Bli medlem i Röbäcks IF
Välkommen till Röbäcks IF!

Upplev Rally-VM med oss!
2023-02-03 12:22

Vill du se Rally-VM på nära håll, stötta våra lag och få ett gratis Festivalpass till hela rally-helgen?

Föreningens herr- och damlag i fotboll ska jobba på Shakedown-sträckan i Håkmark torsdag 9/2 mellan 05.00-cirka 13.00 som vakter längst sträckan. Vi tar gärna med oss fler RIF-medlemmar och övriga personer som vill uppleva rallyt!

På så sätt får ni som följer med oss och jobbar ett gratis Festivalpass (alla volontärer får detta) och dessutom stöttar ni A-lagsverksamheten då er volontärplats ger en slant till våra lagkassor.

Festivalpasset är den enda biljett du behöver för att få tillgång till alla sträckor och The Red Barn Arena alla dagar: https://rallysweden.com/produkt/festivalpass-2023/

Uppdraget handlar om att stå vakter utomhus efter sträckan, så varma kläder och egen mat behöver tas med. Vi kommer samordna skjuts ut till Håkmark på morgonen.

Anmäl dig till Alexandra Nordh på tel 070-516 68 68 om du är intresserad!

För mer information: https://rallysweden.com/

Nya kontaktuppgifter för kansli och ekonomi
2023-01-27 11:53

Vi har inte längre något samarbete med Idrottsservice så nu och framöver gäller mailadressen kansli@robacksif.se för kansli- och ekonomifrågor.

Målsättningen med detta är att flytta mer av föreningens verksamhet till våra egna lokaler.

Dags att nominera till styrelsen
2023-01-15 22:13

Hej allihopa,

Om drygt 2 månader är det dags för årsmöte och i år behöver valberedningen som vanligt hitta engagerade personer till styrelsen i RIF.

Vi behöver därför tips på personer som kan tänka sig att hoppa in o hjälpa att lyfta klubben.

Vi vet att många av er redan har mycket engagemang i klubben men det här går ut till alla i föreningen, även aktivas föräldrar.

För att vara övertydlig här så är utskicket även till er föräldrar så ni inte tror att detta endast berör oss ledare eller redan aktiva i klubben.

Det är ju ett gyllene tillfälle att dra sitt stå till stacken och samtidigt få en bättre insyn i ens barns föreningsliv!

Så klart är det fritt fram att nominera sig själv.

Det vore ju även toppen om det kommer in fler i styrelsen som inte är föräldrar till idrottande barn, kanske några av de äldre aktiva vill prova på att vara med att besluta om klubbens framtid.

Eller varför inte en mor- eller farförälder som vill ha något att sätta tänderna i.

Internt i styrelsen fördelas ansvarsområden jämnt över olika styrelsemedlemmar.

Det kommer finnas mycket erfarenhet och kompetens i styrelsen att luta sig mot för den som kommer in som ny.

Personer ni nominerar behöver inte vara medlem i klubben just nu utan vet ni av någon som brinner för idrott och föreningsliv är det bara att nominera.

Vi ser fram emot att få in en drös med kandidater vi kan välja o vraka bland så börja nominera!

För nomineringar kontakta:

Daniel Westholm

Daniel.westholm@gmail.com

P.S. Ange minst namn och telefonnummer på personen ni nominerar!

Kläder söker ägare eller nytt hem
2022-11-28 11:56

Under säsongerna samlar vi på oss väldigt mycket kvarglömda kläder som inte hämtas ut.

Lördagen den 3 december samlar vi ihop kläder som har legat länge och håller öppet i klubbstugan mellan 11:00 och 13:00. Kom och se om något du saknar finns där eller om du hittar något som passar någon i din familj. Först till kvarn gäller!

Det som inte lämnas ut under denna tid kommer att skänkas vidare.

Röbäcks ledarfest 11 november 2022
2022-10-17 16:12
Fredagen den 11 november är det ledarfest på Umåker travrestaurang för alla fantastiska eldsjälar inom Röbäck IF:s innebandy och fotbollsverksamhet. Sitter du i någon sektion, styrelse eller är ledare i föreningen och ännu inte har anmält dig till ledarfesten, gör det! Det kan vara så att du är ny ledare eller att du inte har fått tidigare utskick.
Sista anmälningsdag 19 oktober.
Kontakta Henrik Andersson för anmälningslänk på henrik.andersson@knex-ab.se
Fotbollssektionen, 17/01 20:01