbollssektionen, 24/04 08:13 
Fotbollssektionen, 13/04 12:23 
Fotbollssektionen, 27/02 11:41 
Nyheter från föreningen
Röbäcks IF, 12/02 13:56 
Röbäcks IF, 24/01 15:07 
Röbäcks IF, 18/01 09:19 
Röbäcks IF, 16/01 12:20 
Röbäcks IF, 21/12 14:20 
 
Våra sponsorer:
Partners till Röbäck Camp:
 
 
 
Domarlista klicka på pipan
För felanmälan på Röbäcks Arena klicka på gubben