FB FP 2014

Välkomna till fotboll för flickor och pojkar födda 2014!

Fokus ligger på att barnen ska bekanta sig med boll, ha kul och få leka.
Första träningen genomförs torsdagen den 15 april 17:00 - 18:00.

Vi vill att alla som är med på bolleken blir medlemmar för att försäkring ska gälla. Genom att klicka på bli medlemsknappen på första sidan på Röbäcks IF:s hemsida.

I samband med träningarna vill vi att alla kommer i tid med:
- Knutna skor
- Fylld vattenflaska
- Benskydd på

Självklart ser vi gärna att fler engagerar sig och det finns fortfarande vissa roller som ännu inte är tillsatta. Ju fler vi är dess bättre!

Nu kör vi!
Uppstart fotboll för de som är födda 2014
2021-04-09 10:53

Äntligen är konstgräsplanen snöfri och vi kan börja spela fotboll igen! Första träningstillfället är torsdag den 15:e april kl. 17:00-18:00.

Alla som är intresserade av att fortsätta med fotboll eller komma och prova på är hjärtligt välkomna!

Säsongen 2021

Träningstiderna för 2021 är torsdagar klockan 17:00 – 18:00 och från och med maj även söndagar klockan 09:00 – 10:00, där vi leker och spelar fotboll på Röbäcks IP.

Vi blandar spel och lekar med hinderbana och bollövningar.
Fokus ligger hela tiden på glädje och att barnen ska ha roligt tillsammans.

Vi brukar vara 5-6 ledare och cirka 25 barn, men vi vill gärna bli fler - så kom och prova på!

Precis som förra året kommer vi att träna tjejer och killar tillsammans och vi kommer dessutom att spela seriespel i mixad form.

Har ni frågor eller funderingar kan ni kontakta Henrik eller Lo.

Henrik: 070-585 27 23, henrik12andersson@hotmail.com

Lo: 070-332 59 96, lo.persson@slu.se

Hoppas vi ses!

/Ledarna 2014, Röbäcks IF

Information kring fotbollen
2021-02-11 09:43

Nu i gnistrande vintertid tänker vi passa på att skicka ut lite information och starta igång peppen inför fotbollssäsongen!

Vi i tränargruppen har valt att även kommande säsong fortsätta med mixade träningar, det vill säga att både tjejer och killar kommer att träna, leka och spela tillsammans.

En nyhet är att vi har anmält tre lag för seriespel kommande säsong, då vi tycker att det kan vara en rolig del i utvecklingen. Vi kommer då att spela tre mot tre och vi kommer att informera närmare hur det fungerar när det blir aktuellt.

Vi siktar på att starta igång verksamheten i början på maj, vi återkommer med mer information när det närmar sig.

Hoppas såklart att vi ses när fotbollen drar igång igen!

Tränargruppen FB Bollek 2014

Säsongsavslutning av bolleken
2020-09-16 08:29

Nu på söndag den 20 september är det avslutning för fotbollsleken för denna termin.

Vi har tänkt att fira detta med att bjuda in till föräldramatch, där barn och föräldrar spelar med och mot varandra under trevliga former.

Tanken är att vi kommer att bjuda på varmkorv och festis i samband med avslutningen.

Vi skulle gärna vilja veta hur många det är som kommer för att kunna planera mängd, samt om det förekommer allergier.
Vi vill dessutom gärna veta om du som förälder är med och spelar.

Meddela svar till henrik12andersson@hotmail.com.

Det kommer att erbjudas möjlighet till att prova på innebandy i Röbäcks IF regi med start den 11 oktober klockan 08:00 – 09:00 i Elofssonhallen.

Uppstarten på innebandyleken kommer att ske på samma sätt som med fotbollen att föreningen håller i de tre första träningarna för att komma igång.

Den 25 oktober kommer det sedan att hållas ett föräldramöte i Elofssonhallens cafeteria där ledare med mera kommer att utses.

För frågor om innebandyn kontakta: innebandysektionen@rif.se

Vi ledare för bolleken under 2020 skulle vilja passa på att tacka för att vi har haft förmånen att ha så mycket härliga barn på plats!

Hoppas såklart att vi ses när fotbollen drar igång i vår igen!

Tränargruppen FB Bollek 2014
Önskemål kring bolleken
2020-08-20 08:19

Vi ledare skulle vilja be er föräldrar att hjälpa till med två saker för att träningarna framöver ska kunna bli ännu bättre för barnen.

- På de stationer där vi har spel vore det toppen med två föräldrar som sparkar in bollar, knyter skor och tillsammans med ledaren stöttar barn som kanske behöver lite extra pepp eller tröst (det behöver inte vara föräldrar till barnen som spelar).

- Det är kul med intresserade småsyskon men för att hjälpa barnen att koncentrera sig är det viktigt att de håller sig en bit ifrån. Det går dock bra att låna en boll :-)

I övrigt så var det kul att det var så många föräldrar och barn som var på plats vid den senaste träningen! Ni som föräldrar är alltid välkomna att komma och prata med oss om det är något ni funderar på eller om ni skulle vilja engagera er mer.

Vi ses på söndag!

/Ledarna

Uppstart bollek
2020-08-06 08:37
Då var det dags att dra igång bolleken igen!

På söndag den 9/8 träffas vi på naturgräset, där vi kommer att hålla till med verksamheten under hösten.
Vi drar igång som vanligt klockan 10:00.

Se till att ni kommer i tid och har fylld vatten flaska, benskydd på och knutna skor.

Härligt att få träffa alla igen!
Vi ses på söndag!

Tränarna