Bli medlem i Röbäcks IF
Välkommen till Röbäcks IF!

Röbäcks IF är en breddförening, vilket innebär att vi vill engagera så många som möjligt och få dem att vara aktiva så länge som möjligt. Vi bedriver tränings- och tävlingsverksamhet inom innebandy, fotboll och motion för boende i Röbäck och närliggande områden. Vår verksamhet bygger på delaktighet, respekt och gemenskap. Varmt välkommen till byns idrottsliga samlingspunkt!

Städdag torsdag 23/5
2024-05-10 12:42

Torsdag 23/5 håller RAAB och fotbollssektionen städdag på arenan från 17:00 och vi vill såklart ha så många medlemmar som möjligt där som kan hjälpa till.

Vi tillhandahåller ett visst antal med redskap - men ta gärna med egna krattor, sopkvastar, sekatör, skottkärra eller annat om ni har möjlighet.

//RAAB och fotbollssektionen

Information från Röbäcks IF
2024-05-02 16:26

Kära medlemmar i Röbäcks IF,

Vi är glada att meddela att Röbäcks IF har en ny styrelse. Vi som nu ingår i styrelsen är ivriga att fortsätta det fantastiska arbete som tidigare styrelse har utfört och riktar därför ett stort tack till dem för deras engagemang.

Föreningen befinner sig i en period med ekonomisk utmaning och kommer därför att behöva stöd framöver för att hantera olika arbetsinsatser. Vårt fokus i styrelsen ligger på att få ordning och kontroll på ekonomin, samt andra viktiga uppdrag för föreningen.

Det är fantastiskt att se all den livliga energin på vår arena och vi ser verkligen fram emot Röbäckscupen 8-9 juni, där vi har 100 anmälda lag.

Det finns fortfarande några platser kvar för vecka 26 på Röbäcks camp, så passa på att anmäla er och sprid ordet.

Mer information om föreningens gemensamma städdag den 23 maj skickas ut inom kort.

Vi vill även passa på att tacka P10 och F10 för en väl genomförd och arrangerad Valborg!

Med vänliga hälsningar styrelsen

Aleksander Teir, ordförande

Henrik Andersson, vice ordförande

André Lindström, kassör

Erik Gustafsson, sekreterare

Linda Rudolfsson, ledamot

Charlotta Lillkåla, ledamot

Inger Thunell, suppeleant

Jonas Dahlberg, suppleant

Wilma Sandgren, adjungerad

Linda Söderberg, adjungerad

Fotbollslek för barn födda 2018 -start söndag 5/5
2024-04-30 12:32
Bolleken börjar söndag den 5 maj på Röbäcksarena klockan 10:00-11.00. Välkomna!

Röbäck camp 2024 öppen för anmälan!
2024-04-24 16:02

Nu är anmälan öppen för Röbäck camp 2024!

Anmälningslänk finns på hemsidan - ni hittar "Röbäck camp" i huvudmenyn längst upp på Röbäcks IF:s hemsida. Där finns också all information ni behöver veta.

Alla barn födda 2012-2017 är välkomna - medlemskap i RIF behövs inte!

Om Röbäck camp:

• Ett sommarlovsläger med prova-på-aktiviteter med socialt fokus (tidigare har vi t.ex. haft cricket, baseball, parkour, badutflykt, femkamp och mycket mer!)
  • Syftet är att barnen ska få ett meningsfullt, aktivt sommarlov med nya vänner och goda förebilder. Förhoppningsvis hittar de en ny aktivitet som de tycker om!
  • Vi tar emot 100 barn per vecka (fyra dagar antingen v.25 eller v.26)
  • Ungdomsledare jobbar med barngrupperna och leder aktiviteter
  • Först till kvarn gäller - så tveka inte att anmäla er så fort som möjligt!

Mvh Röbäcks IF

Utbildning Knäkontroll via RF SISU
2024-04-15 12:48

Den 29/4 anordnar RF SISU en digital 2,5 timmars utbildning i knäkontroll.
Syftet med utbildningen är att förebygga knäskador hos idrottande ungdomar i åldern 12-16 år. Kursledare är Lars Bergström

Sista anmälningsdag för utbildningen är 22 april.

Mer info om utbildningen och anmälan sker via denna länk:

/Fotbollssektionen

Fotbollssektionen, 01/05 20:34