SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fotboll hösten 2021
2021-08-05 20:24

Hej!

 

Hoppas ni alla haft en bra sommar, kanske med en hel del EM och OS-fotboll?!

 

Träningar ht 2021

 

Vi kommer börja träna igen torsdagen den 12:e augusti klockan 17:00 på naturgräset och hoppas att era barn är lika peppade som vi.

Fokus kommer som vanligt att vara på glädje!

Under augusti sker träningar endast torsdagar. Från och med september blir det även träning söndagar klockan 09:00.

 

Matchspel

 

Liksom innan sommaruppehållet kommer det att anordnas matchsammandrag där våra barn spelar matcher mot andra föreningar i spelformen 3 mot 3 där fokus är att ha roligt. Vi har tre mixade lag som kommer att deltaga under hösten. Då vi är många barn kommer inte alla att kallas till varje sammandrag men vi gör vårt bästa för att det ska bli så rättvist som möjligt. Deltagandet i match är såklart frivilligt. Om ert barn inte vill spela match så ser vi gärna att ni meddelar oss detta då det underlättar vår planering.

Det första sammandraget sker redan helgen den 14:e-15:e augusti i Stöcke och Hissjö, och kallelse för detta har gått ut.

 

Kallelser

 

Vi vill uppmana er alla att svara på kallelser i Sportadmin. Detta gäller både i samband med matcher, men även för träningar då era svar gör det möjligt för oss att planera bättre samt ger pengar till klubben i form av aktivitetsstöd.

 

Inför nästa år

 

Tanken från oss ledare är att inför nästa år dela upp gruppen i tjejer och killar. Vi tycker alla att det är roligt att ha en mixad grupp men börjar fundera på om vi riskerar att tappa spelare, framförallt tjejer, om vi skulle fortsätta att köra mixat. Här får gärna ni föräldrar komma med inspel och tankar!

 

Ha en fortsatt bra sommar och heja Sverige!! Väl mött nästa torsdag.

 

Mvh

Ledarna

 
Våra sponsorer:
Partners till Röbäck Camp:
 
 
 
Domarlista klicka på pipan
För felanmälan på Röbäcks Arena klicka på gubben