Bli medlem i Röbäcks IF
Välkommen till Röbäcks IF!

Aktuellt corona/covid-19

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att idrottsverksamhet upprätthålls även under rådande pandemi. För att våra medlemmar ska känna sig trygga måste vi alla hjälpas åt med att begränsa smittspridningen genom att följa rådande rekmmendationer och bestämmelser. Här hittar du aktuella bestämmelser för idrottsverksamheten. Senaste uppdateringen gjordes 11 maj.

Anmälan Sommarcamp 2021
2021-06-11 12:18

Som informerades om igår så kommer vi att erbjuda en Sommarcamp under v.25 och det kommer att vara ett visst fokus på fotboll men med inslag av andra aktiviteter. Det känns väldigt kul att kunna erbjuda någonting nu när Röbäck Capmp inte blev av. Det kommer vara i en mindre skala än Röbäck Camp med både färre antal deltagare och mindre grupper. Givetvis har vi också försiktigthetsåtgärder för att minska risken för att sprida smitta. Fortsättningsvis så läggs information (såsom schema och praktisk information) om och från Sommarcampen under fliken "Röbäck Camp 2021".

Information:

Ålder: För barn födda 2009-2011

Tider. 08:30-12:00 måndag till torsdag under v.25. Det är alltså hemgång innan lunch.

Plats: Röbäcks Arena. Kläder efter väder då vi siktar på att vara utomhus hela tiden.

Pris: 199:- inkl. mellanmål. Betallänk skickas ut under v.24 - alltså ingen betalning i samband med anmälan.

Anmälan: Det finns 40 platser och anmälan sker på följande länk: Anmälan

Frågas skickas till johan@robacksif.se

Sommarcamp
2021-06-10 15:17

Som bekant ställdes tyvärr Röbäck Camp in i år på grund av den osäkerhet som då rådde. Men med de möjligheter som nu råder så kommer vi erbjuda ett litet sommarläger i mindre skala än Röbäck Camp. Det kommer att vara ett visst fokus på fotboll men med inslag av andra aktiviteter.

För vem: Vi kommer att rikta oss mot de födda 2009, 2010 och 2011. Det kommer vara ett begränsat antal platser för att genomföra detta i ett antal mindre grupper.

När: Måndag till torsdag under v.25. Förmiddagspass med hemgång innan lunch.

Mer information samt instruktioner till anmälan kommer imorgon fredag. För frågor som inte kan vänta - maila johan@robacksif.se

Med anledning av helgens händelse uppmanar vi till grannsamverkan
2021-06-03 15:40

Med anledning av helgens händelse vid klubbstugan sänder vi en tacksamhetens tanke och en uppmaning till grannsamverkan.

Det har antagligen inte undgått någon men den gångna helgen var vår klubbstuga nära att bli ett minne blott efter en brand som startat på utsidan av fasaden. Vi utgår från att den var anlagd och har polisanmält händelsen. Vi vill tacka uppmärksamma grannar för rådigt och snabbt ingripande, utan er hjälp och observanta ögon hade så hade skadorna blivit betydligt större.

När liknande saker händer inser man ytterligare vikten av att vi som samhälle och grannar hjälps åt. Vi uppmuntrar er som bor eller rör er i området att gärna ta er hundpromenad eller motionsslinga förbi arenan. Vi uppmuntrar också er som kör mopeder/mopedbilar/Epa-traktorer att ta en sväng förbi arenaområdet. På så sätt kan vi alla hjälpas åt att värna om vår gemensamma egendom och glädjekälla. Hela arenaområdet ägs och förvaltas av arenabolaget Röbäcks Arena AB (RAAB) som i sin tur till fullo ägs av Röbäcks IF och dess medlemmar.

Om ni observerar något som inte verkar vara i sin ordning så vill vi att ni kontaktar ansvarig i följande ordning:

• Fara för liv och hälsa eller akut fara för egendom – Ring 112
  • Tipsa polisen om brott – Ring 114 14
  • Mindre akuta ärenden – maila johan@robacksif.se eller sms till 072-00 33 990

/Styrelsen för RAAB

Inger Thunell, Urban Holmberg, Maggan Norberg, Robert Uhlin, Patrik Salo, Per-Håkan Sandström

Klubbstugan och omklädningsrum tillfälligt stängda
2021-05-31 10:26

Efter branden i klubbstugan håller vi tillsvidare klubbstugan och omklädningsrummen stängda på grund av rök och sot.

Vi återkommer med mer information.

Påminnelse: Naturgräset är inte öppnat ännu
2021-05-25 18:19

Här kommer en liten påminnelse om att naturgräset inte har öppnat upp riktigt än. Det ska göras lite underhåll i form av vertikalskärning samt gödsling och så fort gräset öppnas upp så informeras detta utåt.

Även vägen kommer hyvlas och fixas till inom kort.

Push Forward, 10/06 14:38
FB FP2014, 05/06 12:50