Första träffen för födda 2016

16 oktober 08:00 har vi det första tillfället för innebandylek i Elofssonhallen!

Barnet behöver; innomhusskor, klubba, vattenflaska och innebandyglasögon!

Mer info kommer

Välkommen att testa på innebandylek i Röbäcks IF

Är ditt barn nyfiken på att få börja i innebandy? Varje höst startar vi upp Innebandylek för en ny åldersgrupp barn. Vi startar från det år barnet fyller 6 år.

Vanligtvis startar vi upp i oktober. Men datum kommer upp här och på huvdusidan för föreningen när vi drar i gång.

De tre första träningsarna håller de äldre lagens tränare i, sen är det dags för föräldrarna att ta över. Du behöver inte ha spelat innebandy sen tidigare eller vara utbildad ledare - föreningen står för utbildning! Det som behövs är engagemang och ett genuint intresse för att inspirera våra barn till rörelse.

Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara med i Röbäcks IF och vår värdegrund.

Har du frågor eller funderingar kontakta innebandysektionen@robacksif.se