Välkommen till Röbäcks IF!

Röbäcks IF är en breddförening, vilket innebär att vi vill engagera så många som möjligt och få dem att vara aktiva så länge som möjligt. Vi bedriver tränings- och tävlingsverksamhet inom innebandy, fotboll och motion för boende i Röbäck och närliggande områden. Vår verksamhet bygger på delaktighet, respekt och gemenskap. Varmt välkommen till byns idrottsliga samlingspunkt!

Sommarhälsning till ledarna
2024-07-02 15:35

Hej på er!

Nu gör vi oss redo för ett välbehövligt sommaruppehåll.

Tillgänglighet

Kansliet kommer att vara stängt 5 juli -5 augusti. Vid akuta ärenden kontaktas respektive IB- och FB- sektionsmail eller styrelsen.

Bokningar

Plan (konst- och naturgräs) och hallbokningar inför höstens matcher och träningsstarter hänvisas till Wilma Sandgren, sandgrenwilma@gmail.com

Sportadmin

* Bekräfta vårens aktiviteter, vi kommer söka LOK-stödet direkt efter semestern

* Påminn föräldrar om obetalda aktivitetsavgifter inför höstens uppstart

*Ny period för IB 2024/25 finns tillgänglig redan nu

Övrigt

Upphittade kläder från Röbäckscupen och Röbäcks camp finns i Elofssonhallen, under trappan

BONUS: Sportflaskor

Ett par laguppsättningar av sportflaskor från TEAM SPORTIA och SWEROCK finns tillgängliga. Meddela mig om ni vill ha, först till kvarn! Kontakta linda@robacksif.se

//Linda, kansliet och RIF styrelse

Sommarerbjudande via Team Sportia
2024-06-28 09:35

Under julimånad finns det ett specialerbjudande på Röbäcksoveraller. Dessa beställs via klubbportalen. https://umea.teamsportia.se/foreningsshop/robacks-if

Röbäcks IF passa på att önska en härlig sommar!

Sportadmin har ny medlemsvy
2024-06-18 12:12

Till våra medlemmar,

SportAdmin har under det senaste året jobbat för att ta fram en ny app för både ledare och medlemmar. I höstas flyttade de över föreningens ledare till den nya appen, och nu är det dags för er medlemmar att göra samma övergång. Läs utskicket från Sportadmin så att ni inte missar viktiga kallelser!

Ledare -påminn era aktiva och föräldrar att ladda ned den nya medlemsappen.

Utskick från Sportadmin hittar ni här

//Linda, kansliet

Årets Röbäck camp 2024 är i gång
2024-06-17 08:46

Nu har årets lägerverksamhet, Röbäck camp 2024, dragit igång. Vi välkomnar 25 ledare och ca 170 barn till två veckor fyllda av aktivitet och social gemenskap.

Idag bjuder vi in följande externa aktörer för att instruera barnen:  IFK Umeå Badmin och Sportfiskeklubben Bottennappet på aktiviteter.

Stort tack till våra samarbetspartners som är:

Svenska kyrkan, Umeå kommun, COOP, Swerock, Karlavagnen och Team Sportia

Notera: Klubbstugan är vår samlingspunkt under v. 25-27 och kommer därför att vara fylld med lägermaterial. Ta gärna hänsyn till detta vid kvällsbokningar!

Succé för Röbäckscupen 2024!
2024-06-10 19:53
Foto: Minnesbilder

Stort tack alla som var med och arrangerade, besökte, dömde och spelade Röbäckscupen 2024! Vi har fått mycket god feedback från besökande spelare och ledare. Vi ska ge en stor eloge till våra fantastiska domare, som får väldigt mycket beröm, bra jobbat!

100 lag genomförde 200 matcher på Röbäcksarena under den gångna helgen. Vi uppskattar att det var 5 000 besökare på plats under lördagen. Logistik kring parkering, försäljning, lekland med mera fungerade strålande!

Det går att läsa om cupen och se på bilder i VK.

Nu ska vi utvärdera och summera, sedan får vi smida mer planer.

Återigen stort tack alla!

//Cupledningen Röbäckscupen 2024

Röbäck camp , 25/06 13:15