Välkommen till Röbäcks IF div. 1 Damer

Röbäcks IF - Örnsköldsvik IBF
2017-10-13 09:52
Tidig match imorgon lördag (matchstart 10:30) för Röbäcks damer och det är Örnsköldsvik som står för motståndet denna gång!

Sjukdomar och skador har härjat vilt i laget men trots detta så mönstras ett slagkraftigt gäng på och det kommer att bli en rolig, offensiv och tuff match. Örnsköldsvik startade nämligen säsongen med en vinst mot Gullänget - Kroksta och blir en hård nöt att knäcka för RIF!

Träningarna i veckan ryktas dock ha gått mycket bra och det blir extra roligt att se ytterligare två av årets nykomlingar, Denise Jonsson och Tilda Björklund, göra debut i den röda tröjan!

Kom och heja fram våra damer till sin andra vinst!!!!!
Förlust i hemmapremiären
2017-10-08 20:42
Röbäcks damer gick tyvärr på pumpen i mötet mot Spöland/Vännäs i kvällens hemmamatch.

Det var ett hungrigt, välspelande och formtoppat Spöland/Vännäs som Röbäck mötte och trots ett kraftigt spelövertag för Röbäck (skotten 8-2) i sista perioden så räckte det tyvärr inte och förlusten skrevs till 2-4!

Röbäcks tränarduo, Marcus Lineruth och Urban Holmberg, summerade matchen på följande vis:

"Vi missbedömde Spöland/Vännäs och deras uppställning helt och hållet och valde fel taktik. Vi var det bättre laget och om vi hade haft en annan spelplan så hade vi haft en större chans att vinna matchen. Dock så är laget fortfarande relativt ungt och nytt och många har inte spelat ihop sig ännu, så vi lägger detta bakom oss och kommer igen ännu starkare!"

Nästa match är lördagen den 14:e oktober klockan 10:30 på Elofssonhallen mot Örnsköldsvik IBF, kom och stötta tjejerna då!!
Första hemmamatchen för säsongen
2017-10-07 14:05
söndag den 8:e oktober klockan 18:15 så smäller det till i Elofssonhallen!

Röbäcks IFs damer skall då ta sig an Spöland/Vännäs i sin hemmapremiär i Division 1 Damer. Det blir intressant och spännande att se om förra helgens succe mot Gullänget Kroksta håller i sig på hemmaplan?!

Lagets tränarstab ser med tillförsikt fram emot denna match och berättar att flertalet spelare är tillbaka efter skada och sjukdom så man känner att man kommer att kunna mönstra ett ännu starkare lag till denna match!! Det blir också en "match i matchen" då Röbäcks målvakt, Emma Olofsson, kommer att stå i buren emot sitt "gamla" lag.

Lagkaptenskan Jonna Lönn uttryckte sig så här i en kort intervju, på frågorna gällande lagets form och vad hon tror om matchen mot Spöland/Vännäs:

"Jag tycker att laget ser bra ut. Det känns som att vi börjar spela mer som ett LAG. Tycker också att det känns som att nytillskotten och de yngre som kommit upp från utvecklingslaget börjar komme in i vårt tempo och stämningen i laget är riktigt bra!

"Jag tror att matchen kommer att gå bra så länge vi har rätt inställning och peppar varandra samt är positiva både PÅ plan likväl som på BÄNKEN. Jag gissar att vi vinner matchen med 5-1!

Kom till Elofssonhallen på söndag och heja fram tjejerna till ytterligare en vinst!!

Seger i premiären!!!
2017-09-30 17:09
Röbäcks damlag gjorde en makalös prestation när man vann i sin seriepremiär på bortaplan.

Motståndet var riktigt tuff och bestod utav en av seriefavoriterna, Gullängets - Kroksta. Efter en grym kämpainsats och gastkramande sista period, så stod RIFs stenhårda tjejer som segrare när slutsignalen ljöd!

Det var givetvis riktigt god stämning i omklädningsrummet efteråt och det var ett gäng mycket glatt gäng som vände kosan mot Umeå!

Fortsättning följer.....!!
Första matchen i serien!!
2017-09-30 11:20
Nu så är det dax, Damerna möter Gullängets - Kroksta i Örnsköldsvik. GK som tillhör favoriterna i Division 1 damer och det blir en tung, hård och jobbig match!! Våra tjejer känns dock suppertaggade och vi skall verkligen ge Övikarna vad dom tål!
Lör 14/10 10:30
Sön 8/10 18:15