Bli medlem i Röbäcks IF
Välkommen till Röbäcks IF!

Aktuellt corona/covid-19

Vi måste alla hjälpas åt med att begränsa smittspridningen genom att följa de rekommendationer och bestämmelser som fortfarande gäller. Här hittar du aktuella bestämmelser för idrottsverksamheten inom Röbäcks IF. Senaste uppdateringen gjordes 8 december.

Uppdaterade coronabestämmelser: Max 20 personer i publiken
2022-01-10 19:17

Föreningens coronabestämmelser har uppdaterats:

• Max 20 personer tillåts i publiken.

Innebandytränarna kommer att få ytterligare information om detta via mail.

Tänk också på att undvika trängsel och hämta och lämna om möjligt utanför hallen.

De fullständiga coronabestämmelserna hittar ni här: Coronabestämmelser

Pengar att tjäna till föreningen i samband med Svenska Rallyt i februari
2021-12-14 16:56

Svenskt Rally planeras att genomföras i Umeå 24-27 februari och Röbäcks IF har fått chansen att tjäna pengar genom ansvara för bland annat publiksäkerhet m.m. sträckan Bjännsjö-Klabböle torsdag 24/2 2022. Det handlar om ett större antal arbetspass, 60-90 st (ev mer under helgen om några vill), som kan komma att generera mycket pengar till föreningslagen som ställer upp med bemanning av arbetspassen.

Alla personer som tar på sig arbetspassen kommer även att få uppleva rallyt på mycket nära håll, samt får ett Festival Paket till ett värde av 750 kr till resten av evenemanget. Läs mer på https://rallysweden.com/

Alla övriga intäkter under dagen samlas i en pott och fördelas ut till respektive lag som deltar med arbetskraft.

För att organisera detta söker vi nu i ett första skede två till tre personer till en planeringsgrupp för att hålla ihop arbetet tillsammans med Björn Sundgren som är huvudansvarig för Röbäcks IF. De vi söker just nu får gärna ha kompetens inom säkerhet och/eller ha god kännedom om eller kontakter med markägare i området. Är du dessutom rallyintresserad skadar det såklart inte heller!

P.s sköter vi detta snyggt så kommer vi att få frågan även nästa år osv.

Är du intresserad av att delta i planeringsgruppen eller vill veta mer, kontakta Björn Sundgren så snart som möjligt: sundgren10@gmail.com eller 070-542 92 26.

Uppdaterade coronabestämmelser
2021-12-09 08:58

Det finns nu uppdaterade coronabestämmelser.

De är uppdaterade med punkterna:

• Max 100 personer i publik
  • Undvik trängsel

Läs gärna igenom föreningens samtliga bestämmelser och påminn er som dessa.

Ni hittar dem här: Coronabestämmelser

Trygg idrott för våra barn
2021-12-01 12:44

Sedan 1 januari 2020 ska föreningar begära att dess ledare ska visa upp ett begränsat registerutdrag om de i verksamheten har direkt och regelbunden kontakt med barn.

Detta är snart 2 år sedan och det innebär att de som då visade upp detta utdrag nu ska göra det igen. Nyligen tillkommna ledare som ännu inte visat upp detta utdrag ska också göra detta.

Ett begränsat registerutdrag kan beställas här: beställ begränsat registerutdrag

Utdraget kan visas upp för Johan Bergstrand som finns kring Röbäcks Arena på dagtid.

Stäm gärna av innan så att ni vet att Johan är på plats när ni tänkt dyka upp.

Johan kontaktas på antingen johan@robacksif.se eller 072-003 39 90.

Det kommer att tillkomma tider även på kvällar för att kunna visa upp utdraget för er som inte har möjlighet på dagtid.

RIF-spelare i distriktslaget
2021-10-29 13:27

Under säsongen har Röbäcks IF haft flera spelare med hos Västerbotten. Från föreningens herrjuniorer var hela 4 av 22 spelare från RIF. Dessa var Noa Granqvist, Oscar Eklund, Joseph Constantin, Filip Andersson.

Från våra damjuniorer var Emma Sandgren uttagen - men tvingades tacka nej på grund av skada.

Bra jobbat!

IB F/P15, 01/01 10:58