Träningsstart 3 augusti
2020-08-02 16:23
Nu kör vi igång med träningarna igen efter sommaruppehållet.

Första träningen 3 augusti. Som vanligt ses vi 17:50 för samling och knäkontroll. Vi flyttar nu ner till naturgräset och samlas där bredvid någon av planerna.

Kom ihåg att meddela Erik vid frånvaro på träningarna: 0730321854.

Datum och tider för matcher framöver finns på vår hemsida. Kallelser kommer som vanligt lite närmare. OBS att söndagens match mot GUIF kommer att spelas vid annat tillfälle. Meddela Åsa via sms så snart som möjligt om ni vet att ni inte kommer att kunna vara med vid någon match: 0703649487.

Vi vill också påminna om föreningens bestämmelser kring corona som finns att läsa på hemsidan. Särskilt vill vi påminna om att våra matcher ska spelas utan publik. Vi försöker istället filma och sända alla matcher via appen Min Fotboll så att familj och andra ändå kan ta del av dem.

Vi ses!
Ledarna