SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Våra kärnvärden
Delaktighet

Hos oss får alla vara med utifrån sin egen förmåga. Vi vill att alla ska få göra sin röst hörd och vilja bidra till att utveckla föreningen. Tillsammans är vi starka.

 

Respekt

För oss är alla lika mycket värda. Vi visar hänsyn till varandra och tar hand om vår arena. Vår förening ska skapa en trygg miljö som präglas av förtroende och tillit.

 

Glädje

Som medlem är min grundinställning positiv. Det ska kännas roligt att komma till våra aktiviteter, här får alla känna sig värdefulla. Till oss vill man återvända.

 

Gemenskap

Vi tar hand om och stöttar varandra i med och motgång. Vi bryr oss om vår förening och vår verksamhet. Vi bär klubbmärket med stolthet. 

Vår verksamhetsidé
Röbäcks IF ska bedriva tränings- och tävlingsverksamhet med hög kvalitet inom innebandy, fotboll, och motion för boende i Röbäck och närliggande områden. Vår verksamhet ska kännetecknas av delaktighet, respekt för individen, glädje, gemenskap och bidra till att vår arena blir en naturlig samlingspunkt i byn.
Vår vision
Röbäcks IF ska vara en attraktiv förening med välutbildade ledare och aktiva, för hela livet. Vi ska jobba för gemenskap, laganda och kamratskap. 
Hantering av personuppgifter


Varför behandlar vi dina personuppgifter?

I enlighet med RF:s ”Uppförandekoden” sparar och behandlar Röbäcks IF de personuppgifter som krävs för att vi ska kunna bedriva vår idrottsliga verksamhet. I grunden behandlar vi för- och efternamn, personnummer, e-post och mobil, licens/medlemstyp samt i vissa fall, kontouppgifter för utbetalning av ersättningar.

RIF behandlar personuppgifter för att administrera löpande föreningsaktiviteter (ex. träningsverksamhet och medlemsmöten), kommunicera med medlemmarna (kallelser till aktiviteter, information till målsmän m.m.) samt hantera medlemsrelaterade ekonomiska transaktioner (medlemsavgifter och tävlinsavgifter m.m.).

Vi hanterar även personuppgifter i samband med ansökan om tävlingslicens till SF/SDF. Utöver behandlingen av personuppgifter vid licensansökningsprocessen behandlas personuppgifter vid varje tävlingstillfälle kopplat till licensens regelverk. Personuppgifterna behandlas vid anmälan till tävling, under pågående tävling och efter tävlingstillfället vid resultatrapportering.

Vi behandlar även personuppgifter för att ansöka om bidrag från bland annat Riksidrottsförbundet och från kommunen. Vi strävar efter att inte lagra personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för att kunna bedriva vår verksamhet. Vissa uppgifter är dock av den art att vi av lagliga skäl behöver behålla dem, ex fakturor och aktivitetsstöd, då raderar vi övriga uppgifter som inte är direkt kopplade till detta.

Dina rättigheter

Vi vill också informera dig om dina rättigheter gällande de personuppgifter du lånar ut till oss.
Du har rätt att;

·         få tillgång till dina personuppgifter

·         få felaktiga personuppgifter rättade

·         få dina personuppgifter raderade om uppgifterna inte längre är nödvändiga för det ändamål som de samlades in för eller av lagliga skäl behöver finnas kvar

Personuppgiftsansvarig för Röbäcks IF är styrelsen. Vid frågor kring vår hantering av personuppgifter och om du vill få något rättat eller raderat, kontakta oss på robacksif@idrottsservice.com

 
Våra sponsorer:
Domarlista klicka på pipan
För felanmälan på Röbäcks Arena klicka på gubben