SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Fotbollssektionen
Varmt välkommen till Fotbollssektionen!
Här samlar vi information kring fotbollen så att du som ledare/spelare/medlem lätt ska hitta information.
Vill du kontakta nån i fotbollssektionen så hittar du kontaktuppgifter under kontakt. Om du är osäker på vem du ska kontakta kan du alltid maila fotbollssektionen@robacksif.se
Info från fotbollsförbundet
2021-05-11 07:56

Hej!

Nedan följer lite samlad info från fotbollsförbundet!

 

Trots att det inte får finnas publik på våra fotbollsmatcher så kan ni erbjuda föräldrar mfl att se matcherna via appen Min Fotboll.

Dessutom ger appen Min fotboll er en intäktsmöjligheter.

Detta dokument beskriver denna möjlighet.

Dessutom finns mer information på denna sida https://www.svenskfotboll.se/serier-cuper/min-fotboll/

 

 

Liksom tidigare säsonger ska Grönt Kort delas ut vid matcher för 14-åringar och yngre.

Dessa Gröna Kort finns i fotbollsförrådet om man har slut. Info om dessa hittar ni nedan;

Grönt Kort 2020 informationsblad.pdf

Länsförsäkringar informationsblad.pdf

 

Om det är så att ni har slut på Gröna kort och inte hittar några i förrådet, maila till jenny.rockner@iksu.se

 

Tävlingsgruppen Fotbollssektionen

Information från Västerbottens Fotbollsförbund
2021-04-21 09:27

Nu är spelschemat lagt för div 3-9 i Kommunfotbollen Södra och ligger synliga på Fogis och på vår hemsida inom kort: https://vasterbotten.svenskfotboll.se/tavling/valj-tavling/

 

Gällande spelschemat: För vissa divisioner är det planerat med start helgen 8-9 maj medan merparten av divisionerna ligger med start helgen 15-16/5, 22-23/5. Lag med långt att åka till bortamatcherna har fler hemmamatcher än bortamatcher. Det medför även att fördelningen mellan hemma/borta för övriga lag påverkas och ordningen av hemma/borta.

 

Pandemin: I dagsläget har vi lottat så att matcher startar i maj även om vi idag inte vet om det är möjligt att genomföra matcher som de ligger i spelschemat. Kan vi inte spela matcherna på de datum som ligger kommer vi att stryka de omgångar/matcher det berör. Vi informerar er direkt när vi kan säga mer om matchstarter utifrån gällande restriktioner.

Håll er även uppdaterade om vilka direktiv som kommer gällande träning och matcher under våren. https://www.svenskfotboll.se/nyheter/serier/2020/3/riktlinjer-med-anledning-av-coronautbrottet/

 

Kontaktperson: Uppdatera era kontaktpersoner och kontaktuppgifter så får ni lättare tag på varandra inför match, det gör man på Fogis under fliken ”lag (0)”.

 

Matchbokning: Kontakta motståndare och kom överens om matchtider utifrån er förenings rutiner. Sedan lägger ni själva upp tiderna i Fogis.

 

Matris: Bifogar en matris för divisionsspelet med information gällande regler, speltid, planstorlek mm

 

Spelformshäften: Länk spelformshäften till varje spelform, bra att ha i varje ledarväska: https://vasterbotten.svenskfotboll.se/tavling/spelformer/

 

Spelregler & Planmått: Länk till häfte med spelregler för barn och ungdomsfotbollen där alla spelformer är sammanställda samt att det finns ett häfte med alla planmått som gäller för alla spelformer:

https://vasterbotten.svenskfotboll.se/tavling/spelformer/spelregler/

 

Resultatrapportering: Resultat ska rapporteras in senast 24 timmar från spelad match, gäller Division 3 och 4.
I divisionerna 5-10 föreligger inget krav men vi önskar att matcherna resultatrapporteras i syfte att öka underlaget inför höstens serieindelningar.

 

Matchvärdsinfo: Det ska finnas matchvärdar på våra matcher, se material.

 

Ledarträffar: I dagsläget oklart om vi kommer att bjuda in till en digital ledarträff eller inte. Om inte kommer vi att förmedla information och uppdateringar mailledes.

 

Appen Min Fotboll: Rapportera från era matcher och dela spänningen och glädjen med dom som inte kan vara med på plats. Följ dina lag och få livescore, bilder, resultat, tabeller mm. Läs mer på denna länk om hur det funkar: https://minfotboll.svenskfotboll.se/MinFotbollInfo.html

Påminnelse om anmälan till seriespel
2021-03-03 10:01

Påminnelse

Sista dag för att anmäla sig till sommarens seriespel för ungdomar 7 – 14 år samt Intersport cup närmar sig.

 

Sista anmälningsdag är 15 mars gällande sommarens seriespel för barn och ungdomar. Kom ihåg att ändra till säsong 2021 i Fogis när ni ska anmäla era lag.


