Bli medlem i Röbäcks IF
Välkommen till Röbäcks IF!

Aktuellt corona/covid-19

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att idrottsverksamhet upprätthålls även under rådande pandemi. För att våra medlemmar ska känna sig trygga måste vi alla hjälpas åt med att begränsa smittspridningen genom att följa rådande rekmmendationer och bestämmelser. Här hittar du aktuella bestämmelser för idrottsverksamheten. Senaste uppdateringen gjordes 20 juni.

Fritidsbanken Pep Up hälsar på!
2021-06-22 18:32

Imorgon onsdag 23 juni kommer Fritidsbanken Pep Up, ett samarbete med Fritidsbanken och Generation Pep, att besöka oss och stå på Röbäcks Arena!

På förmiddagen besöker dom Sommarcampen och sen mellan 12.00-15.30 är det fritt fram för allmänheten och alla sommarlovslediga barn att komma förbi.

Fritidsbanken är som ett bibliotek fast med sport- och friluftsprylar. Alla får låna, allt är gratis och allt är återbrukat! Imorgon kommer det finnas massa roliga grejer som går att låna. Allt från kickar, skateboards, olika boll- och racketsporter, hoppstyltor, slackrack, enhjuling, frisbees och mycket annat för alla åldrar.

Hoppas många passar på att svänga förbi Röbäcks Arena imorgon och röra på sig en stund!

Platser kvar Sommarcampen
2021-06-16 15:06

Det finns fortfarande platser kvar till Sommarcampen. Mer information och anmälan finns på denna länk.

Imorgon kommer sidan för Röbäck Camp uppdateras med mer information om nästa vecka.

Anmälan Sommarcamp 2021
2021-06-11 12:18

Som informerades om igår så kommer vi att erbjuda en Sommarcamp under v.25 och det kommer att vara ett visst fokus på fotboll men med inslag av andra aktiviteter. Det känns väldigt kul att kunna erbjuda någonting nu när Röbäck Camp inte blev av. Det kommer vara i en mindre skala än Röbäck Camp med både färre antal deltagare och mindre grupper. Givetvis har vi också försiktigthetsåtgärder för att minska risken för att sprida smitta. Fortsättningsvis så läggs information (såsom schema och praktisk information) om och från Sommarcampen under fliken "Röbäck Camp 2021".

Information:

Ålder: För barn födda 2009-2011

Tider. 08:30-12:00 måndag till torsdag under v.25. Det är alltså hemgång innan lunch.

Plats: Röbäcks Arena. Kläder efter väder då vi siktar på att vara utomhus hela tiden.

Pris: 199:- inkl. mellanmål. Betallänk skickas ut under v.24 - alltså ingen betalning i samband med anmälan.

Anmälan: Det finns 40 platser och anmälan sker på följande länk: Anmälan

Frågas skickas till johan@robacksif.se

Sommarcamp
2021-06-10 15:17

Som bekant ställdes tyvärr Röbäck Camp in i år på grund av den osäkerhet som då rådde. Men med de möjligheter som nu råder så kommer vi erbjuda ett litet sommarläger i mindre skala än Röbäck Camp. Det kommer att vara ett visst fokus på fotboll men med inslag av andra aktiviteter.

För vem: Vi kommer att rikta oss mot de födda 2009, 2010 och 2011. Det kommer vara ett begränsat antal platser för att genomföra detta i ett antal mindre grupper.

När: Måndag till torsdag under v.25. Förmiddagspass med hemgång innan lunch.

Mer information samt instruktioner till anmälan kommer imorgon fredag. För frågor som inte kan vänta - maila johan@robacksif.se

FB Damjunior, 07/07 22:24
FB P08, 28/06 09:14