Viktiga datum och tider
2021-04-07 10:03

Hej alla spelare och föräldrar!

Vi hade ju utlovat ett föräldramöte i början av april, men eftersom vi i skrivande stund inte har så mycket ny information kring matcher osv kommer här ett utskick med viktiga datum istället. Vi återkommer med inbjudan till föräldramöte längre fram.

Våra träningstider i år blir måndagar och torsdagar kl. 18-19. OBS att vi samlas på grusplanen till vänster om konstgräset kl. 17:45. Första utomhusträningen på konstgräset blir måndag den 19 april, under förutsättning att vädret fortsätter att vara med oss.

Vi tjuvstartar dock säsongen med några tillfällen inomhus då vi kommer att testa på futsal inne på Elofssonhallen: 11/4 kl. 18-19, 15/4 kl. 16:30-17:30, 18/4 kl. 18-19 och 25/4 kl. 18-19. Vid futsalträningarna behövs inomhusskor, benskydd och vattenflaska. OBS att vi bara får vistats två personer i taget i omklädningsrummen, så kom färdigombytta med inomhusskorna i handen så går det smidigt.

Lördag 17 april kör vi en kickoff för spelare och ledare! Vi träffas på Kragvägen 195 kl. 13-15 och håller till utomhus. Ta med eget fika och kläder efter väder. Det kommer att finnas eld för den som vill passa på att grilla något.

Vi kommer att lägga in alla träningar och andra aktiviteter i kalendern på vår sida på hemsidan, så ta för vana att kolla in där någon gång ibland. Läs också coronabestämmelserna på RIF:s hemsida så ni är uppdaterade om vad som gäller runt detta: http://www.robacksif.se/start/?ID=318143

Kom också ihåg att prova så att fotbollsskorna passar så ses vi snart!

/Åsa, Ida, Erik, Pierre och Maria

PS 1 Här hittar ni information om klubbshopen hos Team Sportia: http://www.robacksif.se/nyheter/?ID=13773&NID=678873

PS 2 Om det är någon som inte vill fortsätta med fotboll i år så är vi tacksamma om ni meddelar det till någon av oss.