Dokument med inbjudan till seriespel, cuperna och matris är bifogade samt att det finns länkar till spelregler, planmått & Spelformshäften

 

Inbjudan Intersport cup 2021.pdf

Inbjudan Seriespelet 2021 div 3-10.pdf

Matris Div 1 - 10 2021.pdf

 

Vi frågor och funderingar är man välkommen att vända sig till Tord Marklund på Västerbottens fotbollsförbund

 

Västerbottens Fotbollförbund
Tord Marklund
TÄVLINGSAVDELNINGEN

Mullbergsvägen 11 B, 931 37 SKELLEFTEÅ
Telefon
0910-380 40

Mobil 070-201 49 45

Piteå Summer Games
2020-10-07 13:07
Tips på cup - som förhoppningsvis kan genomföras!


Vi är tillbaka!
Efter att ha bearbetat att året inte alls blir som vi önskat så ser vi framåt med stor optimism. Världens lokalaste energibolag PiteEnergi är vår nya huvudpartner och kommer att vara med oss i minst 10 år framåt. För det är vi både glada och stolta. Vi har givetvis flera andra medspelare också, som vi uppskattar storligen. Vi är alltid starkare tillsammans.

Anmälan för 2021 är öppen. Vi har valt att utöka med en klass på pojksidan, så ett Boys 17 kommer att vara tillgängligt för anmälan till 2021. Efter det kommer vi utvärdera om klassen blir permanent eller ej. Samtidigt blir klassen Girls 17/18 utökad till Girls 17/18/19. Detta såklart eftersom dessa åldersklasser inte fick chansen att spela Piteå Summer Games under 2020.

Vi hoppas på att vi kan mötas precis som förr i Piteå för en fantastisk turnering 2-4 juli 2021. Till dess, sköt om er och varandra.

Till ANMÄLAN
Anmälan till höstens serier
2020-06-17 22:44

Nu bjuder vi in till höstens seriespel gällande division 3 – 10 (7 – 14 år) Södra. I bifogat dokument så får ni information om hur ni ska göra för att anmäla ert lag.

Alla lag som deltog under vårens seriespel kommer automatiskt att lottas in i höstens seriespel, samma division som man spelade i under våren. Vill man inte göra några förändringar mot hur det var under våren behöver man inte göra någonting alls!.

Vill man byta division, anmäla ett nytt lag eller avanmäla ett lag så finns information om hur man gör det i bifogat dokument. Detta kan man göra själv.

Önskar man byta nivå inom divisionen så skickar man ett mail till mig på kommunfotboll@ssk.ac

För division 3-4 utgår vi även från vårens resultat när vi gör höstens indelningar.

Sista anmälningsdag till höstens serier är tisdag den 23 Juni, den 24:e börjar vi arbetet med serierna. Förhoppningen är att kunna skicka skicka ut schemat på fredagen samma vecka.

Vi kommer inte att erbjuda sammandragsserier i division 8 – 9 ( 5 v 5 ) i höst heller då riktlinjerna för 50 personer vid offentliga tillställningar fortsatt gäller. Upplägget för 5v5-divisionerna blir därför precis som under våren med 6 matcher tot, varvat hemma/borta.

Nyhet inför hösten

VIKTIGT INFÖR HÖSTSÄSONGEN OCH FRAMÅT GÄLLANDE SPELARE TOLV ÅR OCH UPPÅT

Det internationella fotbollförbundet FIFA:s regler för spelarregistrering ändras. Från och med i sommar ska alla spelare från tolv år och uppåt registreras. De svenska föreningarna får fram till juli månad på sig att registrera sina spelare i Fogis. En av fördelarna med nyordningen är att det blir lättare att följa upp den så kallade utbildningsersättningen till föreningar som fostrat spelare.

I bestämmelserna gällande spelarförteckningar till matcher skall redan idag elektronisk spelarförteckning via fogis användas i divisionsspelets division 5.

I och med FIFA:s nya regler kommer elektronisk spelarförteckning att vara tvingande där spelare födda 2008 eller tidigare deltar, dvs elektronisk spelarförteckning via fogis gäller i div 6 eller 7 om spelare född 2008 eller tidigare deltar i sådan match.

Hör av er om ni har några funderingar.

Vänliga Hälsningar

Alexander Lindgren

Administratör, Kommunfotbollen Södra

kommunfotboll@ssk.ac

http://vasterbotten.svenskfotboll.se

Nyheter från våra lag
FB FP2014, 09/05 20:52 
FB P08, 08/05 14:08 
FB Damjunior, 06/05 21:22 
FB P08, 06/05 15:10 
Röbäckscupen, 06/05 12:54 
FB Herrjunior, 05/05 23:57 
Nyheter från föreningen
Röbäcks IF, 14/05 20:33 
Röbäcks IF, 04/05 11:25 
Röbäcks IF, 28/04 00:15 
Röbäcks IF, 11/04 22:44 
Röbäcks IF, 09/04 21:58 
Röbäcks IF, 08/04 10:42 
 
Våra sponsorer:
Partners till Röbäck Camp:
 
 
 
Domarlista klicka på pipan
För felanmälan på Röbäcks Arena klicka på gubben