Bli medlem i Röbäcks IF
Välkommen till Röbäcks IF!

Aktuellt corona/covid-19

Här hittar du aktuella bestämmelser för idrottsverksamheten inom Röbäcks IF. Senaste uppdateringen gjordes 9 februari.

Semester
2022-07-15 14:00

Jag har nu semester och är tillbaka måndag 15 augusti. Jag kommer att kolla till mailen någon dag i veckan.

Trevlig sommar!

Johan Bergstrand

Idrottskonsulent

Välkomna till Röbäckscupen i helgen!
2022-06-08 17:00

I helgen 11-12 juni är det dags för Röbäckscupen 2022!

160 matcher för barn 9-12 år kommer spelas hela lördag och söndag på Röbäcks Arena!

Det blir en riktig folkfest med underhållande fotboll på 12 planer. Lunch, fika och glass finns till försäljning. På Smetanas Fun Court kan stora och små leka av sig med bumper balls, speed-shooting, basket, eller annat roligt! På lördag kl 10-14 besöker Fritidsbanken oss och lånar ut gratis sportprylar som skateboards, kickbikes och massa annat!

Det är lagen P/F-10, P/F-11 och P/F-12/13 som anordnar cupen i år. Över 30 st ungdomar i föreningen dömer matcherna. Röbäckscupen är ett riktigt teamwork där många ideella krafter tillsammans jobbar för att skapa en trevlig cup som ska bli helgens självklara mötesplats för alla Röbäckare med omnejd.

Så kom förbi och njut på Röbäckscupen tillsammans med oss - det är på Röbäcks Arena det händer! Tusentals besökare kommer fylla arenan. Ta gärna cykel om du har möjlighet - bilparkering sker på åkern, följ skyltarna till infarten via Riksvägen.

Information och spelschema hittar ni på cupsidan: Röbäckscupen 2022 Hemsida

Följ oss på sociala medier också!

Instagram: "Röbäcks IF"

Evenemang på Facebook: “Röbäckscupen 2022”

- sprid och dela vidare till alla som kan vara intresserade av att besöka cupen!

Vi ses i helgen!
Mvh Cupledningen

Anslut till RAAB:s kreativa styrelse
2022-06-02 15:15

RAAB:s styrelse söker ekonom samt person med byggteknisk kompetens

Som de allra flesta redan vet äger och driver vi i Röbäcks IF vår egen arena. Arenan driftas genom aktiebolaget Röbäcks Arena AB som till 100 procent ägs av medlemmarna i föreningen. Röbäcks Arena står inför en spännande framtid med pågående utvecklingsprojekt som vi hoppas kommer bidra till att området i än högre utsträckning blir den naturliga samlingspunkten i byn. Nu är det snart dags för årsstämman och till dess har två av våra eldsjälar aviserat att de kommer att kliva av styrelsen. Därför söker vi nu efter personer med kompetens inom ekonomi samt byggteknik.

Styrelsen har möten ca 4 ggr per år. I övrigt sker det mesta av arbetet på individuell basis utifrån ett antal avgränsade uppgifter.

* Ekonom - Kontakt med banken vid låneomsättning, kontakt med revisor och revisionsbyrå, fakturering främst till våra avtalsparter Umeå kommun och RIF.

* Byggare - Bollplank kring förvaltningsfrågor inom rep och underhåll av anläggningen. Bra om man har byggteknisk kompetens för avrop av arbetsuppgifter.

Huvuddelen av sittande styrelse kommer att vara kvar vilket borgar för en smidig inlärningsperiod. Är du den vi söker? Eller har du ett förslag på intressanta personer? Kontakta oss gärna så snart som möjligt.

Inger Thunell, ordf inger_t@hotmail.com 070-344 37 03

Robert Sondell, ledamot sondell.robert@gmail.com 070-305 09 04

Johan Bergstrand, Idrottskonsulent johan@robacksif.se 072-00 33 990

Nya rutiner för inköp hos COOP
2022-06-02 14:48

För att förenkla administrationen kommer vi inom kort att ha nya rutiner vad gäller inköpen hos COOP - tills vidare gäller eget utlägg vid inköp. Den nya inköpstjänsten är snart igång och information om den kommer i samband med det.

Påminnelse städdag
2022-05-20 14:06
Imorgon är alla medlemmar välkomna till städdag på vår gemensamma Arena.

Lördag den 21/5 kl 9-12 är det dags att ta på sig arbetshandskarna.

Tillsammans hjälps vi åt att snygga till runt arenaområdet.
Arbetsuppgifterna delas ut på plats vid klubbstugan.
Medtag räfsa, skottkärra, spadar, sekatör och ett glatt humör. Välkomna stor som liten.

Det bjuds på fika i form av kaffe, kaka och glass.

Väl mött // RAABs styrelse

Damlag Innebandy, 16/08 10:18