Bli medlem i Röbäcks IF
Välkommen till Röbäcks IF!

Röbäcks IF är en breddförening, vilket innebär att vi vill engagera så många som möjligt och få dem att vara aktiva så länge som möjligt. Vi bedriver tränings- och tävlingsverksamhet inom innebandy, fotboll och motion för boende i Röbäck och närliggande områden. Vår verksamhet bygger på delaktighet, respekt och gemenskap. Varmt välkommen till byns idrottsliga samlingspunkt!

Succé för Röbäckscupen 2024!
2024-06-10 19:53
Foto: Minnesbilder

Stort tack alla som var med och arrangerade, besökte, dömde och spelade Röbäckscupen 2024! Vi har fått mycket god feedback från besökande spelare och ledare. Vi ska ge en stor eloge till våra fantastiska domare, som får väldigt mycket beröm, bra jobbat!

100 lag genomförde 200 matcher på Röbäcksarena under den gångna helgen. Vi uppskattar att det var 5 000 besökare på plats under lördagen. Logistik kring parkering, försäljning, lekland med mera fungerade strålande!

Det går att läsa om cupen och se på bilder i VK.

Nu ska vi utvärdera och summera, sedan får vi smida mer planer.

Återigen stort tack alla!

//Cupledningen Röbäckscupen 2024

Medlems- och träningsavgifter Fotboll 2024
2024-05-30 10:37

Nu skickar vi ut medlems- och träningsavgifter för fotbollen för säsongen 2024

Medlemsavgiften betalas en gång under året. Medlemsavgift och träningsavgift kommer i samma utskick. Om man även deltar i innebandy kommer en ny träningsavgift att skickas ut i oktober, men ingen medlemsavgift, förutsatt att den betalades i samband med fotbollens utskick.

Om familjemedlemskap. Om ni som familj väljer att betala "familjemedlemskap" så väljer ni ett barn och betalar via hens betallänk. Betala då endast träningsavgift i den andra* betallänken.

*beroende på hur många barn som är kopplade till familjen

Aktiv i föreningen. Har ni redan betalat familjemedlemskap som ledare/sektions- eller styrelsemedlem så kommer inte medlemskapet att läggas till i era barns betallänkar.

Uppdaterad avgifter hittar ni under >Medlemskap & avgifter

Frågor och funderingar skickar ni till kansli@robacksif.se

Tack för att ni väljer att spela fotboll i Röbäcks IF!

//Linda, kansliet

Röbäck camp 2024 - uppdatering!
2024-05-24 11:24
Grafittimålning är en av de populära aktiviteterna som kyrkan brukar anordna på campen!

Kom ihåg att anmäla ditt barn till Röbäck camp!

Platserna till v. 25 är fullbokade, men det finns som tur är platser kvar v.26!

Datum: 24-27 juni

Alla barn födda 2012-2017 är välkomna!

Anmälan gör ni här: Anmälningslänk Camp

All information läggs upp löpande på våra sociala medier samt camp-sidan: Fliken "Röbäck camp" huvudmenyn längst upp på Röbäcks IF:s hemsida.

Om Röbäck camp:

• Ett sommarlovsläger med prova-på-aktiviteter med socialt fokus (tidigare har vi t.ex. haft pyssel, cirkus, basket, bangolf på Hedlunda, lekar och mycket mer)
  • Syftet är att barnen ska få ett meningsfullt, aktivt sommarlov med nya vänner och goda förebilder i form av våra ungdomsledare
  • Först till kvarn gäller - så tveka inte att anmäla er så fort som möjligt!
Information från fotbollssektionen
2024-05-22 12:52

Hej alla,

Här kommer det lite blandad information från fotbollssektionen.

Påminn era lag och föräldrar om att det är städdag på arenan imorgon från klockan 17:00. Vi vill ha hjälp av så många som möjligt och tag gärna med egen sopkvast, röjsåg eller annat som kan var bra att fixa med.

Efter genomförda träningar önskar vi att man ställer tillbaka målen på sidan om konstgräset, så att de som tränar efteråt kan komma igång. Respektera era träningstider, då det är många lag som nyttjar och tränar på arenan. Vi måste också respektera att de tre lagen som har träningstid slipper att bli störda av de lagen som kommer efteråt och börjar värma upp. Uppvärmning sker utanför konstgräset.

Är det så att ni ställer in någon träning på grund av match eller liknande, meddela kansliet och boka av, så finns ytan tillgänglig för andra som vill boka eller träna.

Vi kommer att gå igenom samtliga mål och reparera det som är möjligt med hjälp av arenagruppen inom kort.

Naturgräset kommer att öppna efter det att Röbäckscupen har genomförts den 8-9 juni. Vi kommer att skicka ut mer information om vilka lag som vill flytta ner på naturgräset för träningar.

Hela föreningen är inne i en fas med fokus på ekonomi, så även fotbollssektionen. Detta för att skapa långsiktiga möjligheter och förutsättningar.

Vill passa på att önska en fortsatt härlig fotbollssäsong!

Har ni frågor eller funderingar kontakta fotbollssektionen@robacksif.se

//Fotbollssektionen - Henrik

Fotbollslek för barn födda 2018 -start söndag 5/5
2024-04-30 12:32
Bolleken börjar söndag den 5 maj på Röbäcksarena klockan 10:00-11.00. Välkomna!

Röbäck camp , 11/06 13:26
FB Bollek 2018, 07/06 09:27