Bli medlem i Röbäcks IF
Välkommen till Röbäcks IF!

Röbäcks IF är en breddförening, vilket innebär att vi vill engagera så många som möjligt och få dem att vara aktiva så länge som möjligt. Vi bedriver tränings- och tävlingsverksamhet inom innebandy, fotboll och motion för boende i Röbäck och närliggande områden. Vår verksamhet bygger på delaktighet, respekt och gemenskap. Varmt välkommen till byns idrottsliga samlingspunkt!

Styrelsen, Röbäcks IF
2024-05-20 09:21

Hej medlemmar,

Här är en uppdatering om vad styrelsen arbetar med just nu:

Vi arbetar aktivt med att få en tydlig bild av föreningens ekonomiska situation och säkerställa balans. Vi ser över våra skulder, intäkter och avtal för att förbättra vår ekonomiska ställning. Bland annat granskar vi våra materialavtal och förhandlar om bättre villkor. Dessutom arbetar vi med att säkra sponsoravtal som kan bidra till föreningens ekonomi och verksamhet.

Vi håller också på att uppdatera vårt medlemsregister. Vi vill påminna alla tränare som inte lämnat in registerutdrag att göra det. Passa på att ta med det till städdagen då vi finns i klubbstugan för att ta emot det.

Kommande viktiga datum för oss medlemmar:

- Städdag den 23 maj på Röbäcks arena.

- Röbäcks Cup den 8-9 juni.

- Röbäcks Camp vecka 25 och vecka 26.

Tack för ert stöd och engagemang!

Vänliga hälsningar,

Styrelsen, Röbäcks IF

Aleksander Teir, ordförande

Henrik Andersson, vice ordförande

André Lindström, kassör

Erik Gustafsson, sekreterare

Linda Rudolfsson, ledamot

Charlotta Lillkåla, ledamot

Inger Thunell, suppeleant

Jonas Dahlberg, suppleant

Wilma Sandgren, adjungerad

Linda Söderberg, adjungerad

Besök från Umeå Orienteringsklubb mån 20/5
2024-05-19 07:36

På måndag 20/5 kl 17.30 -19.30 besöker Umeå Orienteringsklubb vår arena för arrangemang av Ungdomsserien. Grusplanen samt omklädningsrummen i Elofssonhallen kommer att nyttjas av ca 150 orienterare.

Vi hälsar er välkomna!

//Linda, kansliet

Städdag torsdag 23/5
2024-05-10 12:42

Torsdag 23/5 håller RAAB och fotbollssektionen städdag på arenan från 17:00 och vi vill såklart ha så många medlemmar som möjligt där som kan hjälpa till.

Vi tillhandahåller ett visst antal med redskap - men ta gärna med egna krattor, sopkvastar, sekatör, skottkärra eller annat om ni har möjlighet.

//RAAB och fotbollssektionen

Fotbollslek för barn födda 2018 -start söndag 5/5
2024-04-30 12:32
Bolleken börjar söndag den 5 maj på Röbäcksarena klockan 10:00-11.00. Välkomna!

Röbäck camp 2024 öppen för anmälan!
2024-04-24 16:02

Nu är anmälan öppen för Röbäck camp 2024!

Anmälningslänk finns på hemsidan - ni hittar "Röbäck camp" i huvudmenyn längst upp på Röbäcks IF:s hemsida. Där finns också all information ni behöver veta.

Alla barn födda 2012-2017 är välkomna - medlemskap i RIF behövs inte!

Om Röbäck camp:

• Ett sommarlovsläger med prova-på-aktiviteter med socialt fokus (tidigare har vi t.ex. haft cricket, baseball, parkour, badutflykt, femkamp och mycket mer!)
  • Syftet är att barnen ska få ett meningsfullt, aktivt sommarlov med nya vänner och goda förebilder. Förhoppningsvis hittar de en ny aktivitet som de tycker om!
  • Vi tar emot 100 barn per vecka (fyra dagar antingen v.25 eller v.26)
  • Ungdomsledare jobbar med barngrupperna och leder aktiviteter
  • Först till kvarn gäller - så tveka inte att anmäla er så fort som möjligt!

Mvh Röbäcks IF

Fotbollssektionen, 01/05 20:34