SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FB FP 2014

Välkomna till fotboll för flickor och pojkar födda 2014!

 
Fokus ligger på att barnen ska bekanta sig med boll, ha kul och få leka. 
Första träningen genomförs torsdagen den 15 april 17:00 - 18:00. 
 
Vi vill att alla som är med på bolleken blir medlemmar för att försäkring ska gälla. Genom att klicka på bli medlemsknappen på första sidan på Röbäcks IF:s hemsida. 
 
I samband med träningarna vill vi att alla kommer i tid med:
- Knutna skor
- Fylld vattenflaska
- Benskydd på
 
Självklart ser vi gärna att fler engagerar sig och det finns fortfarande vissa roller som ännu inte är tillsatta. Ju fler vi är dess bättre!
 
Nu kör vi!
Summering och planering
2021-08-23 13:22

Datum denna säsong

  • Vi planerar att spela fotboll till och med torsdagen den 16 september, med en avslutande föräldramatch om rådande situation tillåter.
  • Vi kommer att genomföra ett föräldramöte i början av träningen torsdagen den 9 september, där vi har för avsikt att summera denna säsong och informera om kommande säsong.
  • Vi har blivit inbjudna till träningsmatcher i Ersmark, som också spelar med mixade lag lördagen den 4 september, som vi har tackat ja till att vara med på. Separat kallelse kommer till detta.

Kommande träningar är torsdagar mellan 17:00 – 18:00 och söndagen den 12 september 09:00 – 10:00.

 

Lagföräldrar

För att vi ska kunna bedriva en rolig verksamhet framöver med längre resor och eventuellt cuper som kostar pengar, kommer vi att behöva två lagföräldrar, en till killarna och en till tjejerna, för att ta hand om administrativa sysslor såsom planering av fikaförsäljning och kassörroll.

 

Sportadmin

För att vi ska kunna kommunicera och planera för hur många som medverkar på träning och matcher måste medlemskap lösas, då sportadmin och hemsida är de kanalerna vi kommer att använda för kommunikation. Sportadmin finns även som en app att ladda ner.

Vi vill att alla svarar på kallelser om man kommer på träning/match eller inte, då detta ligger till grund för planering av träningar och matcher.

 

Vi skulle samtidigt vilja berömma alla härliga barn för att sprida glädje och energi i samband med träningar, matcher, vid hämtning på skola, på badstranden eller på andra ställen.

 

/Tränarna

Fotboll hösten 2021
2021-08-05 20:24

Hej!

 

Hoppas ni alla haft en bra sommar, kanske med en hel del EM och OS-fotboll?!

 

Träningar ht 2021

 

Vi kommer börja träna igen torsdagen den 12:e augusti klockan 17:00 på naturgräset och hoppas att era barn är lika peppade som vi.

Fokus kommer som vanligt att vara på glädje!

Under augusti sker träningar endast torsdagar. Från och med september blir det även träning söndagar klockan 09:00.

 

Matchspel

 

Liksom innan sommaruppehållet kommer det att anordnas matchsammandrag där våra barn spelar matcher mot andra föreningar i spelformen 3 mot 3 där fokus är att ha roligt. Vi har tre mixade lag som kommer att deltaga under hösten. Då vi är många barn kommer inte alla att kallas till varje sammandrag men vi gör vårt bästa för att det ska bli så rättvist som möjligt. Deltagandet i match är såklart frivilligt. Om ert barn inte vill spela match så ser vi gärna att ni meddelar oss detta då det underlättar vår planering.

Det första sammandraget sker redan helgen den 14:e-15:e augusti i Stöcke och Hissjö, och kallelse för detta har gått ut.

 

Kallelser

 

Vi vill uppmana er alla att svara på kallelser i Sportadmin. Detta gäller både i samband med matcher, men även för träningar då era svar gör det möjligt för oss att planera bättre samt ger pengar till klubben i form av aktivitetsstöd.

