Bli medlem i Röbäcks IF
Välkommen till Röbäcks IF!

Kläder söker ägare eller nytt hem
2022-11-28 11:56

Under säsongerna samlar vi på oss väldigt mycket kvarglömda kläder som inte hämtas ut.

Lördagen den 3 december samlar vi ihop kläder som har legat länge och håller öppet i klubbstugan mellan 11:00 och 13:00. Kom och se om något du saknar finns där eller om du hittar något som passar någon i din familj. Först till kvarn gäller!

Det som inte lämnas ut under denna tid kommer att skänkas vidare.

Black Week hos Team Sportia
2022-11-10 12:24

Röbäcks ledarfest 11 november 2022
2022-10-17 16:12
Fredagen den 11 november är det ledarfest på Umåker travrestaurang för alla fantastiska eldsjälar inom Röbäck IF:s innebandy och fotbollsverksamhet. Sitter du i någon sektion, styrelse eller är ledare i föreningen och ännu inte har anmält dig till ledarfesten, gör det! Det kan vara så att du är ny ledare eller att du inte har fått tidigare utskick.
Sista anmälningsdag 19 oktober.
Kontakta Henrik Andersson för anmälningslänk på henrik.andersson@knex-ab.se
Klubbvecka och klubbkväll
2022-10-10 10:57

Filippa och Emil fick ta emot Gottfrid Näslunds stipendium på Röbäcksdagen
2022-08-28 21:36
Filippa Norén och Emil Rudolfsson

I samband med Röbäcksdagen den 28 augusti delade föreningen ut stipendium ur Gottfrid Näslunds minnesfond. Stipendiet gick till Filippa Norén, F08, och Emil Rudolfsson, herrjuniorerna.

Stipendiet tilldelas en tjej och en kille från föreningens ungdomslag som brinner för fotbollen och för Röbäcks IF. Så här löd nomineringstexterna för våra stipendiater:

Filippa Norén:

Med sina höga idrottsliga ambitioner är Filippa Norén en fotbollsspelare som omvandlar Röbäcks IF:s värdegrund till handling: delaktighet, respekt, glädje och gemenskap. Filippa hjälper sina lagkamrater att prestera på fotbollsplanen och försöker alltid föregå med gott exempel på plan genom att själv jobba hårt, läsa spelet och ge allt. Hon är ofta lagkapten i Röbäcks IF F08 och utövar ett inkluderande ledarskap, hon ser och stöttar sina lagkamrater under match och vid sidan av plan.

Emil Rudolfsson

Röbäcks IF:s värdegrund innehåller delaktighet, respekt, glädje och gemenskap. Emil Rudolfsson personifierar det med att se människan i alla läget oavsett träning eller match. Utanför planen är Emil en engagerad individ som ofta ses runt om i Röbäck och Röbäcks IP. Samtidigt som Emil tillhör den uppstartade hejarklacken för herrlaget har han genom sitt fotbollsspel och arbetat sig till att ingå i herrlagets träningsgrupp. Emil är den som du kan lita på kommer till träning, match och alltid lämnar planen efter ett 100 % jobb. Emil är en verklig förebild för många yngre trots hans egen unga ålder.

Stort grattis Filippa och Emil!

Fotbollssektionen, 08/11 09:23
Fotbollssektionen, 08/11 09:21