Välkommen till Röbäcks IF Damer A-lag / Damutveckling

Kalendern uppdaterad
2021-08-24 13:15

Nu är Kalendern uppdaterad med  säsongens träningstider och matcher.

Säsongens träningstider gäller from 6/9.

Det finns fortfarande några matcher som inte är tidsatta och några ändrigar kan komma, men spelschemat är nu släpt från förbundet.

Sommarinfo!
2021-06-24 09:34

Hej Tjejer!

Lite sommarinfo från ledargänget:

Nu är det ju sommaruppehåll (trots att några av er fortfarande tränar 1g/vecka), men vi räknar med att ni under sommaren håller igång så att vi är väl förberedda när hösten kommer och vi startar upp igen. Vi har planerat för några utomhuspass i Augusti som en  bra uppstart på höstens säsong, vi återkommer med info när det är dags.

Det kommer att bli en jättespännande säsong till hösten med 12 lag i Div 1 (22 matcher) samt Damer Utveckling Serie  A där vi kommer att spela 15 matcher.

Vi har ju lite av en ”ny” sammanslagen stark trupp och det kommer att bli jättespännande att se vår utveckling när vi får spela ihop oss och ha riktigt kul tillsammans.

Ha nu en fin sommar med bra och skadefri grundträning så ses vi i Augusti!

Mathias, Niklas, Jocke, Inger och Urban

Laginformation!
2021-04-29 19:25

Hej på er alla innebandyspelare i RIF damlag och damutvecklingslag!

Vi har påbörjat arbetet med att planera innebandyspel för nästa säsong. Efter att ha inventerat både damlagstruppen och damutveckling så ser det riktigt positivt ut då de allra flesta har tackat ja till fortsatt spel, känns jättekul!

Inför hösten ser vi att det är små trupper i båda lagen (framför allt i utvecklingslaget), så att driva båda lagen som egna träningsgrupper kommer inte att vara ett alternativ.  Vi tror att träningskvalitén kommer att bli mycket bättre med trupperna ihop slagna till en gemensam stark trupp.

Vi kommer att anmäla ett lag i Div.1 damer och ett lag i utvecklingsserierna så det kommer att finnas goda möjligheter att få mycket speltid för spelarna.

Gällande tränare så pågår samtal med samtliga tränare från båda lagen om en fortsättning nästa säsong, träningstider eller dagar till hösten vet vi inte något om i dagsläget utan det blir en senare fråga.

Sommarträning:

Det kommer att dyka upp ett träningsprogram som ni kan köra på egen hand under säsongsuppehållet, vi hoppas också kunna köra några fyspass i sandgropen i augusti liknande förra hösten innan vi kommer igång inomhus.

Så se till att sköta fysträningen på egen hand (extra viktigt för er som inte håller på med andra sporter under sommaren) så att vi är väl förberedda när hösten kommer!

Ha det fint så hörs vi framöver!

Urban och Inger

Spelarmöte i kväll
2021-03-28 14:45

Hej!

Digitalt lagmöte för alla spelare i kväll 19.00. En länk kommer strax innan mötet!

/Urban

Livestream hemmamatcher
2020-10-23 09:24
Röbäcks IFs Damlag och Utvecklingslag kommer att livesända sina hemmamatcher via appen Solidsport.

För att titta laddar ni hem appen Solidsport, skapar ett eget användarkonto och söker rätt på vår gemensamma livstream som heter Röbäcks IF A-juniorer Damer.

Ni kan välja att köpa ett månads abonnemang för 69kr och få tillgång till alla våra hemmamatcher , en månad i taget eller så köper man match för match.

Vi får payback från solidsport på köpta matcher, det kostar oss inget att sända.
Julias pappa och Vickans mamma har tagit på sig att hjälpas åt med filmjobbet, tack för det!

/Urban