Bli medlem i Röbäcks IF
Välkommen till Röbäcks IF!

Aktuellt corona/covid-19

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att idrottsverksamhet upprätthålls även under rådande pandemi. För att våra medlemmar ska känna sig trygga måste vi alla hjälpas åt med att begränsa smittspridningen genom att följa rådande rekmmendationer och bestämmelser. Här hittar du aktuella bestämmelser för idrottsverksamheten. Senaste uppdateringen gjordes 11 maj.

Påminnelse: Ingen publik på matcherna
2021-05-14 20:33

I linje med Fotbollsförbundets riktlinjer är det i nuläget fortfarande inte tillåtet med publik på matcherna.

Vi hoppas på ljusare tider framöver!

Vid eventulla frågor kontakta fotbollssektionen@robacksif.se

Röbäck Camp 2021 ställs in
2021-05-04 11:25

Tyvärr kommer Röbäck Camp 2021 inte att genomföras.

Detta pga att rådande omständigheter försvårat planeringen och samtidigt innebär för stora risker i själva genomförandet.

Mer info hittar du här.

Länk till uppstartsmöte bollek
2021-04-28 00:15

Här är länken till föräldramötet inför uppstarten av årets bollek.

Uppstart fb 2015
Torsdag 29 apr.  •  19:30–20:30
Anslutningsinformation för Google Meet
Videosamtalslänk:

/Daniel

Bollek för barn födda 2015
2021-04-11 22:44

I år är det dags för alla barn födda 2015 att börja leka och lära fotboll med oss på söndagar kl. 10-11.

Första tillfället är söndag den 2 maj kl. 10-11 på konstgräset på Röbäcks Arena.

Ett digitalt föräldramöte inför första träningstillfället kommer hållas torsdagen den 29 april kl. 19:30. Länk till mötet läggs upp som en nyhet på www.robacksif.se två dagar innan mötet. Där tar vi upp allt praktiskt inför uppstarten som ni föräldrar behöver veta.

De tre första tillfällena håller befintliga föreningsledare i, sedan ska lagets egna ledare utses bland föräldrarna.

Söndag den 16 maj i samband med träningen hålls ett föräldramöte på läktaren bredvid konstgräset om coronarestriktionerna tillåter, annars bjuder vi in till ett digitalt möte. Då fördelas ledarrollerna ut bland föräldrarna och ges också mer information om hur verksamheten fungerar och vad det innebär att vara medlem hos oss.

Vet du redan nu att du är intresserad av att bli ledare för ditt barns fotbollslag kan du kontakta fotbollssektionen@robacksif.se eller ta upp det vid första föräldramötet.

Ingen föranmälan till träningar/föräldramöte behövs.

Ta del av föreningens senaste information gällande corona och restriktioner här

Välkomna att prova på fotbollslek!

Uppdaterade coronabestämmelser
2021-04-09 21:58

Nu har utomhussäsongen startat och flera av våra fotbollslag har redan hunnit påbörja sina träningar på konstgräset medan andra står i startgroparna att få ge sig ut på planen. I samband med detta har vi uppdaterat coronabestämmelserna med bland annat en uppmaning till föräldrar och andra att inte stanna kvar runt fotbollsplanerna under träning, allt för att undvika trängsel och att folksamlingar bildas.

Utifrån pandemilagen har föreningen beräknat hur många personer som maximalt får vistas i olika utrymmen i Elofssonhallen, omklädningsrum osv och satt upp anslag om detta. Håll utkik efter anslagen och hjälp varandra att hålla maxantalet.

Läs mer i de fullständiga bestämmelserna: http://www.robacksif.se/start/?ID=318143

Var rädda om varandra!

/Coronagruppen Röbäcks IF