 

Inför nästa år

 

Tanken från oss ledare är att inför nästa år dela upp gruppen i tjejer och killar. Vi tycker alla att det är roligt att ha en mixad grupp men börjar fundera på om vi riskerar att tappa spelare, framförallt tjejer, om vi skulle fortsätta att köra mixat. Här får gärna ni föräldrar komma med inspel och tankar!

 

Ha en fortsatt bra sommar och heja Sverige!! Väl mött nästa torsdag.

 

Mvh

Ledarna

Förtydligande gällande träning
2021-06-05 12:50

På grund av att vi har seriesammandrag på söndag är träningen inställd. Detsamma kommer att gälla samtliga söndagar fram till midsommar. (6/6, 13/6 och 20/6).

 

Vi önskar alla en skön sommardag!

Matchspel juni 2021
2021-05-31 12:14

Hej,

 

Vi vill börja med att tacka alla som har anmält sig samt betalat medlems- och träningsavgift och därigenom hamnat i SportAdmin – bra jobbat!

 

Matchspel

 

Nu på söndag och två helger framöver, 6/6, 12-13/6, 19-20/6, kommer vi att köra matchspel i form av sammandrag tillsammans med andra föreningar. Vi kommer att använda SportAdmin för att kalla till matcher så om barnet ska kunna delta behöver detta ordnas omgående.

Vi har anmält tre lag till spel och kommer att kalla sammanlagt 18 barn till varje sammandrag. Eftersom vi är betydligt fler (42 st! J) kommer barnen inte att kunna delta vid alla sammandrag men vi ska göra vårt bästa för att fördela matchtiden så rättvist som möjligt mellan barnen. För att underlätta denna planering vill vi gärna att ni hör av er till oss om ni vet att ert barn inte kommer vara tillgängligt för match under någon av dessa helger.

Under matchdag kommer barnen få låna matchtröjor som återlämnas vid dagens slut. De behöver som vanligt knutna skor, benskydd och vattenflaska. Det kan också vara bra med en frukt eller liknande då det ibland kommer vara ett uppehåll mellan de två matcherna som ska spelas.

 

Läs gärna igenom bifogat material om hur spelformen 3 mot 3 fungerar samt hur vi vuxna bör bete oss kring våra (och andras) barn när det är match. http://www.robacksif.se/docs/79/1364/3mot3.pdf

 

Titta också på fliken för föreningens coronaregler vad gäller publik och transporter till bortamatcher.

 

Vi ser verkligen fram emot detta och tycker det ska bli superkul att barnen äntligen ska få spela match på riktigt. Låt oss tillsammans göra detta till en glädjefylld och positiv upplevelse!

 

Vid frågor och funderingar kontakta oss.

Arenavärdar
2021-05-09 20:52

God kväll,

 

Vårt lag är först ut med att vara arenavärd för Röbäcks Arena under kommande vecka.

Vi kommer alla att behöva hjälpas åt att ta hand om värdskapet då detta är viktigt för allas trivsel.

Vi vet att det är väldigt kort varsel, men vi önskar att alla är med och städar någon gång under veckan. På grund av corona innebär vår del i värdskapet  att se till att det ser rent och snyggt ut vid klubbstugan och kring planen, då det inte är några externa matcher på arenan under kommande vecka.

 

Vi har gjort en lista på oss tränare som kommer att vara på plats under kvällstid kommande vecka, men vi vill att alla hjälper till någon dag/kväll.

 

Måndag - Joel och Samuel

Tisdag - Carro och Ted

Onsdag - Nicklas och Mojgan

Torsdag - Nils 

Fredag - Lo

Lördag - Henrik A

Söndag - Henrik F

 

Som det ser ut nu tränar vi som vanligt på torsdag mellan 17:00 - 18:00 trots att det är helgdag.

 

För frågor eller funderingar kring arenavärdskapet, kontakta

Henrik Andersson

henrik12andersson@hotmail.com eller 070 - 585 27 23

 

/Tränarna

 

 
Våra sponsorer:
Partners till Röbäck Camp:
 
 
 
Domarlista klicka på pipan
För felanmälan på Röbäcks Arena klicka på gubben